top

Bicicletă

Echipamente de biciclete pentru drumeții, bicicliști de șosea, pasionați de MTB și bicicliști ocazionali. O selecție largă de accesorii pentru biciclete de la mărci de top. Numai produse de înaltă calitate!
View as Grid List

1480 Produse

pe pagină
 1. -10%
  Sosete ciclism Rocday Trail - black/grey

  Lista de dorințe

 2. -20%
  Set scule bicicleta Topeak Ratchet Rocket Lite DX+

  Lista de dorințe

 3. -10%
  Geaca softshell femei Vaude Moab Jacket IV - cassis

  Lista de dorințe

 4. -10%
  Geaca Softshell Vaude Moab Jacket IV - wave

  Lista de dorințe

 5. -10%
  Caciula ciclism POC Thermal Cap - zink orange

  Lista de dorințe

 6. -10%
  Caciula ciclism POC Thermal Cap - uranium black

  Lista de dorințe

 7. -19%
  Lanternă frontală Silva Cross Trail 7XT

  Lista de dorințe

 8. -10%
  Geaca ciclism Schoffel Hybrid Jkt Flow Trail - dress blues

  Lista de dorințe

 9. -10%
  Tricou ciclism femei Schoffel Shirt Vertine - dress blues

  Lista de dorințe

 10. -12%
  Borseta ciclism Tatonka Bike Hip Bag MTB 5 - lime

  Lista de dorințe

 11. -12%
  Borseta ciclism Tatonka Bike Hip Bag MTB 5 - black

  Lista de dorințe

 12. -10%
  Hanorac ciclism Rocday Evo Race - black/green

  Lista de dorințe

 13. -10%
  Tricou maneca lunga Rocday Stage - black/grey

  Lista de dorințe

 14. -10%
  Pantaloni ciclism Oakley Element Lite MTB Pant - hunter green

  Lista de dorințe

 15. -10%
  Tricou ciclism Oakley Factory Pilot MTB S/S Jersey - hunter green

  Lista de dorințe

 16. -10%
  Tricou ciclism Oakley Factory Pilot MTB S/S Jersey - blackout

  Lista de dorințe

 17. -10%
  Tricou ciclism Oakley Endurance Ultra Lite Jersey - hunter green

  Lista de dorințe

 18. -10%
  Tricou ciclism Oakley Endurance Base Layer Sleeveless - white

  Lista de dorințe

 19. -10%
  Caciula ciclism Oakley Cadence Road Cap - black/sulphur

  Lista de dorințe

View as Grid List

1480 Produse

pe pagină
Ștergere

Ciclismul este o formă excelentă de activitate fizică

Atractivii bicicletei nu pot decât să se bucure de o asemenea popularitate a activității lor preferate. Ca urmare, cei mai importanți producători de echipamente și îmbrăcăminte pentru bicicliști pregătesc în fiecare an o gamă largă de produse destinate tuturor pasionaților de biciclete. Indiferent de tipul de bicicletă pe care mergeți, veți găsi cu siguranță echipamente pentru biciclete interesante, precum și articole de îmbrăcăminte pentru bicicliști. În ofertele noastre, vă concentrați în primul rând pe formele de ciclism legate de munte. De aici și gama largă de echipamente și accesorii pentru pasionații de biciclete MTB sau enduro. De asemenea, vă oferim o gamă largă de echipamente pentru turismul extins cu bicicleta, de la tururi clasice cu pană la excursii minimaliste cu rucsacul de bicicletă. De asemenea, nu uităm nici de persoanele care se deplasează zilnic la serviciu cu bicicleta, oferind iluminatul necesar și alte accesorii necesare.

Toate pentru bicicliști

Care fan al bicicletelor perfecte știe cât de important este echipamentul potrivit atunci când pedalezi. Atât hainele pe care le port, cât și echipamentul suplimentar pentru bicicletă au un impact semnificativ asupra confortului de deplasare, de efectuare a evoluțiilor sau pur și simplu asupra confortului deplasării mele zilnice. Oferta noastră cuprinde îmbrăcăminte pregătită de cele mai bune mărci outdoor special pentru ciclism. Tăieturile și materialele selectate în mod optim vor face ca petrecerea mai multor ore pe șa să fie o plăcere pură. Fie că veți parcurge trasee montane pe bicicletă, autostrăzi netede ca o masă sau veți parcurge mii de kilometri pe două roți în călătorii pe distanțe lungi, îmbrăcămintea potrivită vă va permite să vă bucurați pe deplin de plimbare în orice vreme. Modelele cu absorbție instantanee a umezelii sunt excelente pentru căldura verii. Îmbrăcămintea impermeabilă, pe de altă parte, vă va proteja de ploaie atunci când vă decideți să ieșiți cu bicicleta în ciuda vremii nefavorabile.

Puteți cumpăra echipamente pentru bicicleta dumneavoastră online în magazinul 8a.ro

Oferim o gamă largă de echipamente pentru biciclete. Cu accesoriile potrivite, vă puteți transporta cu ușurință bagajele, fie într-o călătorie lungă, fie în timpul deplasării zilnice. De asemenea, vă punem la dispoziție toate echipamentele necesare pentru cicloturism - de la saci de dormit și corturi până la sobe ușoare pentru drumeții. Oferta noastră cuprinde echipamente complete pentru orice călător pe bicicletă care străbate drumuri noi pe două roți. Oferta include și alte produse pentru bicicliști, cum ar fi lumini adecvate sau unelte pentru repararea defecțiunilor pe drum. Cu mărci special selectate, putem oferi echipamente de cea mai bună calitate pentru orice ciclist.