top

Saci de dormit de puf

Sacii de dormit din puf sunt printre cele mai ușoare și mai călduroase tipuri de saci de dormit. Puful natural de gâscă sau de rață este un material foarte ușor, cu proprietăți de izolare excepționale și o compresie excelentă. Un sac de dormit din puf de marcă nu va ocupa mult spațiu în rucsacul dumneavoastră și vă va oferi condiții confortabile de dormit în natură.
View as Grid List

208 Produse

pe pagină
 1. -5%
  Sac de dormit matlasat Therm a Rest Parsec 20F/-6C Long - larch

  Lista de dorințe

 2. -5%
  Sac de dormit matlasat Therm a Rest Questar 20F/-6C - balsam

  Lista de dorințe

 3. -5%
  Sac de dormit matlasat Therm a Rest Parsec 32F/0C Long - larch

  Lista de dorințe

 4. -5%
  Sac de dormit matlasat Therm a Rest Parsec 32F/0C Long - larch

  Lista de dorințe

 5. -5%
  Sac de dormit matlasat Therm a Rest Questar 20F/-6C - balsam

  Lista de dorințe

 6. -5%
  Sac de dormit matlasat Therm a Rest Questar 20F/-6C - balsam

  Lista de dorințe

 7. -10%
  Sac de dormit Pajak Core 400 (205 cm) - navy

  Lista de dorințe

 8. -10%
  Sac de dormit matlasat Pajak Core 550 (165 cm) - navy

  Lista de dorințe

 9. -10%
  Sac de dormit Pajak Core 550 (205 cm) - navy

  Lista de dorințe

 10. -10%
  Sac de dormit matlasat Pajak Radical 8Z (205 cm) - red

  Lista de dorințe

 11. -10%
  Sac de dormit matlasat Pajak Radical 12Z (180 cm) - red/red

  Lista de dorințe

 12. -10%
  Sac de dormit matlasat Pajak Core 950 (165 cm) - navy

  Lista de dorințe

 13. -8%
  Sac de dormit matlasat Pajak Radical 8Z (180 cm) - red

  Lista de dorințe

 14. -10%
  Sac de dormit matlasat Pajak Core 550 (180 cm) - navy

  Lista de dorințe

 15. -10%
  Sac de dormit matlasat Pajak Core 400 (165 cm) - navy

  Lista de dorințe

 16. -5%
  Sac de dormit matlasat Pajak Core 950 (180 cm) - navy

  Lista de dorințe

 17. -10%
  Sac de dormit matlasat Pajak Core 400 (180 cm) - navy

  Lista de dorințe

 18. -10%
  Sac de dormit matlasat Pajak Core 950 (205 cm) - navy

  Lista de dorințe

View as Grid List

208 Produse

pe pagină
Ștergere

Diferite modele de saci de dormit în puf pentru toate anotimpurile

Impregnarea pufului introdusă de producători a redus sensibilitatea acestuia la umezeală, astfel încât sacii de dormit realizați cu această tehnologie pot fi utilizați într-o gamă mai largă de condiții meteorologice. Sacii de dormit din puf sunt disponibili în mai multe versiuni, adaptate la temperaturi extrem de diferite. Este obișnuit să găsim saci de dormit de vară ultraușori, care ocupă un spațiu minim într-un rucsac și cântăresc foarte puțin. Aceste modele sunt cel mai adesea căutate de drumeții experimentați - trekeri, cicliști și alpiniști. La cealaltă extremă se află sacii de dormit cu puf foarte bine izolați de iarnă - de obicei modele de expediție folosite la temperaturi extrem de scăzute. Cantitatea foarte mare de izolație face ca aceste modele să ofere un somn confortabil chiar și la temperaturile scăzute de pe cele mai înalte vârfuri ale lumii. Care sac de dormit din puf are o serie de caracteristici distinctive. Fermoarile YKK fiabile, o bandă termică, o glugă ergonomică și un sac de compresie atașat sunt doar câteva dintre ele.

Să știți că modelele individuale pot diferi în ceea ce privește tipul de puf utilizat și rezistența acestuia. Modelele pentru drumeții sunt adesea prevăzute cu puf de rață, care se comportă bine în majoritatea condițiilor. Sacurile de dormit cu puf cald concepute pentru a fi utilizate în condiții montane solicitante sunt de obicei umplute cu puf de gâscă de calitate superioară. Acești saci de dormit din puf sunt și mai ușori și oferă performanțe termice excelente. Puful în sine poate varia în ceea ce privește reziliența, adică capacitatea sa de a se extinde atunci când este scos din sacul de compresie. Cu cât este mai mare, cu atât mai ușor poate fi sacul de dormit, fără a compromite proprietățile de izolare. Nivelul său tipic se situează între 600-900 cui (cuin).

Ce sac de dormit ar trebui să aleg pentru iarnă?

Sacurile de dormit din puf sunt cea mai bună alegere pentru condițiile de iarnă. Datorită proprietăților fenomenale ale izolației naturale, acestea oferă proprietăți izolatoare excelente, rămânând în același timp foarte ușoare și cât mai compacte atunci când sunt împachetate. Atunci când alegeți un sac de dormit din puf pentru iarnă, trebuie să acordați o atenție deosebită temperaturilor la care acesta va oferi un somn confortabil. Printre sacurile de dormit din puf de la Marmot, The North Face, Deuter și alte mărci cunoscute veți găsi atât modele care funcționează bine la temperaturi cu puțin sub zero, cât și cele care se vor dovedi eficiente în expedițiile la munte în cele mai aspre geruri.

Cum se spală un sac de dormit din puf?

Sacurile de dormit din puf necesită o atenție specială la spălare și uscare. În funcție de model, este permisă spălarea manuală sau la mașină. Este foarte important să evitați să învârtiți sacii de dormit din puf, pentru ca izolația să nu se aglomereze. Vă recomandăm să folosiți produse speciale pentru spălarea sacilor de dormit cu umplutură de puf. Secarea unui sac de dormit din puf este, de asemenea, o etapă foarte importantă. Cel mai bine se face într-un uscător cu tambur. Dacă uscați un sac de dormit din puf folosind metode naturale, trebuie să fiți foarte atenți să nu lăsați puful să se aglomereze. Vă rugăm să consultați drumări detaliate despre cum să vă spălați sacul de dormit.

Ce sac de dormit ar trebui să aleg - puf sau sintetic?

Sacurile de dormit sintetice sunt ideale pentru drumeții, oriunde în medii umede. Datorită rezistenței ridicate la umiditate a izolației sintetice, aceasta își păstrează proprietățile izolatoare pentru o perioadă lungă de timp. Dacă greutatea redusă și dimensiunea minimă a sacului de dormit după ambalare reprezintă prioritatea dumneavoastră, atunci ar trebui să alegeți un sac de dormit din puf Umplutura naturală poate fi foarte mult comprimată și chiar și o cantitate mică de puf garantează o performanță termică mare. Din acest motiv, sacurile de dormit pentru temperaturi extrem de scăzute sunt umplute cu puf natural. Puteți găsi toate diferențele în articolul Sac de dormit din puf sau sintetic?

Sacuri de dormit din puf de la branduri renumite - doar la magazinul 8a.ro

Oferim mai multe tipuri de saci de dormit din puf, care se descurcă perfect în rolul care le este încredințat. Sacuri de dormit de iarnă și de vară, modele de drumeție și de expediție, fabricate din puf natural sau impregnat - fiecare model are caracteristici unice care îl vor face să se descurce optim în condiții solicitante. Cele mai importante branduri disponibile la magazinul nostru, implicate în proiectarea și fabricarea sacilor de dormit din puf, cum ar fi: Robens, Małachowski, Pajak, Marmot, The North Face și multe altele garantează produse de cea mai înaltă calitate. Toate acestea vor asigura un confort de dormit ridicat în condiții montane. Pur și simplu asortați-le cu stele sau saltele autogonflabile potrivite și vă veți putea odihni confortabil după o zi plină. Un sac de dormit bun din puf este perfect atât pentru expediții extreme, cât și pentru drumeții.