top

Cămăşi de trekking damă

Cămășile de trekking pentru femei te fac să arăți grozav în timp ce pornești pe trasee. Îți pun în evidență latura feminină și te mențin confortabilă în timp ce cucerești următorul vârf.
View as Grid List

37 Produse

 1. -5%
  Camasa Carhartt Twill L/S Plaid Shirt - carhartt brown

  Lista de dorințe

 2. -9%
  Camasa sport femei Mammut Aada Shirt - dark jade/jade

  Lista de dorințe

 3. -14%
  Camasa sport femei Rip Curl Afterglow Shirt - pink

  Lista de dorințe

 4. -14%
  Camasa sport femei Rip Curl Afterglow Shirt - navy

  Lista de dorințe

 5. -22%
  Camasa sport femei Icebreaker Hike LS Top - go berry

  Lista de dorințe

 6. -13%
  Camasa femei Fjallraven Ovik Flannel Shirt - deep red

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

37 Produse

Ștergere

Camasiile de trekking pentru femei - avantaje structurale

Camele nu sunt rezervate doar pentru ocazii formale. Designul lor special face ca acestea să poată fi apreciate și în excursiile la munte. Modelele pentru exterior se mândresc cu o greutate redusă și o durabilitate sporită. Ca urmare, vor funcționa bine atunci când trebuie să depășiți un obstacol întâlnit pe traseu. De asemenea, acestea oferă adesea protecție împotriva razelor UV. Prin blocarea acestora, vă protejează și pielea de îmbătrânirea prematură și de arsuri. Acest lucru înseamnă că vă puteți bucura de plimbările într-o zi însorită mai sigur. Pe lângă caracteristicile lor de obicei tehnice, tricourile de trekking au și un stil deosebit, ceea ce le face o alegere populară și pentru ținutele de zi cu zi. Ele sunt un companion excelent pentru blugii clasici și un element deosebit al multor alte ținute.

Cămășile de trekking pentru femei țin de alegerea corectă a materialelor

Designerii se bazează în principal pe materiale sintetice în proiectarea acestor articole de îmbrăcăminte. De exemplu, modelele pot fi confecționate din poliester, care este adesea folosit la îmbrăcămintea de exterior. Acest lucru se datorează bunei respirabilități pe care o oferă. Aceasta înseamnă că fibrele de poliester elimină în mod activ de pe piele umezeala produsă în timpul activității. Ele o transportă către stratul exterior al țesăturii, unde se poate evapora, ceea ce contribuie la o senzație plăcută pe piele. Disconfortul legat de transpirația crescută este astfel redus la minimum. Adăugarea de nailon asigură o durabilitate și mai mare a tricoului. Acesta este adesea susținut de o structură ripstop, care face ca întreaga piesă să fie și mai rezistentă la deteriorări mecanice accidentale. Acest lucru prelungește timpul în care vă puteți bucura de utilizarea modelului.

Cămășile de trekking pentru femei sunt și despre confort

Indoielnic, dacă alegi cu plăcere o anumită piesă vestimentară, aceasta trebuie să fie și confortabilă. Vă puteți baza pe cămășile de trekking pentru femei și în această privință. La acest lucru contribuie și ușoara lor elasticitate, adesea datorită adaosului de elastan. Ca urmare, aceste modele de drumeție nu numai că se potrivesc mai bine pe silueta dumneavoastră, dar oferă și libertate de mișcare. Acest lucru se datorează, de asemenea, tăieturii. Profilarea adecvată a cămășilor le permite să se adapteze la mișcările purtătorului. Ca urmare, puteți mărșălui confortabil cu bastoanele sau puteți ajunge la rucsac. Deoarece cămășile intră adesea în contact direct cu pielea, acestea sunt, de asemenea, plăcute la atingere. Prin urmare, nu contribuie la iritarea pielii, asigurând un nivel ridicat de confort. Greutatea redusă a modelelor este, de asemenea, o caracteristică importantă. Aceasta face ca transportul lor să fie mai ușor.

Cămășile de trekking pentru femei - un design plăcut ochiului

Aspectele vizuale ale modelelor pe care le purtați sunt, de asemenea, importante. Acestea vă permit să vă bucurați de un aspect splendid chiar și în timpul activităților în aer liber. Magazinul nostru vă oferă atât cămăși cu aspect clasic, cât și cămăși cu un design ușor modificat prin detaliile folosite. Cămășile de trekking pentru femei sunt adesea prevăzute cu buzunare care adaugă o notă interesantă. În plus, acestea oferă o depozitare convenabilă pentru obiectele mici. Amplasarea nasturilor și a gulerului contribuie, de asemenea, în mod pozitiv la aspectul general. Cu un design rafinat ca acesta, veți putea cu siguranță asambla o ținută elegantă pentru următoarea dvs. excursie la munte. Multe modele pot fi folosite și pentru activități mai puțin intense. Finisajul lor casual va funcționa foarte bine pentru picnicurile în familie în natură sau pentru plimbări.

Camisele cu mâneci rulou pentru femei sunt perfecte pentru sezoanele de tranziție

Printre cămășile de trekking pentru femei, modelele care oferă opțiunea de a se ridica comod mânecile se bucură cu siguranță de o mare popularitate. Acestea au un buton mic pe mânecă în care puteți introduce o manșetă sau o închidere specială pentru mâneci. Această soluție este foarte practică în condiții de schimbare a vremii. Când soarele strălucește și se încălzește, treceți la o mânecă scurtă - când bate un vânt rece sau vă aflați la umbră, puteți renunța cu ușurință la mânecă. S-ar putea părea că mâneca poate fi rulată la orice cămașă. Este cu siguranță așa, dar numai cămășile cu o mânecă rulată proiectată special asigură că mâneca nu cade în jos atunci când mărșăluiești rapid pe traseu. În plus, o mânecă prinsă se potrivește perfect și oferă un aspect deosebit, schimbând astfel complet întregul stil al cămășii. Cămășile de trekking pentru femei cu mâneci rulou sunt un accesoriu grozav pentru garderoba dvs. atunci când mergeți într-un safari sau pentru purtarea zilnică atunci când faceți comisioane în oraș. Descoperiți modelele unice ale celor mai importante branduri de outdoor și creați-vă un look deosebit!