top

Pantaloni de drumeţie damă

Pantalonii de trekking pentru femei sunt o categorie în care fiecare iubitoare de drumeții montane va găsi ceva pentru ea. Tehnologii avansate, croială confortabilă și susținere maximă pe următorii kilometri.
View as Grid List

142 Produse

 1. -7%
  Pantaloni femei Salewa Lagorai DST Pant - syrah

  Lista de dorințe

 2. -4%
  Pantaloni femei Patagonia Alpine Guide Pants - nouveau green

  Lista de dorințe

 3. -3%
  Pantaloni femei Norrona Falketind Flex1 Pants - caviar

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

142 Produse

Ștergere

Pantaloni de trekking pentru femei - durabilitate și respirabilitate

Datorită scopului acestor structuri, ele trebuie să fie caracterizate de o durabilitate ridicată. De aceea, pantalonii de trekking pentru femei sunt adesea confecționați din materiale din poliamidă. Uneori este vorba de poliester cu un tip special de țesătură rip stop. Indiferent de modelul pe care îl alegeți, puteți conta pe el pentru a rezista la solicitările create în timpul drumețiilor montane. Acest lucru înseamnă că este mai ușor să evitați abraziunile accidentale și fisurile din material, care apar în cazul modelelor mai puțin sofisticate. Datorită acestui lucru, pantalonii de trekking vă vor servi cu fidelitate pentru următoarele sezoane. În plus, puteți fi siguri că nu se vor deteriora în cel mai puțin așteptat moment. Faptul că producătorii folosesc materiale sintetice, pe lângă rezistența lor, oferă un alt avantaj. Atât poliesterul, cât și poliamidele păstrează o parte din respirabilitatea naturală a pielii. Datorită acesteia, excesul de umiditate generat în timpul efortului va fi eliminat corespunzător. Acest lucru reduce supraîncălzirea și vă permite să vă bucurați de un climat uscat și confortabil pentru o perioadă lungă de timp.

Pantaloni de trekking pentru femei - protecție împotriva aurei montane

Când pornești la drum, nu poți fi niciodată sigur de stabilitatea vremii de la munte. Acest lucru este valabil pentru fiecare anotimp, așa că merită să profitați de suportul tehnic oferit de producători. Prin urmare, pantalonii de trekking pentru femei au adesea o membrană. Cea mai populară este cea de la GORE-TEX®, dar veți întâlni și soluții de marcă proprie. Indiferent de alegerea pe care o faceți, puteți conta pe o rezistență ridicată la apă, care vă va proteja de ploaie și zăpadă. Datorită acesteia, veți evita îmbibarea totală, care ar putea înrăutăți confortul termic al drumețiilor montane. În plus, membrana GORE-TEX® și alte membrane susțin respirabilitatea și reduc astfel riscul de supraîncălzire rapidă. Pantalonii de trekking, atunci când nu folosesc această tehnologie avansată, dispun de alte soluții complementare. Este vorba, de obicei, de un impregnant DWR. Proprietățile sale hidrofobe vor face ca picăturile de apă să curgă liber pe material, fără a pătrunde în el. Astfel de construcții sunt caracterizate de o îmbibare mai lentă și vor funcționa bine în acele zile în care plouă mai slab.

Libertatea de mișcare și confortul sunt caracteristicile de bază ale pantalonilor de trekking pentru femei.

Nu contează cu ce tehnologie vor fi dotate pantalonii dacă nu se bazează pe o croială corectă. Fără ea, calitatea de rătăcire este redusă, așa că pierdeți doar la capitolul eficiență. De aceea, pantalonii de trekking pentru femei au întotdeauna un design care nu limitează în niciun fel libertatea de mișcare. Acest lucru înseamnă că puteți face pași pe cele mai dificile trasee din întreaga gamă. Acest lucru se traduce, de asemenea, printr-o senzație de confort, deoarece nu există nimic mai rău decât materialul care ne blochează picioarele. În plus, pantalonii de trekking au adesea adaosul de fibre elastice și o construcție specială a țesăturii. Elasticitatea sa face ca structura să nu strângă corpul. Toate aceste caracteristici vă vor face să parcurgeți mai eficient următorii kilometri și vă vor facilita ajungerea la destinație.

Funcționalitate ridicată a pantalonilor de trekking pentru femei

Un marș montan cu rucsacul în spate înseamnă că nu aveți acces la unele echipamente. De aceea, pantalonii de drumeție au buzunare funcționale. Clasic, două pe lateral, două pe spate și, uneori, cele mai mari - transport pe coapse. Puteți pune o busolă, un telefon, șervețele, briceag și orice altceva credeți că aveți nevoie atunci când faceți drumeții. Pe traseele mai lungi, picioarele cu fermoar vor fi, de asemenea, foarte utile. Pantalonii de trekking pentru femei cu această soluție vă permit să vă scoateți pantofii de munte fără a fi nevoie să vă scoateți pantalonii. Datorită acestui lucru, în timp ce vă odihniți, vă veți lăsa pantofii să se usuce și veți permite picioarelor să se odihnească.