top

Căciuli pentru bicicletă

Șepcile de ciclism sunt o alegere excelentă atât pentru zilele reci, cât și pentru căldura verii. O șapcă de ciclism care se potrivește pe cap sub o cască va funcționa bine la temperaturi mai scăzute, iar o șapcă de ciclism ușoară vă va proteja de soarele arzător în timpul verii!
View as Grid List

15 Produse

pe pagină
 1. -35%
  Caciula ciclism POC Thermal Cap - zink orange

  Lista de dorințe

 2. -35%
  Caciula ciclism POC Thermal Cap - uranium black

  Lista de dorințe

 3. -10%
  Caciula ciclism Oakley Cadence Road Cap - black/sulphur

  Lista de dorințe

 4. -10%
  Caciula ciclism Maloja Pushbikers Cap - moonless multi

  Lista de dorințe

 5. -10%
  Caciula ciclism Maloja Pushbikers Cap - midnight multi

  Lista de dorințe

 6. -20%
  Caciula ciclism Maloja Quirl - midnight primrose

  Lista de dorințe

 7. -20%
  Caciula ciclism Maloja Quirl - moonless

  Lista de dorințe

 8. -20%
  Caciula ciclism Buff Pack Cycle Cap - akim cobalt

  Lista de dorințe

 9. -20%
  Caciula ciclism Buff Pack Cycle Cap - lenir night blue

  Lista de dorințe

 10. -20%
  Șapcă Mons Royale Velocity Trail Cap - black candy

  Lista de dorințe

 11. -20%
  Caciula ciclism Buff Pack Cycle Cap - xcross

  Lista de dorințe

 12. -22%
  Șapcă Mons Royale Velocity Trail Cap - black

  Lista de dorințe

 13. -17%
  Caciula ciclism POC Thermal Cap - zink orange

  Lista de dorințe

 14. -17%
  Caciula ciclism POC Thermal Cap - uranium black

  Lista de dorințe

View as Grid List

15 Produse

pe pagină
Ștergere

Capace de ciclism - pentru profesioniști și pentru uzul zilnic

Dacă vă antrenați pentru ciclismul de șosea sau faceți naveta la serviciu în fiecare zi pe cele două roți preferate, o șapcă de ciclism va fi un accesoriu extrem de funcțional pentru ținuta dumneavoastră. Grozavă pentru a proteja capul de condițiile meteorologice nefavorabile. Modelul potrivit va asigura izolarea termică, va proteja împotriva vântului sau va proteja eficient capul de soarele aspru. Desigur, atunci când ne punem o șapcă, nu trebuie să sacrificăm siguranța, ceea ce înseamnă o cască. Acesta este motivul pentru care șepcile de ciclism sub cască sunt de obicei fabricate din materiale subțiri, fără accesorii redundante. Tăietura simplă înseamnă că se vor purta confortabil sub majoritatea căștilor. O șapcă de ciclism pentru bărbați sau femei este un accesoriu de mare stil.

O șapcă de ciclism pentru toate anotimpurile

În perioada rece a anului, protejarea capului împotriva hipotermiei rapide este extrem de importantă. Când mergeți cu bicicleta, mâinile, picioarele și capul se răcesc cel mai repede. De aceea, o șapcă de iarnă pentru ciclism va fi o alegere excelentă în perioada cea mai rece. Aceste modele, care se potrivesc perfect pe cap, pot fi purtate de cele mai multe ori sub o cască. Este o idee bună dacă șapca este echipată cu o membrană rezistentă la vânt, ceea ce o face să protejeze și mai bine împotriva frigului, chiar și atunci când pedalați rapid. Tricotajele mai ușoare vor funcționa bine primăvara și toamna. Dimensiunile mici ale unei astfel de căciuli o fac ușor de împachetat în buzunarul de la spate al unei cămăși atunci când devine prea cald. Modelele pregătite pentru vreme caldă sunt destul de diferite. Șapca de vară pentru cască de ciclism este de obicei confecționată dintr-un material fragil care oferă o ventilație excelentă și elimină foarte eficient umezeala. O șapcă de ciclism ușoară va împiedica transpirația să se scurgă de pe frunte în ochi, protejându-vă în același timp de strălucirea razelor solare. Este un accesoriu excelent sub o cască de bicicletă și este preferat de mulți pasionați de biciclete de șosea, gravel sau single-speed.

Vezi capacele pentru biciclete de la cele mai bune mărci - magazinul online 8a.ro!

Ne bazăm pe cele mai bune mărci pentru a garanta un nivel ridicat de fabricație a produselor. Ca urmare, fiecare șapcă de ciclism oferă caracteristici de performanță excepționale și o durabilitate ridicată. Ne propunem să menținem produsele noastre cât mai diverse, astfel încât, indiferent de tipul de bicicletă pe care o conduci, vei găsi printre ele un model care să se potrivească nevoilor tale. Șepcile pentru MTB, șosea, gravel bike, touring și competiții înseamnă confort maxim în zilele reci și calde!