top

Geci softshell damă

Geci softshell damă sunt o completare versatilă a garderobei tale de munte, pe care o vei folosi în timpul anotimpurilor de tranziție și în zilele de început de iarnă. Acestea vă vor proteja de efectul răcoritor al vântului, lucru pe care îl veți aprecia pe un traseu montan, în timpul unui antrenament în parc sau când mergeți cu bicicleta. O jachetă softshell confortabilă pentru femei este o alegere excelentă pentru vremea vântoasă.
View as Grid List

157 Produse

 1. -4%
  Geaca softshell femei Salomon Mtn Softshell Jacket - carbon

  Lista de dorințe

 2. -4%
  Geaca femei Patagonia R2 TechFace Jkt - night plum

  Lista de dorințe

 3. -11%
  Geaca femei adidas TERREX Multi Softshell Jacket - preyel

  Lista de dorințe

 4. -39%
  Geaca softshell femei Houdini Daybreak Jacket - hazel

  Lista de dorințe

 5. -24%
  Geaca softshell femei Vaude Moab Jacket IV - cassis

  Lista de dorințe

 6. -24%
  Geaca Softshell Vaude Moab Jacket IV - wave

  Lista de dorințe

 7. -27%
  Geaca softshell femei Maloja Sennes - moonless alpflower

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

157 Produse

Ștergere

Geci softshell damă pentru o varietate de activități montane

Există două tipuri de design de jachetă softshell pentru femei - cele care au o croială similară cu cea a hanoraceelor și jachetele convenționale. Indiferent de modelul pe care îl alegeți, veți beneficia de sprijinul de care aveți nevoie, fără de care nu aveți cum să vă îndepliniți eficient planurile montane în perioada de tranziție. Poți purta jachete softshell pentru femei pentru o varietate de activități: de la trekking clasic, drumeții recreaționale, alergare montană până la alpinism. În acest fel, fiecare doamnă activă va găsi în magazinul 8a.ro jacheta softshell perfectă pentru ea. Nu uitați să verificați și jachete softshell pentru bărbați

Opriți vântul! Îmbracă o jachetă softshell pentru femei!

Modelele pe care le oferim la magazinul nostru includ modele care încorporează o varietate de soluții softshell. Unele dintre jachetele softshell pentru femei folosesc soluții de marcă proprie, iar altele sunt susținute de produsul GORE-TEX® INFINIUM™ cu tehnologie WINDSTOPPER®. Indiferent de ceea ce folosiți, veți da peste factorul de permeabilitate la vânt CFM. De exemplu, un fleece tradițional este permeabil la vânt la un nivel de 200 CFM, deci nu vă protejează deloc de acesta. Jachetele Softshell cu soluții de marcă proprie au o permeabilitate la vânt între 6 și 40 CFM. Produsul GORE-TEX® INFINIUM™ cu tehnologie WINDSTOPPER® se mândrește cu acest factor la 0 CFM. O jachetă softshell pentru femei confecționată din acest material nu lasă deloc să treacă vântul Indiferent de soluția pe care o alegeți dintre cele oferite de magazinul 8a.ro, veți beneficia de o protecție eficientă împotriva efectului de răceală al vântului. Valoarea CFM de care ai nevoie va fi diferită la o drumeție de weekend, pentru alergare și în stâncă, când te cațeri. Întotdeauna ar trebui să potrivești jacheta softshell la activitatea pe care o faci, astfel încât să obții un sprijin maxim.

Geci softshell damă oferă o mare respirabilitate

Membranele din modelele softshell nu sunt impermeabile, dar oferă opțiunea de a păstra parțial respirabilitatea pielii. Acest lucru înseamnă că excesul de umiditate generat în timpul exercițiilor fizice se va evapora eficient. Acest lucru va reduce riscul de supraîncălzire și va facilita menținerea unei senzații de uscăciune confortabilă lângă piele pentru o perioadă mai lungă de timp. Acest lucru face ca jachetele softshell pentru femei să fie soluția perfectă pentru activitățile montane Asta pentru că ajută la menținerea echilibrului termic al corpului. Drept urmare, obțineți protecție atât împotriva supraîncălzirii, cât și a răcelii. Acest lucru vă permite, de asemenea, să folosiți un strat intermediar de îmbrăcăminte de munte, deoarece jachetele softshell vor capta umezeala din acesta.

Jachetele softshell pentru femei oferă libertate maximă de mișcare

Datorită naturii alpine versatile a acestor modele, ele trebuie să vă garanteze un maxim de libertate. Fără ea, după cum știm, nu poate fi vorba de a urca, alerga sau mărșălui eficient zeci de kilometri. Jachetele softshell pentru femei au întotdeauna o croială confortabilă care nu creează rezistență atunci când te miști pe orizontală sau pe verticală. Acest lucru este de obicei susținut de adăugarea de elastan și de o extensibilitate în două sau patru direcții în structura țesăturii. Ca urmare, o jachetă softshell pentru femei vă va permite să manevrați eficient bastoanele de trekking sau de alergare și să ajungeți mai ușor la următoarele puncte de prindere în stânci.

Jachete softshell impermeabile pentru femei

Chiar dacă sufletele pentru femei nu sunt impermeabile în sine, ele sunt adesea susținute de impermeabilizare. Este vorba, de obicei, de DWR, ale cărui proprietăți hidrofobe se vor dovedi practice în timpul ploilor de scurtă durată. Acest lucru înseamnă că jachetele softshell pentru femei cu această soluție se laudă cu o îmbibare mai lentă. Acest lucru vă permite să vă continuați activitatea pe o ploaie mai slabă.

Întrebări frecvente

Ar trebui să aleg o jachetă softshell pentru femei cu sau fără impermeabilizare?

Deși funcția principală a jachetelor softshell pentru femei nu este aceea de a vă proteja de ploaie, multe dintre ele sunt prevăzute cu un finisaj de impermeabilizare a țesăturii exterioare. Acest lucru face ca țesătura să se ude mult mai greu, ceea ce funcționează bine în condițiile meteo schimbătoare de la munte. Atunci când sunteți întâmpinat de o ploaie trecătoare, puteți căuta adăpost în condiții mai confortabile. Deși impermeabilizarea nu vă protejează împotriva ploilor prelungite, vă asigură că jacheta softshell nu se va uda la fel de repede în câteva momente de ploaie. Jachetele softshell pentru femei cu impermeabilizare sunt cea mai bună opțiune pentru partea mai rece a anului, când vremea poate fi deosebit de imprevizibilă. Pentru modelele ușoare de vară, impermeabilizarea nu este atât de importantă.

Cum îmi aleg geaca softshell?

Când sunteți în căutarea unei jachete softshell pentru femei, trebuie să luați în considerare mai multe caracteristici. În primul rând, jacheta trebuie să aibă sau nu o membrană? De obicei, membrana asigură o protecție totală împotriva vântului, astfel încât nicio rafală nu trece prin țesătură. Pe de altă parte, jachetele softshell pentru femei fără membrană oferă o respirabilitate mai mare. În al doilea rând, va trebui să alegeți grosimea jachetei softshell. Cele mai subțiri se vor descurca bine la temperaturi mai ridicate. Jachetele softshell groase cu o căptușeală moale sunt o alegere excelentă pentru vremea rece de iarnă. În al treilea rând, este esențial să știți pentru ce activitate veți folosi jacheta. Majoritatea modelelor vor funcționa bine pentru drumeții, dar modelele dedicate vor fi mai bune pentru cățărare sau schi de tură.

Ce jachetă softshell pentru femei ar trebui să aleg pentru munte?

O jachetă softshell de munte trebuie să ofere în primul rând funcționalitate maximă. Veți constata că tăietura este un aspect la care trebuie să acordați atenție. Aceasta ar trebui să ofere o potrivire optimă, astfel încât să nu vă încurce atunci când vă deplasați pe un teren dificil. În același timp, o jachetă softshell pentru femei ar trebui să ofere o libertate maximă de mișcare. Aceasta poate fi adesea obținută prin utilizarea unor materiale elastice. Este posibil să doriți să luați în considerare dispunerea buzunarelor. Dacă acestea sunt plasate puțin mai sus, le veți putea folosi fără probleme și cu centura de șold a rucsacului fixată. Glugile și gulerele înalte sunt, de asemenea, elemente importante ale jachetelor softshell de munte. Acestea oferă o protecție mai mare împotriva vânturilor răcoroase.