top

Căciuli de iarnă pentru femei

Căciulile de iarnă pentru femei sunt un element esențial pentru a vă menține răcoarea. În oferta noastră, veți găsi căciuli de damă pentru iarnă, pentru schi, pentru drumeții în zilele reci, dar și pentru plimbările zilnice prin oraș.
View as Grid List

445 Produse

 1. -4%
  Caciula Patagonia Beanie Hat - cosmic gold

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Căciulă de iarna Stance Kama Merino Wool Beanie - black

  Lista de dorințe

 3. -8%
  Căciulă de iarna Stance OG Pom Beanie - camo

  Lista de dorințe

 4. -5%
  Căciulă de iarna POC Pompom Beanie - uranium black

  Lista de dorințe

 5. -6%
  Caciula Ortovox Deep Knit Beanie - sly fox

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

445 Produse

Ștergere

Capacele de iarnă pentru femei sunt un confort termic esențial

Alegerea bonetei potrivite pentru iarnă depinde de tipul de activitate pe care o întreprindeți. Căciulile de schi sunt modele caracterizate de o respirabilitate ridicată, precum și de izolarea necesară. Acestea vă permit astfel să mențineți un management termic durabil, astfel încât veți evita atât răcirea, cât și supraîncălzirea. Designerii unor astfel de modele le creează de obicei din acrilic plăcut la atingere sau din poliester cu uscare rapidă. Capacele de iarnă pentru femei pentru schi și schi de tură sunt caracterizate de o construcție care funcționează bine cu căștile de protecție. Materialele lor sunt de obicei unite prin cusături plate, ceea ce elimină senzația de strivire și reduce iritarea pielii. Datorită acestui fapt, vă puteți baza pe un confort maxim și pe posibilitatea de a vă concentra asupra a ceea ce este cel mai important pe pârtie sau pe traseul de schi de tură. Șepcile pentru femei pentru aceste tipuri de activități vă vor oferi confortul termic necesar și o senzație plăcută de uscăciune.

Bepci de iarnă pentru femei - trekking și în zilele reci

Un raport de izolare ridicat este important atunci când mergeți într-o drumeție de iarnă. Fără ea, nu se pune problema menținerii siguranței termice și a evitării răcirii. Capacele de iarnă pentru femei din lână merino vor funcționa aici. O șapcă de femei din fleece va fi, de asemenea, o alegere perfectă. Protecția lor împotriva frigului înseamnă că vă puteți proteja sinusurile și urechile de frig. În acest fel, veți evita complicațiile neplăcute ale bolilor, care sunt capabile să zădărnicească orice plan turistic. Tapacele din lână merinos, pe lângă confortul termic, oferă proprietăți antibacteriene. Acestea sunt potrivite mai ales pentru drumețiile montane mai lungi, atunci când trebuie să reducem la minimum cantitatea de haine purtate. Căciulile de iarnă pentru femei, care sunt confecționate din acrilic, se comportă la fel ca lâna clasică, dar sunt mult mai ușor de curățat.

Modele pentru un confort termic maxim

Modelurile cu cea mai ineficientă izolație vor fi folosite, câștigând iarna vârfuri înalte de munte, unde protecția termică este cea mai importantă. Modelele concepute pentru cele mai severe înghețuri folosesc adesea lână sau materiale sintetice moderne. Capacele de iarnă pentru femei sunt concepute pentru a asigura o izolare maximă împotriva frigului. Ele au adesea o buclă care are ca scop protejarea și mai bine a zonei sinusurilor împotriva răcelii. O căciulă pentru femei de acest tip va fi clar mai groasă decât modelul pe care îl vom purta în fiecare zi sau în timpul activităților intense. Fie că alegeți o căciulă de iarnă pentru femei din fibre naturale sau sintetice, aceasta vă va asigura o izolare maximă împotriva gerului puternic.

Bepci de iarnă pentru femei cu pompon - căldura de zi cu zi

În oferta multor mărci de munte, pe lângă modelele de expediție, le vom găsi și pe cele cu caracter citadin. Aceste șepci de iarnă pentru femei sunt realizate din aceleași materiale ca și cele de trekking, dar stilul lor funcționează bine în fiecare zi. Textura unui astfel de model exemplar seamănă cu cele tricotate de bunicile noastre. Acest lucru vă permite să asortați o șapcă de iarna pentru femei la orice ținută, indiferent de activitățile urbane pe care le întreprindeți. Designerii le creează cu motive grafice interesante și atrăgătoare, care vor exprima pasiunea ta pentru munte în oraș. De asemenea, veți găsi șepci pentru femei cu pompon, care vor fi pe placul femeilor cu o abordare mai lejeră a ținutelor de iarnă.

Găsește șepci de iarnă pentru femei la 8a.ro! Magazinul nostru vă oferă capace pentru femei de la cei mai reputați producători, cum ar fi Patagonia, Arcteryx, Salewa, Icebreaker, Dynafit, The North Face, Buff, POC și multe altele. Alegerea unei căciuli de damă potrivite pentru iarnă este extrem de importantă, deoarece fără izolație nu are rost să ne gândim să ieșim din casă. De asemenea, nu trebuie să uitați nici de aspectul său la modă! În plus, magazinul nostru vă propune o mulțime de oferte echilibrate. O astfel de șapcă pentru femei va fi fabricată din materiale ecologice. Căutați șepci fabricate din bumbac organic și fibre sintetice reciclate.