top

Saltele crashpad

Crash pad-urile sunt saltele profesionale de bouldering cu capacitate mare de absorbție a șocurilor pentru a vă proteja de răni. Oferim doar modele bine puse la punct de la mărci renumite precum Ocun și Black Diamond.
View as Grid List

11 Produse

 1. -9%
  Crashpad Ocun Sitpad - yellow

  Lista de dorințe

 2. -9%
  Crashpad Ocun Sitpad - dark blue

  Lista de dorințe

 3. -4%
  Crashpad Ocun Joker FTS - red

  Lista de dorințe

 4. -8%
  Crashpad Ocun Joker FTS - pink

  Lista de dorințe

 5. -9%
  Crashpad Ocun Joker FTS - dark blue

  Lista de dorințe

 6. -9%
  Crashpad Ocun Dominator FTS - yellow

  Lista de dorințe

 7. -16%
  Crashpad Beal Air Light - blue

  Lista de dorințe

 8. -7%
  Crashpad Snap Grand Stamina - dark khaki

  Lista de dorințe

 9. -17%
  Crashpad Black Diamond Drop Zone
  Crashpad Black Diamond Drop Zone
  1.149,90Lei 1.399,90Lei

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

11 Produse

Ștergere

Papuci de impact - ceea ce nu se vede

Deși la suprafață, crash pad-urile par a fi o bucată de saltea, în realitate structura lor este mult mai complexă. Pentru ca acestea să funcționeze corect, este necesar să se utilizeze panouri de spumă cu proprietăți de amortizare adecvate. La fel ca și în cazul saltelelor de dormit, crash pad-urile variază și ele în ceea ce privește dimensiunea, grosimea și proprietățile de absorbție a șocurilor. La exterior, acestea sunt finisate cu materiale robuste, cu rezistență ridicată la abraziune, ceea ce va face ca crash pad-ul să dureze mult timp. De aceea, ne bazăm doar pe producători renumiți și dovediți, ale căror produse au fost testate de mulți alpiniști.

Utilizarea confortabilă a crash pad-urilor în teren

Cuvintele de protecție oferite de magazinul 8a.ro sunt, în majoritatea cazurilor, perfect adaptate pentru utilizarea în aer liber. De aceea, acestea sunt prevăzute cu bretele confortabile pentru a facilita transportul lor - chiar și pe distanțe mai mari. Pur și simplu vă puneți un crash pad așa cum ați purta un rucsac. Modelele mai mari pot fi pliate, astfel încât depozitarea și transportul să nu fie o problemă. Selecția mare de grosimi vă permite să alegeți crash pad-ul cel mai potrivit pentru nevoile dumneavoastră. Modelele mai groase oferă o absorbție îmbunătățită a șocurilor în caz de cădere, în timp ce modelele mai subțiri oferă protecție de bază, dar sunt, de asemenea, mult mai ușoare și mai ușor de transportat. Crash pad-urile sunt, alături de șlapi de cățărare și cretă, un accesoriu esențial pentru orice pasionat de bouldering. Magazinul nostru oferă cea mai largă selecție posibilă de crash pad-uri de la mărci renumite.