top

Încălțăminte de iarnă pentru bărbați

Cizmele de iarnă pentru bărbați își vor face treaba atunci când zăpada, trotuarele alunecoase și temperaturile scăzute vă descurajează să ieșiți din casă. Vă vor ajuta să faceți față vremii nefavorabile și vă vor convinge că iarna nu este chiar atât de rea. Vă oferim cizme clasice de piele pentru bărbați pentru iarnă și modele moderne din material sintetic.
View as Grid List

39 Produse

pe pagină
 1. -38%
  Ghete iarna ZeroC Sestriere - black/black

  Lista de dorințe

 2. -25%
  Ghete iarna barbati Sorel Buxton Pull On - black/quarry

  Lista de dorințe

 3. -34%
  Pantofi outdoor Merrell Moab 3 Thermo Mid WP - earth

  Lista de dorințe

 4. -34%
  Ghete iarna barbati Merrell Alpine Sneaker Mid PLR WP 2 - olive

  Lista de dorințe

 5. -34%
  Ghete iarna barbati Merrell Moab 3 Thermo Mid WP - black

  Lista de dorințe

 6. -38%
  Ghete iarna ZeroC Sestriere - navy
  Ghete iarna ZeroC Sestriere - navy
  507,66 Lei 818,80 Lei

  Lista de dorințe

 7. -35%
  Incaltari lifestyle Helly Hansen Tsuga - ocean/red

  Lista de dorințe

 8. -35%
  Ghete iarna barbati CMP Kinos WP - black blue

  Lista de dorințe

 9. -10%
  Ghete trekking barbati Scarpa Rush Polar GTX - dark anthracite

  Lista de dorințe

 10. -17%
  Ghete iarna barbati Salewa Alp Mate Winter Mid WP - onyx/black

  Lista de dorințe

 11. -29%
  Pantofi outdoor barbati Dolomite 60 Dhaulagiri - moss green

  Lista de dorințe

 12. -24%
  Ghete iarna barbati CMP Kinos WP - nero

  Lista de dorințe

 13. -31%
  Ghete barbati Columbia Fairbanks Mid - elk/graphite

  Lista de dorințe

 14. -27%
  Ghete iarna Keen Revel III - magnet/tawny olive

  Lista de dorințe

View as Grid List

39 Produse

pe pagină
Ștergere

Cizme de iarnă pentru bărbați - ce trebuie să iau în considerare atunci când cumpăr?

Deși fiecare pereche de cizme de iarnă pentru bărbați este proiectată cu gândul la vremea rece, modelele individuale pot varia dramatic. Dacă desfășurați o activitate fizică, cizmele de iarnă pentru bărbați ar trebui să asigure o ventilație adecvată chiar și la temperaturi scăzute. Pe de altă parte, în cazul unei activități fizice reduse, va fi extrem de important să vă protejați picioarele de frig. Degetele de la picioare sunt deosebit de sensibile la hipotermia rapidă. De asemenea, este extrem de important dacă doriți doar protecție împotriva temperaturilor scăzute sau și împotriva zăpezii și a apei. În acest din urmă caz, cizmele de iarnă pentru bărbați cu o membrană impermeabilă vor fi esențiale. Croiala încălțămintei este, de asemenea, relevantă. Cizmele izolate cu o parte superioară ușor înălțată și un design modern vor face o treabă excelentă în oraș. Cu toate acestea, atunci când vă îndreptați spre munte sau chiar pe poteci înzăpezite, o parte superioară mai înaltă va fi esențială. De asemenea, ar trebui să acordați o mare atenție tălpii. Cele folosite la cizmele de iarnă pentru bărbați ar trebui să fie fabricate dintr-un compus special de cauciuc. Proprietățile antiderapante optime garantează un nivel ridicat de siguranță, astfel încât acestea vor menține o aderență adecvată chiar și pe suprafețe foarte alunecoase. Talpa este, de asemenea, un element important. În cazul modelelor dotate cu un strat suplimentar de izolație, cizmele oferă o protecție și mai mare împotriva solului înghețat.

Care sunt tipurile de cizme de iarnă pentru bărbați?

Majoritatea bărbaților interesați de drumeții de iarnă ar trebui să ia în considerare cizmele de gleznă de iarnă pentru bărbați Acestea includ atât încălțăminte clasică din piele, cât și modele moderne realizate din plastic de înaltă calitate și țesături rezistente. Oricine decide să facă drumeții de ore întregi prin nămeți de zăpadă ar trebui să aleagă cizme de iarnă pentru bărbați din piele naturală. Cel mai adesea este susținută suplimentar cu o membrană impermeabilă. În acest fel, picioarele vor fi protejate nu numai de zăpadă, ci și de ploaie, atunci când vremea se încălzește. De asemenea, sunt alegerea optimă pentru sezonul de dezgheț.

Cei care traversează frecvent cărări înzăpezite vor prefera cu siguranță încălțăminte special concepută pentru astfel de ocazii. Cizmele de iarnă pentru bărbați pentru iernile aspre sunt o priveliște obișnuită - nu doar în stațiunile montane. Oriunde există căderi semnificative de zăpadă, o cizmă bine izolată, cu o talpă foarte înaltă, va fi de neprețuit. Acest tip de cizme de iarnă pentru bărbați cu izolație suplimentară este foarte popular printre iubitorii de schiuri de drumeție, care pot fi folosite pentru drumeții lungi în zăpadă adâncă. În plus, interiorul foarte confortabil oferă, de asemenea, o ușurare pentru picioare după o zi petrecută în cizme rigide de coborâre sau de schi de tură. Talpa groasă este excelentă pentru a separa piciorul de sol. În același timp, cizmele de iarnă de iarnă pentru bărbați fac adesea parte dintr-un look urban la modă. În acest cadru, ele combină cu succes confortul ridicat la purtare și oferă o mare izolare împotriva frigului. Dar, de cele mai multe ori, cizmele de iarnă elegante pentru drumeții sunt alegerea preferată pentru oraș. Modelele ușor izolate, prevăzute cu piele de oaie, vor fi perfecte pentru traversarea trotuarelor înghețate. Se potrivesc bine atât cu blugii, cât și cu pantalonii capitonați. Aceasta este alegerea optimă pentru bărbații care caută modele în stil casual.

Cizmele sport de iarnă pentru bărbați sunt modele concepute pentru activități specifice. Acestea includ încălțăminte de iarnă pentru alergare, ciclism și antrenament în aer liber. Acestea oferă o aderență foarte bună pe solul înghețat, în special pe suprafețe cu zăpadă și gheață. Acestea sunt modele foarte individuale, dezvoltate având în vedere o activitate specifică. Călăriile de iarnă pentru bărbați pentru alergare sunt de obicei prevăzute cu o membrană pentru a împiedica udarea rapidă a feței. În același timp, întregul este suficient de subțire pentru a putea canaliza excesul de căldură și umiditate către exterior. Cazul este complet diferit pentru modelele de ciclism. Aici, cel mai important lucru este să izolezi cizmele în mod corespunzător. Acest lucru se datorează faptului că picioarele sunt foarte vulnerabile la pierderea rapidă de căldură.

Puteți cumpăra cizme de iarnă bune pentru bărbați de pe 8a.ro

Magazinul 8a.ro oferă o gamă largă de modele de la mărci de încălțăminte de top. Acestea variază de la încălțăminte pentru uz zilnic până la modele pentru trasee înzăpezite care vor permite drumeții mai lungi cu sau fără rachete de zăpadă. Iarna nu-i răsfață nici pe locuitorii orașelor, motiv pentru care producătorii de încălțăminte montană au creat călțăminte de iarnă pentru bărbați confortabilă pentru toate ocaziile - inclusiv cele potrivite pentru condiții urbane și pentru uzul zilnic. Vă recomandăm atât cizmele de iarnă din piele, cât și cele din material sintetic. Atunci când vă alegeți încălțămintea de iarnă, nu puteți uita de un element la fel de important ca și ciorapii călduroși șosetele bărbătești, care vă vor asigura un confort maxim pentru picioare pe vreme rece. Avem în stoc cele mai recente colecții de la producători de top, precum și oferte speciale și reduceri la încălțămintea bărbătească pentru vreme rece.

Întrebări frecvente

Ce cizme de iarnă pentru bărbați ar trebui să aleg?

Cizmele de iarnă pentru bărbați ar trebui să fie atent adaptate la activitatea pe care o veți desfășura în ele. Dacă aveți nevoie de încălțăminte confortabilă după schi, cizmele de zăpadă moi și călduroase vor funcționa cel mai bine. Talia înaltă va face o treabă excelentă pentru a împiedica pătrunderea zăpezii în interior. Căptușeala moale va oferi un confort de neegalat. Pentru drumeții, cizmele izolate pentru drumeții vor fi o alegere mai bună. Acestea asigură o stabilitate mai mare la fiecare pas pe potecile și traseele înzăpezite. Atunci când vă gândiți ce cizme de iarnă pentru bărbați ar trebui să alegeți, nu uitați că este foarte important să alegeți mărimea potrivită. Încălțămintea prea strâmtă poate duce la răcirea rapidă a picioarelor pe vreme rece.

Cum se curăță cizmele de iarnă?

Menținerea cizmelor de iarnă curate este o sarcină dificilă. Ca și în cazul altor tipuri de încălțăminte, vă recomandăm să folosiți un burete moale, o perie sau o cârpă umedă pentru curățare. Apa cu săpun vă va ajuta să îndepărtați murdăria. Pentru petele deosebit de încăpățânate puteți folosi produse speciale de curățare a încălțămintei. Atunci când faceți acest lucru, merită, de asemenea, să nu uitați să vă impermeabilizați încălțămintea. Partea superioară impregnată respinge nu numai apa, ci și murdăria, ceea ce face ca cizmele de iarnă pentru bărbați să fie mai puțin susceptibile de a se murdări și mult mai ușor de curățat ulterior.

Cum impermeabilizezi cizmele de iarnă?

Cizmele pentru cea mai rece parte a anului trebuie tratate destul de des, deoarece sunt expuse în mod constant la condiții nefavorabile - zăpadă, noroi, gheață și temperaturi scăzute. De aceea, este o idee bună să repetați din când în când impermeabilizarea completă a părții superioare. Pentru cizmele de iarnă se folosesc aceleași produse ca și pentru alte tipuri de cizme. Pentru încălțămintea din piele netedă (de obicei, piele ecologică), cel mai bine vor funcționa cerurile, cremele și lustruitorii. Cizmele de iarnă pentru bărbați fabricate din nubuc și materiale textile pot fi tratate cu un tratament prin pulverizare selectat corespunzător. Este important să curățați bine cizmele de iarnă bărbătești de murdărie și de orice acumulare de sare sau noroi înainte de fiecare tratament de impermeabilizare.