top

Corturi pentru 1 persoană

Corturile de 1 persoană disponibile la 8a.ro sunt modele extrem de ușoare și de încredere. Veți găsi un cort de o persoană ultraușor pentru expediții montane lungi, precum și un model clasic de trekking pentru excursii de o zi în afara orașului.
View as Grid List

9 Produse

 1. -14%
  Cort 1 persoană Nemo Hornet Elite OSMO 1P - aluninum/stormy night
  Cort 1 persoană Nemo Hornet Elite OSMO 1P - aluninum/stormy night
  cu TVA 2.749,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 2.649,90Lei +4%
  Prețul recomandat al producătorului 3.211,00Lei -14%

  Lista de dorințe

 2. -30%
  Cort 1 persoană Robens Arrow Head - blue
  Cort 1 persoană Robens Arrow Head - blue
  cu TVA 749,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 829,90Lei -9%
  Prețul recomandat al producătorului 1.081,40Lei -30%

  Lista de dorințe

 3. Cort 1 persoană Samaya Radical 1 - white
  Cort 1 persoană Samaya Radical 1 - white
  cu TVA 7.261,50Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 6.899,90Lei +6%
  Prețul recomandat al producătorului 7.261,50Lei 0%

  Lista de dorințe

 4. -30%
  Cort 1 persoană Robens Chaser 1
  Cort 1 persoană Robens Chaser 1
  cu TVA 1.629,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 1.649,90Lei -1%
  Prețul recomandat al producătorului 2.348,00Lei -30%

  Lista de dorințe

 5. -15%
  Cort 1 persoană Fjallraven Abisko Lite 1 - pine green
  Cort 1 persoană Fjallraven Abisko Lite 1 - pine green
  cu TVA 2.749,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 2.579,90Lei +7%
  Prețul recomandat al producătorului 3.249,00Lei -15%

  Lista de dorințe

 6. -19%
  Cort o persoană Terra Nova Zephyros Compact - cactus green
  Cort o persoană Terra Nova Zephyros Compact - cactus green
  cu TVA 1.079,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 1.029,90Lei +5%
  Prețul recomandat al producătorului 1.337,90Lei -19%

  Lista de dorințe

 7. -8%
  Cort 1 persoană Rockland Soloist Plus
  Cort 1 persoană Rockland Soloist Plus
  cu TVA 469,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 439,90Lei +7%
  Prețul recomandat al producătorului 515,00Lei -8%

  Lista de dorințe

 8. -31%
  Cort 1 persoană Robens Starlight 1
  Cort 1 persoană Robens Starlight 1
  cu TVA 1.079,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 1.099,90Lei -1%
  Prețul recomandat al producătorului 1.575,00Lei -31%

  Lista de dorințe

 9. -35%
  Cort 1 persoană Robens Elk River 1
  Cort 1 persoană Robens Elk River 1
  cu TVA 1.399,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 1.499,90Lei -6%
  Prețul recomandat al producătorului 2.162,00Lei -35%

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

9 Produse

Ștergere

Corturile simple sunt structuri diverse

Corturile simple oferite la magazinul nostru vin într-o mare varietate de forme și cadre. Versiunile minimaliste, în care greutatea este principala prioritate, se bazează adesea pe o singură bară principală. Acest tip de cort de o persoană oferă un spațiu de dormit de bază, ocupând în același timp foarte puțin spațiu în rucsac, ceea ce îl face perfect pentru drumeții solo. Torturile de o persoană cu structură tip tunel sunt, de asemenea, extrem de populare. Cele cu două bare oferă un pic mai mult spațiu în interior, menținând în același timp greutatea scăzută. Structurile hibride moderne par a fi cel mai bun compromis între dimensiunea dormitorului și greutate, făcând posibilă obținerea celor mai dorite forme de cort. La fel ca și alte corturi de drumeție, cele mai mici versiuni - corturile simple - se mândresc cu ușurința de montare și caracteristici de utilizare excelente.

Un cort simplu este alegerea ideală pentru drumeții solo

Torturile de o persoană sunt de obicei alese pentru drumeții solo și expediții de trekking. Acestea oferă un adăpost cu dimensiuni minime atunci când sunt împachetate, astfel încât nu există nicio problemă de a le încadra într-un rucsac de trekking alături de alte echipamente. Modelele disponibile variază de la un cort single ultraușor pentru profesioniști, în care toate elementele au fost proiectate pentru a menține greutatea cât mai mică, până la modelele de turism, care se remarcă prin durabilitate și versatilitate sporită. Magazinul nostru oferă o gamă completă de corturi de o persoană, astfel încât fiecare utilizator să poată alege modelul perfect adaptat nevoilor sale.

Ce cort pentru o persoană ar trebui să aleg?

La fel ca și în cazul structurilor mai mari, corturile pentru o singură persoană pot varia considerabil în ceea ce privește materialele folosite, ceea ce are un impact major asupra greutății totale. Deși fiecare cort individual este relativ ușor, diferențele dintre modelele individuale vor fi ușor de observat de către minimaliștii care calculează fiecare gram al echipamentului lor. Modelele bazate pe materiale clasice, cu cusături lipite sau cadre din fibră de sticlă se remarcă prin durabilitate. Acest tip de cort de o persoană este o alegere populară pentru pasionații de expediții solo începători. Sunt, de asemenea, o alegere excelentă pentru excursiile de canotaj, unde greutatea echipamentului nu este o prioritate atât de mare. Lucrurile stau altfel în drumețiile lungi, când fiecare gram de echipament în plus se adaugă la încărcătura deja considerabilă a rucsacului Ținând cont de acest lucru, cei mai importanți producători au dezvoltat corturi ultraușoare pentru o singură persoană, care încorporează cele mai recente tehnologii disponibile. Materialul foarte subțire și ușor al foii de zbor, acoperit cu silicon, reduce greutatea totală cu până la câteva zeci de grame. Un efect similar asupra greutății unui cort de o persoană este obținut de tuburile cadrului, care sunt realizate din aluminiu umbrit. Combinația de componente de calitate superioară face ca acest cort simplu ultraușor să nu fie adesea mai mare decât o sticlă mare de apă și chiar mai ușor decât atât. Cu toate acestea, trebuie să știți că, în cazul modelelor de top, greutatea redusă este uneori obținută în detrimentul rezistenței la apă. Prin urmare, atunci când alegeți un cort pentru condiții excepțional de ploioase, este întotdeauna o idee bună să verificați nivelul de impermeabilizare al foii de zbor.

Cumpărați corturi de 1 persoană pentru fiecare călătorie online pe 8a.ro

Oferim o gamă largă de Torturi de drumeție De la corturi individuale pentru începătorii pasionați de expediții solo la prețuri accesibile, până la corturi individuale pentru profesioniștii care au nevoie de cel mai bun echipament disponibil atunci când abordează cele mai dificile provocări. Oferim numai modele de la branduri de top în ceea ce privește designul și producția de echipamente de drumeție și de munte. Ca urmare, fiecare model este rafinat până la cel mai mic detaliu. Fie că aveți nevoie de un cort de o persoană pentru camping sau pentru drumeții montane, veți găsi cu siguranță modelul potrivit printre selecția noastră.