top

Maiouri damă

Topurile sport pentru femei sunt o alegere excelentă pentru cele mai călduroase zile ale anului. Acestea vor fi perfecte pe vreme caldă, precum și în timpul antrenamentelor în interior. Topurile de vară pentru femei oferă o gamă largă de materiale și culori.
View as Grid List

104 Produse

 1. -30%
  Top femei SCOTT SCO Tank RC Run - moon blue/dream blue

  Lista de dorințe

 2. -13%
  Top femei Protest Prtkuhli Singlet - true black

  Lista de dorințe

 3. -13%
  Top femei Karpos Quick Top - innuendo/ombre blue

  Lista de dorințe

 4. -13%
  Top femei Karpos Quick Top - blue atoll/sky captain

  Lista de dorințe

 5. -31%
  Tank top femei On Running Tank-T - creek/black

  Lista de dorințe

 6. -9%
  Top femei Mammut Aenergy FL Tank Top - salmon

  Lista de dorințe

 7. -9%
  Top femei Mammut Selun FL Tank Top - tangerine

  Lista de dorințe

 8. -9%
  Top femei Mammut Core Top Lines - black

  Lista de dorințe

 9. -9%
  Top femei Mammut Selun FL Tank Top - marine

  Lista de dorințe

 10. -9%
  Top femei Mammut Core Top Lines - deep ice

  Lista de dorințe

 11. -25%
  Top femei Maloja Civella - moonless alpflower

  Lista de dorințe

 12. -19%
  Top femei Maloja Mangart - midnight

  Lista de dorințe

 13. -25%
  Top de cățărare pentru femei E9 Noa2.2 - teal

  Lista de dorințe

 14. -33%
  Top femei Patagonia Mibra Tank - quartz coral

  Lista de dorințe

 15. -17%
  Top femei Arcteryx Lana Tank - solitude

  Lista de dorințe

 16. -19%
  Top femei Arcteryx Taema Tank - sprint heather

  Lista de dorințe

 17. -19%
  Top femei Arcteryx Taema Tank - atmos heather

  Lista de dorințe

 18. -22%
  Top femei adidas TERREX Multi Tank - silver dawn

  Lista de dorințe

 19. -31%
  Tank top femei adidas Adizero Tank - black/blue/green

  Lista de dorințe

 20. -25%
  Top femei Wild Country Session Bra - petrol

  Lista de dorințe

 21. -25%
  Top femei Wild Country Session Bra - onyx

  Lista de dorințe

 22. -27%
  Top femei Salomon Cross Run Tank - grape leaf

  Lista de dorințe

 23. -23%
  Top femei Black Diamond Integrale Tank - green tea

  Lista de dorințe

 24. -30%
  Top femei Icebreaker Sphere II Tank - flash

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

104 Produse

Ștergere

Topuri sport pentru femei perfecte pentru vară

Tricotele fără mâneci sunt perfecte pentru partea mai caldă a anului. Fiecare dintre ele asigură o ventilație excelentă, oferind un flux aproape nelimitat de aer proaspăt. În combinație cu pantaloni scurți bine aleși, acestea reprezintă o ținută care va garanta confortul la cele mai ridicate temperaturi. Fie că sunteți în căutarea unei alternative la un tricou clasic sau pur și simplu a celor mai ușoare tricouri disponibile, bluzele de vară pentru femei vă vor satisface întotdeauna așteptările. Tăieturile diverse vor permite fiecărei femei active să aleagă modelul optim. Atât topuri strâmte, cât și mai lejere, cu un decolteu mai mic sau mai mare - există multe posibilități.

Topuri sport pentru femei concepute pentru o varietate de activități

Topurile de vară pentru femei sunt foarte des alese de iubitoarele multor sporturi. În funcție de disciplinele cărora le sunt destinate, acestea pot fi confecționate din diverse materiale. Modelele clasice din bumbac sunt alese de bunăvoie de către pasionații de escaladă, deoarece sunt foarte plăcute la atingere și oferă un maxim de confort și libertate de mișcare. Este un element inseparabil al îmbrăcămintei luate în excursiile de vară pe stânci. Este, de asemenea, excelent pentru antrenamentele pe panou, oferind o respirabilitate mai mare decât tricourile clasice. Topurile sport din materiale sintetice sunt potrivite pentru activități mai intense. Acestea sunt extrem de ușoare. Pe lângă aerisirea sporită, au și proprietăți de uscare rapidă. În plus, ele elimină rapid umiditatea de pe suprafața pielii, oferind condiții confortabile în timpul celor mai ridicate temperaturi. Topurile sport pentru femei sunt alegerea optimă atât pentru alergarea montană, cât și pentru parcurgerea rapidă a traseelor cu un rucsac mic. De asemenea, sunt perfecte pentru cele mai obositoare sesiuni de antrenament de vară.

Topuri de vară pentru femei - perfecte pentru uzul zilnic

Topurile sunt, de asemenea, folosite cu plăcere în fiecare zi de vară, precum și în timpul călătoriilor turistice. Topurile pentru femei din bumbac cu imprimeuri, care oferă un confort excepțional la purtare, vor fi perfecte pentru acest rol. De asemenea, modelele din lână merinos câștigă din ce în ce mai multă popularitate. Acest material unic este, de asemenea, excelent la temperaturi ridicate, izolând eficient de căldură. Tricourile subțiri din lână merino înseamnă că oferă confort termic nu doar în anotimpurile de tranziție ale anului, ci și vara. Sunt perfecte pentru excursiile cu cortul, oferind o mare versatilitate în perioadele cu vreme schimbătoare.

O gamă largă de bluze sport pentru femei poate fi găsită în magazinul 8a.ro.

Oferim o gamă largă de topuri de la cei mai buni producători. Topurile de alergare pentru femei de la Dynafit sau La Sportiva vă vor permite să vă luați câteva secunde prețioase în timpul competițiilor de alergare montană și vor face antrenamentele în căldura verii mult mai plăcute. Topurile pentru femei din lână Smartwool vă vor garanta un confort deosebit în timpul liber și vă vor permite să vă relaxați pe deplin. Pe de altă parte, tricourile fără mâneci Ocun sau Rab vor fi perfecte pentru a face față provocărilor de vară pe stânci. Indiferent dacă intenționați să vă odihniți vara sau să vă antrenați o formă excepțională, cele mai bune bluze sport pentru femei vă vor veni în ajutor.