top

Termosuri Esbit

Flacoanele cu vid Esbit combină un design modern, minimalist și proprietăți de izolare excelente. Acesta este motivul pentru care sunt atât de populare nu numai pentru călătoriile turistice, ci și pentru utilizarea zilnică.
View as Grid List

71 Produse

  1. Dop Esbit VF - olive

    Lista de dorințe

  2. Dop Esbit Food Jug - black

    Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

71 Produse

Ștergere

Flacoane cu vid - o alegere excelentă pentru fiecare turist

Nu aveți timp la serviciu pentru a pregăti cafea sau ceai fierbinte? Doriți să luați o băutură caldă cu dvs. într-o excursie la munte? Flacoanele vidate Esbit vă vor oferi băuturi calde pe tot parcursul zilei. Acestea sunt optime pentru toate aceste zile pline de activități de la răsăritul până la apusul soarelui. Un balon cu vid este o completare esențială a echipamentului fiecărei persoane active. Este perfect pentru călătoriile turistice. Indiferent dacă faceți drumeții pe trasee, ture de schi pe pârtii acoperite de zăpadă sau mergeți cu cortul în timpul verii, un balon cu vid vă va permite să vă bucurați în orice moment de cafeaua sau ceaiul preferat. Magazinul 8a.ro vă oferă o varietate completă de Esbit flacoane cu vid de la producătorul german. Așadar, există o variantă perfectă pentru fiecare. Oferind un stil perfect și rafinat în fiecare aspect, flacoanele de vid vor atrage chiar și pe cei mai pretențioși utilizatori.

Fabricare perfectă din cele mai bune materiale

Producătorul german folosește materiale de cea mai bună calitate pentru a produce flacoanele sale de vid. Construcția acestora folosește oțel inoxidabil, care este extrem de durabil și oferă proprietăți de performanță excelente. Versiunile de culoare selectate sunt acoperite cu un lac mat, astfel încât balonul de vid să poată fi ținut ferm. Fiecare balon de vid prezintă pereți dubli cu vid între ei. Această soluție este motivul pentru care baloanele cu vid Esbit păstrează temperatura dorită a băuturilor pentru o perioadă foarte lungă de timp. În plus, întregul ansamblu oferă o durabilitate ridicată, astfel încât puteți împacheta cu ușurință balonul cu vid la rucsacul de trekking. Există, de asemenea, multe alte soluții practice pe care le prezintă baloanele cu vid. Capacele baloanelor cu vid servesc și ca pahare, astfel încât nu aveți nevoie de echipament suplimentar. Mai mult, baloanele cu vid Esbit sunt echipate și cu un pahar de plastic extra ușor, astfel încât să puteți împărți băutura preferată cu altcineva. În funcție de model, acestea vin cu capace tradiționale cu șurub sau cu dopuri automate cu buton. Multe flacoane cu vid vin cu ambele sisteme de închidere atașate, astfel încât puteți alege liber soluția care vi se potrivește cel mai bine.

Flacoane de vid Esbit de 1l și multe alte capacități disponibile

Oferta magazinului nostru online include o gamă largă de modele de flacoane de vid de la această marcă renumită. Nu trebuie să acordați atenție doar finisajului, dopului, tipului de pahar, ci și capacității balonului de vid. Dacă vă place să faceți drumeții singuri în munți, puteți ajunge cu succes la modele mai mici. Capacitățile baloanelor cu vid încep de la 0,4l. Una dintre cele mai populare alegeri este flaconul cu vid Esbit cu capacitate de 1l, astfel încât puteți transporta cu ușurință o băutură caldă pentru două persoane. Construcțiile avansate din punct de vedere tehnologic vă vor oferi o izolare excelentă. Ca urmare, puteți servi băuturile menținând temperatura dorită pentru o perioadă lungă de timp.

O gamă largă de flacoane de vid Esbit la magazinul 8a.ro

Oferim o gamă largă de flacoane de vid de la producătorul german într-o varietate de capacități, modele și culori. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui model în negru clasic, alb clar vizibil sau nuanțe universale de gri, veți găsi în oferta noastră, flacoanele cu vid Esbit care vă vor atrage cu siguranță. Acestea sunt disponibile în versiuni cu lac neted sau ușor aspră, precum și din oțel, fără vopsire. În funcție de necesități, puteți alege între o capacitate mai mare, de 1 l, sau capacități mai mici, cum ar fi flacoanele de vid de jumătate de litru, perfecte pentru cafeaua de zi cu zi. Doriți să păstrați cât mai mult timp temperatura optimă a băuturii dvs. preferate? Flacoanele cu vid Esbit sunt soluția perfectă care vă va permite să savurați o cafea sau un ceai fierbinte, atât departe de civilizație, cât și la locul de muncă. În oferta magazinului nostru, puteți găsi și Bidoane alimentare Esbit