top

Bicicletă

Echipamente de biciclete pentru drumeții, bicicliști de șosea, pasionați de MTB și bicicliști ocazionali. O selecție largă de accesorii pentru biciclete de la mărci de top. Numai produse de înaltă calitate!
View as Grid List

1468 Produse

 1. Cort Nemo Dragonfly Osmo Bikepack 1p

  Lista de dorințe

 2. -7%
  Sosete ciclism Mons Royale Atlas Crew Sock - aoraki lily

  Lista de dorințe

 3. -10%
  Geanta portbagaj bicicleta Vaude Aqua Back Single - black

  Lista de dorințe

 4. -12%
  Lanternă frontală Silva Trail Speed 5XT

  Lista de dorințe

 5. -5%
  Pantaloni ciclism Mons Royale Virage Pants - copper

  Lista de dorințe

 6. -5%
  Pantaloni femei Mons Royale Virage Pants - copper

  Lista de dorințe

 7. -6%
  Tricou ciclism femei Mons Royale Icon Tee - shark

  Lista de dorințe

 8. -17%
  Geanta pe cadru Jack Pack Waleń

  Lista de dorințe

 9. -17%
  Husă pentru furculiță Jack Pack Juk

  Lista de dorințe

 10. -16%
  Geanta pe cadru Jack Pack Mały Waleń

  Lista de dorințe

 11. -25%
  Casca ciclism sosea Julbo Fast Lane - blue irise/black

  Lista de dorințe

 12. -10%
  Cort 1 persoană Nemo Hornet OSMO 1P - birch bud/goodnight gray

  Lista de dorințe

 13. -9%
  Mănuși ciclism POC Thermal Lite Glove - uranium black

  Lista de dorințe

 14. -9%
  Geaca ciclism POC Pure Lite Splash Jacket

  Lista de dorințe

 15. -9%
  Geaca ciclism POC Haven Rain Jacket - uranium black

  Lista de dorințe

 16. -11%
  Vesta încălzită POC Coalesce Vest - uranium black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

1468 Produse

Ștergere

Ciclismul este o formă excelentă de activitate fizică

Atractivii bicicletei nu pot decât să se bucure de o asemenea popularitate a activității lor preferate. Ca urmare, cei mai importanți producători de echipamente și îmbrăcăminte pentru bicicliști pregătesc în fiecare an o gamă largă de produse destinate tuturor pasionaților de biciclete. Indiferent de tipul de bicicletă pe care mergeți, veți găsi cu siguranță echipamente pentru biciclete interesante, precum și articole de îmbrăcăminte pentru bicicliști. În ofertele noastre, vă concentrați în primul rând pe formele de ciclism legate de munte. De aici și gama largă de echipamente și accesorii pentru pasionații de biciclete MTB sau enduro. De asemenea, vă oferim o gamă largă de echipamente pentru turismul extins cu bicicleta, de la tururi clasice cu pană la excursii minimaliste cu rucsacul de bicicletă. De asemenea, nu uităm nici de persoanele care se deplasează zilnic la serviciu cu bicicleta, oferind iluminatul necesar și alte accesorii necesare.

Toate pentru bicicliști

Care fan al bicicletelor perfecte știe cât de important este echipamentul potrivit atunci când pedalezi. Atât hainele pe care le port, cât și echipamentul suplimentar pentru bicicletă au un impact semnificativ asupra confortului de deplasare, de efectuare a evoluțiilor sau pur și simplu asupra confortului deplasării mele zilnice. Oferta noastră cuprinde îmbrăcăminte pregătită de cele mai bune mărci outdoor special pentru ciclism. Tăieturile și materialele selectate în mod optim vor face ca petrecerea mai multor ore pe șa să fie o plăcere pură. Fie că veți parcurge trasee montane pe bicicletă, autostrăzi netede ca o masă sau veți parcurge mii de kilometri pe două roți în călătorii pe distanțe lungi, îmbrăcămintea potrivită vă va permite să vă bucurați pe deplin de plimbare în orice vreme. Modelele cu absorbție instantanee a umezelii sunt excelente pentru căldura verii. Îmbrăcămintea impermeabilă, pe de altă parte, vă va proteja de ploaie atunci când vă decideți să ieșiți cu bicicleta în ciuda vremii nefavorabile.

Puteți cumpăra echipamente pentru bicicleta dumneavoastră online în magazinul 8a.ro

Oferim o gamă largă de echipamente pentru biciclete. Cu accesoriile potrivite, vă puteți transporta cu ușurință bagajele, fie într-o călătorie lungă, fie în timpul deplasării zilnice. De asemenea, vă punem la dispoziție toate echipamentele necesare pentru cicloturism - de la saci de dormit și corturi până la sobe ușoare pentru drumeții. Oferta noastră cuprinde echipamente complete pentru orice călător pe bicicletă care străbate drumuri noi pe două roți. Oferta include și alte produse pentru bicicliști, cum ar fi lumini adecvate sau unelte pentru repararea defecțiunilor pe drum. Cu mărci special selectate, putem oferi echipamente de cea mai bună calitate pentru orice ciclist.