top

Scarpa

Scarpa este o companie italiană care este unul dintre liderii în producția de încălțăminte montană de înaltă calitate pentru escaladă sau cizme de schi de tură. Produsele Scarpa din magazinul 8a.ro sunt de o calitate excelentă a producției.
View as Grid List

293 Produse

 1. -28%
  Pantofi outdoor Scarpa Mojito Trail - brown/rust/rust

  Lista de dorințe

 2. -5%
  Pantofi outdoor Scarpa Mojito Trail - birch/jade/jade

  Lista de dorințe

 3. -15%
  Pantofi femei Scarpa Rapid Mid GTX - anthracite/turquoise

  Lista de dorințe

 4. -22%
  Pantofi outdoor Scarpa Mescalito - ocean/gray

  Lista de dorințe

 5. -22%
  Pantofi femei Scarpa Mescalito - conifer/gray

  Lista de dorințe

 6. -26%
  Șlapi Scarpa Tegu - black
  Șlapi Scarpa Tegu - black
  204,90Lei 278,10Lei

  Lista de dorințe

 7. -13%
  Espadrile escalada Scarpa Generator Mid - orange rust

  Lista de dorințe

 8. -12%
  Espadrile escalada Scarpa Vapor S - smoke/yellow

  Lista de dorințe

 9. -14%
  Pantofi femei Scarpa Mescalito Planet - jade/black

  Lista de dorințe

 10. -15%
  Pantofi outdoor Scarpa Gecko LT - petrol/mustard

  Lista de dorințe

 11. -24%
  Pantofi outdoor Scarpa Crux GTX - petrol/mustard

  Lista de dorințe

 12. -24%
  Pantofi femei Scarpa Crux GTX - ombre blue/cherry

  Lista de dorințe

 13. -24%
  Bocanci alpinism Scarpa Ribelle Tech 3 HD - black/bright orange

  Lista de dorințe

 14. -12%
  Pantofi outdoor Scarpa Mescalito Planet - gray/curry

  Lista de dorințe

 15. -15%
  Pantofi outdoor Scarpa Gecko LT - anthracite/azure

  Lista de dorințe

 16. -22%
  Ghete trekking Scarpa Rush TRK LT GTX - gray/lime

  Lista de dorințe

 17. -24%
  Ghete outdoor Scarpa Rush 2 Mid GTX - moss/sulphur

  Lista de dorințe

 18. -14%
  Pantofi outdoor femei Scarpa Mojito Wrap - dusty jade

  Lista de dorințe

 19. -14%
  Pantofi outdoor Scarpa Mojito Wrap - forest

  Lista de dorințe

 20. -14%
  Pantofi outdoor Scarpa Mojito Wrap - golf green

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

293 Produse

Ștergere

Scarpa este încălțăminte de munte cu tradiție

Marca Scarpa rămâne una dintre puținele companii de pe piață care încă își păstrează caracterul de familie. Gestionată de familia italiană Parisotto în mod continuu din 1956, când a achiziționat marca, aceasta se asigură că cele mai bune tradiții de fabricare a încălțămintei sunt păstrate. În același timp, caută în mod constant noi soluții și dezvoltă tehnologii pentru a produce cele mai bune bocanci de munte din lume. Scarpa provine de la poalele Alpilor - regiunile Asolo și Montebelluna. Încă de la început, a reunit cei mai talentați maeștri cizmari italieni din aceste regiuni, garantând încălțăminte de cea mai înaltă calitate și o bogată experiență. Marca Scarpa este cunoscută pentru cunoașterea excelentă a pieței de încălțăminte. Ea a fost cea care a observat prima dată cererea tot mai mare de pantofi de munte și de trekking în anii 1950 și 1960. Furnizând produse de calitate superioară pentru iubitorii de munte, a câștigat rapid notorietate - mai întâi în Italia și apoi în întreaga lume. Astăzi, Scarpa este unul dintre liderii de pe piața încălțămintei. Produsele sale sunt folosite de cei mai experimentați alpiniști din întreaga lume.

Călțăminte de munte Scarpa pentru vară și pe tot parcursul anului - modele de trekking și de apropiere

O parte semnificativă a colecției mărcii italiene este reprezentată de încălțămintea de trekking pregătită pentru utilizare pe tot parcursul anului. Pentru drumeții mai lungi pe trasee montane, călțămintea clasică de trekking Scarpa se va descurca de minune. Tâmplăria din piele, cu un aspect care amintește de încălțămintea tradițională de munte, se caracterizează printr-o performanță deosebită. Sunt ușor de impermeabilizat și au o rezistență ridicată la deteriorare. Încălțămintea din piele asigură, de asemenea, picioarelor un climat optim în timpul drumețiilor. Pentru a le proteja de apă Scarpa încălțăminte de trekking sunt foarte des echipate cu o membrană GORE-TEX®. Acesta este un strat suplimentar de impermeabilizare care va asigura că apa nu va pătrunde în interiorul bocancilor chiar și în timpul unei drumeții lungi pe ploaie sau zăpadă. În același timp, întreaga construcție menține respirabilitatea, astfel încât excesul de umiditate generat în timpul exercițiilor fizice să poată fi împins spre exterior. Tălpile de înaltă calitate sunt responsabile de tracțiunea pe suprafețe variate.

Printre cizmele de drumeție Scarpa, există și multe modele mai ușoare care se vor descurca în mod optim pe trasee mai ușoare. Modelele cu înălțime moderată, realizate din piele de căprioară sau nubuc, sunt preferate de drumeții începători, dar și pentru sezoanele mai calde, când este nevoie de o ventilație sporită a piciorului. Marca oferă, de asemenea, o gamă foarte extinsă de pantofi de abordare. Aceasta se adresează iubitorilor experimentați de munte care caută încălțăminte ce oferă precizie maximă pe trasee cu provocări tehnice. Cizmele de jumătate de anvelopă Scarpa și pantofii de abordare superioară se caracterizează printr-o aderență remarcabilă în teren stâncos. Talpa cu formă specială permite folosirea pașilor foarte mici pentru sprijin. Aceste modele au întărituri din cauciuc foarte extinse pe partea superioară. Acestea asigură o durabilitate mai mare a încălțămintei pentru contactul frecvent cu rocile. Oricare ar fi alegerea făcută, încălțămintea de munte a acestui producător oferă un nivel ridicat de confort atât pe trasee mai lungi, cât și pe terenuri cu provocări tehnice.

Cizme de alpinism Scarpa

Călțămintea concepută pentru cei mai înalți munți sunt, de asemenea, cele mai avansate modele. Acestea trebuie să facă față condițiilor meteo extreme și să protejeze eficient picioarele de temperaturile scăzute și de zăpadă. Fiecare producător important de încălțăminte de munte trebuie să aibă în gama sa mai multe modele de cizme concepute pentru alpiniști și alpiniști din Himalaya. Acest lucru se datorează faptului că abilitatea de a le proiecta și de a le fabrica demonstrează experiența vastă și cunoștințele cuprinzătoare ale unei mărci în materie de cizme de munte. Din aceste motive, încălțămintea de înaltă munte nu putea lipsi din gama Scarpa . Aceste modele permit atașarea de crampoane automate sau semiautomate, ceea ce face posibilă utilizarea celor mai avansate crampoane de munte. Structurile extrem de robuste pot face față cu ușurință obstacolelor de stâncă și gheață întâlnite.

Cizme de escaladă, dar și cizme pentru uzul zilnic

Peste toate tipurile de încălțăminte legate de activitățile montane sunt disponibile în gama de încălțăminte Scarpa Unul dintre acestea este călcatul de alpinism Realizate pentru iubitorii de escaladă pe pereți verticali, modelele sunt perfecte pentru ieșirile de vară pe stânci, dar și pentru antrenamentele pe panou. Bineînțeles, gama include și modele concepute pentru trasee multi-pitch mai lungi. Pentru toți fanii mărcii Scarpa, care au prins drag de încălțămintea sa de munte, există câteva modele care vor funcționa pentru uzura de zi cu zi. Stilat ca un pantof de abordare, Scarpa Mojito cu caracteristicile sale mai urbane este perfect pentru utilizarea zilnică.

Slăpari de schi de tură Scarpa de încredere

În plus față de colecția de încălțăminte de înaltă munte, pantofii de ski touring sunt foarte apreciați. Este alegerea optimă atât pentru începători, cât și pentru cei mai experimentați pasionați de schi în afara pârtiilor. Construcția gândită și ușoară asigură o fixare optimă a picioarelor la coborâre și un confort ridicat la urcare. Materialele moderne folosite la fabricarea lor sunt o garanție a unei durabilități ridicate și a unor performanțe excelente.

Ofertă cuprinzătoare indiferent de sezon

Scarpa pantofi - magazinul 8a.ro oferă o selecție largă de multe tipuri de pantofi de la cunoscutul producător italian. Încălțămintea de abordare, de drumeție, alpină și de schi de tură va excela în activitățile pentru care a fost concepută. Combină confortul ridicat, cele mai bune materiale disponibile și designul italian, atemporal. Cizmele pentru femei și bărbați ale producătorului italian vă vor permite să ajungeți în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, dar vor funcționa bine și în timpul treburilor zilnice. Fie că sunteți în căutarea încălțămintei de munte pentru vară, iarnă sau schi de tură, cu siguranță le veți găsi la marca Scarpa.