top

Bandane și gulere pentru bărbați

Bandanele pentru bărbați și eșarfele multifuncționale protejează în mod fantastic gâtul și capul atât împotriva hipotermiei, cât și a soarelui. Sunt accesorii funcționale pentru hainele de drumeție și sport care vor asigura o performanță termică optimă în condiții meteo variabile.
View as Grid List

306 Produse

  1. -14%
    Bandana circulara Buff Polar Neckwarmer - dark navy

    Lista de dorințe

  2. -14%
    Bandana multifunctionala Buff Polar - haera mauve

    Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

306 Produse

Ștergere

Bandane bărbătești și eșarfe multifuncționale - pentru călătorii și pentru zi cu zi

Timpurile în care singura alegere de protecție împotriva gerului enervant sau a soarelui arzător erau pălăriile și eșarfele, au dispărut pentru totdeauna. Astăzi putem alege dintre mult mai multe tipuri de căciuli și protecții termice pentru gât decât oricând. Bandanele practice pentru bărbați și eșarfele multifuncționale sunt foarte populare nu numai în rândul sportivilor sau al turiștilor, ci și în rândul bărbaților care le folosesc zilnic. Este doar un accesoriu elegant pentru ținuta ta, care va fi perfect pentru orice ocazie. În oferta noastră găsiți atât bandane și eșarfe multifuncționale cu culori discrete sau cu structură tricotată caracteristică, cât și modele sportive moderne, care se încadrează perfect în ultimele tendințe de pe piața hainelor sportive și montane. Cu toate acestea, aspectul comun al tuturor bandanelor și eșarfelor multifuncționale pentru bărbați din oferta noastră este confortul de utilizare. Materialele folosite, elasticitatea și manopera perfectă le fac să fie excelente pentru cele mai solicitante condiții, fiind mereu la înălțimea sarcinii.

Bandane bărbătești pentru drumeții și sport

Incredibil de populare în rândul iubitorilor de activități în aer liber sunt bandanele funcționale care iau forma unei eșarfe tubulare foarte lungi. Acestea sunt confecționate dintr-un material foarte elastic, ceea ce permite utilizarea lor în mai multe moduri. Deoarece nu sunt simple huse pentru gât. Ele pot fi transformate într-o căciulă confortabilă, o bentiță sau chiar o mască de schi. Această versatilitate a făcut ca ele să facă parte din hainele aproape fiecărui turist sau sportiv. Cele mai ușoare modele, realizate din materiale relativ subțiri, sunt perfecte pentru vară. Este o bună acoperire a capului sau a gâtului de razele arzătoare ale soarelui în timpul vremii fără nori. Folosirea materialelor cu filtre UV oprește eficient radiațiile nocive. După transformarea într-o bentiță, bandanele pentru bărbați pot proteja fantastic împotriva transpirației care se revarsă până la ochi. În perioada de iarnă, cele mai populare în rândul bărbaților activi sunt eșarfele din fleece și cele rezistente la vânt. Acestea sunt utilizate frecvent ca eșarfe bărbătești tubulare pentru a proteja gâtul împotriva frigului, dar au mult mai multe aplicații. Le puteți trage pe nas, astfel încât să servească drept mască în cazul în care condițiile meteo se înrăutățesc.

Eșarfe bărbătești tubulare pentru temperaturi scăzute

Eșarfele tubulare pentru bărbați nu sunt la fel de versatile ca bandanele, dar sunt, de asemenea, foarte populare. Deoarece înlocuiesc perfect eșarfele clasice. Nu este nevoie să le legați sau să le înfășurați la gât. Pur și simplu trageți eșarfa tubulară elastică prin cap și gata, aveți protecție împotriva frigului. O gamă largă de modele și grosimi de eșarfe tubulare vă va permite să o alegeți pe cea care va fi perfectă pentru activitățile dumneavoastră. În rândul iubitorilor de drumeții montane la temperaturi mai scăzute, cele mai râvnite sunt modelele realizate din fleece de încredere. Acestea oferă o izolare termică excelentă la o greutate redusă și o respirabilitate perfectă. Acestea sunt caracteristici incredibil de importante în timp ce parcurgeți trasee înzăpezite. Eșarfele tubulare tricotate pentru bărbați, care au un stil tradițional, sunt alese cu nerăbdare pentru a fi folosite în oraș și la plimbări turistice.

Bandane pentru bărbați și eșarfe multifuncționale în magazinul 8a.ro

Furnizăm o gamă largă de cele mai bune mărci de outdoor care produc bandane pentru bărbați și eșarfe multifuncționale. Dintre acestea, nu putea lipsi brandul Buff, care a popularizat la nivel mondial colierul multifuncțional. Produsele acestui brand sunt încă foarte populare printre cei mai exigenți fani ai sportului și ai activităților în aer liber. În plus, în oferta noastră există bandane și eșarfe multifuncționale grozave de la multe alte mărci producătoare de haine de munte și de alergare care se vor dovedi perfect în condiții dificile. Indiferent dacă plecați într-o excursie în mijlocul verii, sau în iarna geroasă, în oferta noastră veți găsi cu siguranță bandane și eșarfe multifuncționale pentru bărbați adecvate, care vă vor oferi confort termic și confort maxim. Este o alegere optimă pentru drumeții, călătorii, activități montane, precum și în viața de zi cu zi.