top

Dispozitive pentru coborâre

Echipamentul de coborâre în rapel este o parte esențială a lucrului la înălțime. Acestea ar trebui să aibă fiabilitatea și durabilitatea necesare pentru a efectua lucrări în condiții meteorologice solicitante.
View as Grid List

5 Produse

  1. -12%
    Opt Petzl Huit D02
    Opt Petzl Huit D02
    89,90Lei 102,90Lei

    Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

5 Produse

Ștergere

Facilitate de utilizare și versatilitate - unelte moderne de lucru la mare altitudine

Echipamentul de coborâre în rapel conceput special pentru lucrul la înălțime se mândrește cu un design extrem de rafinat. Acesta vă permite să vă deplasați liber de-a lungul frânghiei. Acționat în mod obișnuit cu ajutorul unei manete convenabile, vă permite să reglați viteza de coborâre în funcție de condițiile actuale. Unele dintre modele încorporează chiar un sistem de siguranță care se blochează automat în cazul în care viteza este prea mare. Funcția de forță de frânare gradată permite o coborâre în rapel sigură și ușoară. Modelele cu autoblocare disponibile fac ca operarea dispozitivului de coborâre în rapel să fie extrem de ușoară. Unele dintre instrumentele oferite pot fi utilizate și pentru cățărare pe frânghie. Acestea permit, de asemenea, o poziționare ușoară atunci când lucrați cu acces pe coardă. Dispozitivele de coborâre în rapel pentru lucrul la înălțime sunt completarea perfectă a echipamentului dvs. care vă permite să coborâți în rapel fără probleme.

Doar cele mai bune și de încredere mărci de echipamente pentru lucrul la înălțime

Magazinul nostru oferă toate echipamentele necesare pentru munca la înălțime, inclusiv articole de bază, cum ar fi .hamuri de lucru și căști, precum și toate uneltele și frânghiile. Echipamentul disponibil include numai soluții dovedite, care se comportă excelent în timpul lucrărilor la înălțime. Echipamentul pe care îl oferim a fost fabricat din materiale de calitate superioară, care sunt extrem de durabile și garantează o întoarcere sigură la sol. Gama largă de echipamente de coborâre în rapel disponibilă în magazinul online 8a.ro va face mai eficientă orice lucrare la înălțime.