top

Parazăpezi de alergare

În antrenamentele montane, ghetrele de alergare sunt un accesoriu indispensabil care îmbunătățește semnificativ eficiența. Acestea ar trebui să devină parte integrantă a unei ținute tehnice funcționale.
View as Grid List

4 Produse

 1. -9%
  Parazăpezi de alergare Inov-8 All Terrain Gaiter - black
  Parazăpezi de alergare Inov-8 All Terrain Gaiter - black
  cu TVA 129,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 117,90Lei (+11%)
  Prețul recomandat al producătorului 144,10Lei (-9%)

  Lista de dorințe

 2. -30%
  Parazăpezi de alergare Salomon Trail Gaiters Low - black
  Parazăpezi de alergare Salomon Trail Gaiters Low - black
  cu TVA 154,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 157,90Lei (-1%)
  Prețul recomandat al producătorului 223,90Lei (-30%)

  Lista de dorințe

 3. -34%
  Parazapezi Salomon Trail Gaiters High - black
  Parazapezi Salomon Trail Gaiters High - black
  cu TVA 167,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 179,90Lei (-6%)
  Prețul recomandat al producătorului 257,90Lei (-34%)

  Lista de dorințe

 4. -19%
  Parazăpezi de alergare Black Diamond Distance Gaiters - black
  Parazăpezi de alergare Black Diamond Distance Gaiters - black
  cu TVA 199,90Lei
  Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile înainte de reducere 167,90Lei (+20%)
  Prețul recomandat al producătorului 247,90Lei (-19%)

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

4 Produse

Ștergere

Pentru cine vor fi ghetrele de alergare o alegere bună?

Tricoul, pantalonii și pantofii confortabili nu sunt tot ceea ce un alergător ar trebui să se gândească înainte de a merge la antrenament. Ghetrele de alergare sunt o completare perfectă a ținutei de alergare puse la munte. Atunci când vremea este capricioasă, ceea ce este frecvent, astfel de huse sunt perfecte. Ele au rolul de a împiedica picioarele să se ude și de a minimiza riscul ca noroiul, zăpada sau pietrele să pătrundă în corp. În timp ce vă deplasați foarte dinamic pe un teren extrem de solicitant, astfel de amenințări sunt foarte frecvente. Ghetrele vă permit să protejați nu numai corpul, ci și îmbrăcămintea. Acestea vor proteja mai bine pantofii împotriva murdăriei. Chiar și purtarea lor pentru o perioadă lungă de timp nu va cauza prea multe daune.

Gaier de alergare perfect asortat

Construcția ghetrelor de alergare este foarte simplă. Acest lucru face ca modelul să fie mult mai ușor de folosit, de pus și de scos. Alegerea mărimii potrivite este, de asemenea, foarte ușoară. De obicei, modelele sunt disponibile în două sau trei variante, care sunt adaptate cu precizie la preferințele fiecăruia, folosind diverse soluții de reglementare. Cârligele din partea inferioară, benzile elastice și închiderea cu Velcro vă permit să modelați forma ghetrelor pentru a îndeplini cel mai bine rolul său. Datorită acestui fapt, modelul de pe diferite tipuri de încălțăminte se poate asorta perfect și protejează împotriva pătrunderii murdăriei și a pietrelor în interiorul pantofilor.

Pantofii de alergare sunt o protecție excelentă datorită materialului folosit pentru realizarea lor.

Condițiile meteo nefavorabile sau terenul foarte dificil nu trebuie să distrugă planurile de alergare. Ghetrele de alergare vă vor ajuta să preveniți acest lucru. Acestea vor sprijini menținerea unei dinamici optime a mișcării și vor reduce riscul de întrerupere a antrenamentului din cauza disconfortului cauzat de pietricele sau de umezeala care pătrunde în pantofi. Protectoarele realizate din țesătură durabilă vor rezista perfect la greutățile parcurgerii multor kilometri de trasee dificile. Materialele cu o structură specială se caracterizează printr-o îmbibare mai lentă. Această caracteristică împiedică zăpada, noroiul și apa să pătrundă prin material în zona pielii. Protecția părții superioare a pantofului este un alt avantaj. Pantofii își vor păstra funcționalitatea pentru mai mult timp și vor servi mult mai bine dacă durabilitatea lor nu este testată atât de des.

Gaierele de alergare vor îmbunătăți funcționalitatea unui echipament de alergare în câteva momente.

Tesăturile flexibile folosite pentru a realiza ghetrele de alergare permit ajustarea fără probleme a modelelor la un anumit tip de încălțăminte. Întinderea structurii nu cauzează probleme majore. Odată îmbrăcate, piciorul nu este ciupit și dinamica de alergare nu este perturbată. Un sistem special de fixare reduce riscul ca materialul să se deplaseze sau să se rostogolească. Folosirea lor înseamnă lipsa de disconfort. În plus, ghetrele pot fi folosite atât în timpul antrenamentelor de iarnă, cât și în timpul alergărilor de vară pe teren umed. Datorită dimensiunilor compacte, ghetrele pot încăpea cu ușurință în compartimentul pentru bagaje, în buzunarul unui rucsac sau al unei jachete. Prin urmare, luarea lor pe teren ar trebui să fie un obicei ori de câte ori există riscul ca condițiile să afecteze negativ confortul și eficiența alergării.

Pantaloni de alergare în oferta magazinului 8a.ro.

Gaiterii de la mărci renumite precum Rab, Black Diamond sau Salomon pot fi găsiți în oferta magazinului online 8a.ro. Vă doriți un model cât mai confortabil de utilizat? Sau poate căutați o variantă realizată din material softshell? Nu contează dacă te antrenezi doar pentru propria satisfacție sau dacă te pregătești pentru o competiție, cu siguranță îl vei alege pe cel care ți se va potrivi perfect dintre numeroasele propuneri.