top

Căciuli și bentițe de alergare

Șepcile și bentițele de alergare sunt accesorii care ar trebui să vă însoțească în timpul antrenamentului în diferite condiții de teren. Aceste accesorii aparent simple pot îmbunătăți considerabil eficiența activității.
View as Grid List

136 Produse

 1. -7%
  Șapcă Ciele Alz Cap Athletics Small - cab

  Lista de dorințe

 2. -5%
  Bentita sport Montura Groove Band - red

  Lista de dorințe

 3. -7%
  Șapcă Salomon Cross Cap - peach amber

  Lista de dorințe

 4. -5%
  Bentita sport La Sportiva Racer Headband - yellow/black

  Lista de dorințe

 5. -9%
  Caciula alergare Ciele GOCap SC Badge Plus - uniform

  Lista de dorințe

 6. -9%
  Șapcă Ciele ALZCap SC C Plus - mercier

  Lista de dorințe

 7. -7%
  Șapcă Ciele GOCap Iconic Small - earthrose

  Lista de dorințe

 8. -8%
  Șapcă Ciele GOCap SC Multi Star - darktober

  Lista de dorințe

 9. -7%
  Caciula alergare Ciele GOCap C Plus Box - tacture

  Lista de dorințe

 10. -7%
  Șapcă Ciele GOCap C Plus Box - wyndham

  Lista de dorințe

 11. -19%
  Șapcă Ciele GOCap SC - Iconic Small - turner

  Lista de dorințe

 12. -31%
  Viziera de alergare Ciele FSTVisor Dual SC - janga

  Lista de dorințe

 13. -31%
  Viziera Ciele FSTVisor Dual SC - monroe

  Lista de dorințe

 14. -15%
  Caciula alergare SCOTT SCO Cap RC RUN - black/yellow

  Lista de dorințe

 15. -30%
  Viziera SCOTT SCO Visor Trail Run - black/dark grey

  Lista de dorințe

 16. -28%
  Sapca alergare Buff Speed Cap - deri pink

  Lista de dorințe

 17. -35%
  Sapca alergare Buff 5 Panel Go Cap - domus military

  Lista de dorințe

 18. -28%
  Șapcă Buff 5 Panel Cap - deri blue

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

136 Produse

Ștergere

Capacele și benzile de alergare vor crește confortul antrenamentului tău.

Cine practică în mod regulat alergarea știe că, uneori, chiar și un mic detaliu poate influența plăcerea derivată din acțiunile întreprinse. Rafalele de vânt răcoroase nu sunt plăcute, mai ales dacă sunt accentuate de ritmul distanțelor parcurse. Pentru a vă proteja capul de ele și a nu reduce confortul alergării, nu trebuie decât să ajungeți la o bentiță sau la o husă mai completă. Alegerea este foarte mare printre modelele dedicate alergătorilor. Depinde de tine dacă alegi o variantă mai călduroasă, care va fi bună pentru condiții mai reci, sau un model care asigură o mai bună ventilație și care este destinat părții de vară a anului. Niciunul dintre ele nu te va dezamăgi, pentru că fiecare are proprietăți tehnice apreciate de alergători.

Capace de alergare și bentițe ușor de reglat

Capacele și bentițele de alergare sunt concepute în așa fel încât să funcționeze extrem de bine atunci când sunt purtate pentru alergare. Prin urmare, acestea nu vor dezamăgi utilizatorul în timpul mișcării dinamice. Acestea sunt fabricate din materiale tehnice. Ele sunt responsabile de ajustarea optimă a structurii și de eliminarea riscului de ciupire și abraziune. În acest sens, aceste propuneri diferă adesea în mod semnificativ de stilurile turistice, de oraș și de munte. Acest lucru se datorează faptului că ele trebuie să garanteze o mai bună stabilitate în cazul unui efort intens. Ele nu pot fi prea largi, deoarece ar interfera cu antrenamentul. Ele trebuie să fie ușoare și compresibile până la o dimensiune mică. Dacă pot fi puse într-un buzunar mic, va fi mai ușor să le transportați și vă va permite să le luați pe teren.

Care ar trebui să fie proprietățile șepcilor și bentițelor de alergare?

Pe lângă faptul că șepcile și benzile de alergare trebuie să fie cât mai bine adaptate la capul utilizatorilor, acestea trebuie să aibă și caracteristici tehnice suplimentare. Acestea nu pot furniza căldură fără a susține reducerea riscului de supraîncălzire. În acest scop, ele trebuie să îndeplinească sarcina de a asigura o respirabilitate maximă peste medie. Ca urmare, numai acest lucru va permite o eliminare mai eficientă a umidității și menținerea corpului confortabil. Pentru a obține un astfel de efect, producătorii folosesc, de exemplu, tehnici de acoperire specială a materialului cu acoperiri care dau impresia de răcoare pe piele. Datorită lor, în momentele de oboseală, alergătorul nu simte neplăcut supraîncălzirea și umiditatea neplăcută în apropierea corpului. Pentru a păstra o șapcă sau o bentiță de alergare proaspătă pentru mai mult timp, producătorii folosesc, printre altele, tehnologii care împiedică dezvoltarea bacteriilor și formarea mirosurilor neplăcute.

Materialul influențează caracteristicile șepcilor de alergare și ale benzilor de cap.

Proprietățile de uscare rapidă, respirabilitatea sau elasticitatea sunt alte caracteristici luate în considerare de producători atunci când aleg materialele folosite pentru confecționarea șepcilor și bentițelor de alergare. Structurile hibride reprezintă, de asemenea, o metodă de a crește funcționalitatea modelelor. Datorită acestora, o șapcă sau o bentiță poate îndeplini simultan mai multe sarcini. O parte frontală a șepcilor de alergare este adesea fabricată din material complet, iar o parte din spate este realizată din plasă. Acest lucru are rolul de a asigura o mai bună ventilație și de a avea un efect pozitiv asupra confortului în timpul antrenamentelor la temperaturi mai ridicate. La modelele de vară, apare o bordura practică, datorită căreia efectele negative ale soarelui asupra ochilor sunt reduse în timpul alergării. De asemenea, țesăturile au adesea capacitatea de a proteja împotriva efectelor nocive ale razelor ultraviolete. Variantele de iarnă, la rândul lor, sunt adesea echipate suplimentar cu benzi interne pentru a oferi mai multă căldură în jurul urechilor și a frunții. Se întâmplă ca atât modelele pentru zilele mai reci, cât și cele pentru perioadele mai calde ale anului să fie îmbogățite cu detalii reflectorizante. Aceasta este o metodă excelentă de a crește cu ușurință vizibilitatea alergătorului după lăsarea întunericului.

Tapace și bentițe de alergare în multe variante la magazinul 8a.ro.

Propunerile pentru alergători cu preferințe și așteptări diferite pot fi găsite în magazinul online 8a.ro. Într-un singur loc sunt disponibile modele ale unor branduri mondiale precum Buff sau The North Face în diverse variante de culoare și în numeroase modele. Veți compara rapid proprietățile și veți face alegerea potrivită. Nu contează dacă sunteți în căutarea unei șepci pentru antrenamentele de iarnă sau a unei bentițe pentru zilele de vară - le găsiți în oferta magazinului online.