top

Geci de ploaie pentru bărbaţi

O geacă impermeabilă pentru bărbați este o protecție fiabilă împotriva precipitațiilor. Indiferent dacă cucerești vârfurile sau parcurgi poteci prin pădure, jacheta de ploaie este o necesitate.
View as Grid List

241 Produse

pe pagină
 1. -10%
  Scurta de ploaie Helly Hansen Team Dubliner Jacket - navy

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Geaca impermeabila Rab Downpour Eco Jacket - denim

  Lista de dorințe

 3. -10%
  Geaca impermeabila barbati Ortovox 2.5L Civetta Jacket - petrol blue

  Lista de dorințe

 4. -10%
  Scurta de ploaie Fjallraven Vardag Hydratic Anorak - dark navy

  Lista de dorințe

 5. -10%
  Scurta de ploaie Fjallraven HC Hydratic Trail Jacket - mustard yellow

  Lista de dorințe

 6. -10%
  Scurta de ploaie Fjallraven HC Hydratic Trail Jacket - laurel green

  Lista de dorințe

 7. -10%
  Geaca impermeabila Berghaus Paclite Peak Vent Shell - red/dahlia

  Lista de dorințe

 8. -10%
  Geaca impermeabila Berghaus MTN Seeker GTX Jacket - goji berry/haute red

  Lista de dorințe

 9. -10%
  Geaca barbati The North Face Lightning Jacket - grey/green

  Lista de dorințe

 10. -10%
  Geaca alergare barbati Patagonia Storm Racer Jacket - steam blue

  Lista de dorințe

 11. -10%
  Scurta de ploaie Patagonia Torrentshell 3L Jacket - bayou blue

  Lista de dorințe

 12. -10%
  Scurta de ploaie Patagonia Torrentshell 3L Jacket - wax red

  Lista de dorințe

 13. -10%
  Scurta de ploaie Patagonia Torrentshell 3L Jacket - sage khaki

  Lista de dorințe

 14. -10%
  Scurta de ploaie Patagonia Torrentshell 3L Jacket - smolder blue

  Lista de dorințe

 15. -10%
  Scurta de ploaie CMP Udyr Jacket Zip Hood - antracite

  Lista de dorințe

 16. -10%
  Scurta de ploaie CMP Udyr Jacket Zip Hood - deep lake

  Lista de dorințe

 17. -10%
  Scurta de ploaie CMP Sion Jacket Zip Hood - deep lake

  Lista de dorințe

 18. -10%
  Geaca alergare adidas TERREX Agravic 2,5L Rain Jacket - black

  Lista de dorințe

 19. -10%
  Scurta de ploaie Marmot PreCip Pro Jacket - limelight

  Lista de dorințe

 20. -10%
  Geaca barbati The North Face Lightning Jacket - grey/blue

  Lista de dorințe

 21. -10%
  Geaca barbati Helly Hansen Dubliner Jacket - black

  Lista de dorințe

 22. -10%
  Scurta de ploaie Helly Hansen Dubliner Jacket - red

  Lista de dorințe

 23. -10%
  Scurta de ploaie Helly Hansen Loke Jacket - red

  Lista de dorințe

 24. -10%
  Scurta de ploaie Helly Hansen Loke Jacket - evergreen

  Lista de dorințe

 25. -10%
  Geaca barbati The North Face Antora Jacket - sonic blue

  Lista de dorințe

 26. -10%
  Geaca alergare The North Face Higher Run Jacket - tnf black

  Lista de dorințe

 27. -38%
  Scurta de ploaie Montura Speed Fly Convert Jacket - power red/celeste

  Lista de dorințe

 28. -10%
  Geaca barbati The North Face Antora Jacket - black/lunar

  Lista de dorințe

 29. -10%
  Scurta de ploaie Vaude Simony 2,5L Jacket IV - mallard green

  Lista de dorințe

 30. -10%
  Scurta de ploaie Vaude Simony 2,5L Jacket IV - blue gray

  Lista de dorințe

View as Grid List

241 Produse

pe pagină
Ștergere

Jachete de ploaie pentru bărbați - element indispensabil al îmbrăcămintei outdoor

Geaca impermeabilă este un element indispensabil al echipamentului fiecărui drumeț. Te protejează nu numai de ploaie și udare, dar și de vânt și răceală. O ploaie de vară, o furtună de primăvară sau o aversă de toamnă pot îngreuna viața unui turist. Mai mult decât atât, pe trasee mai îndepărtate, sau în teren mai dificil, pot reprezenta o amenințare reală pentru un corp obosit. Jachete de ploaie pentru bărbați cu membrana tehnică constituie cea mai eficientă barieră împotriva pierderii confortului. Așadar nu pierzi plăcerea de a petrece timpul în aer liber.

Geacă de ploaie pentru bărbați cu membrana Gore-Tex

În principiu jachete impermeabile pentru bărbați blochează eficient picăturile de apă cu ajutorul unei membrane. Stratul ultra-subțire din interiorul materialului oprește picăturile ca un film. Cuvântul „ca”este folosit aici în mod intenționat pentru că membrana tehnică utilizată în echipament outdoor avansat nu seamănă de loc cu un simplu film. O geacă de ploaie pentru bărbați dotată cu membrana, protejează de exces de umiditate în două sensuri. Pe de o parte nu permite ploii să pătrundă spre interior, pe de altă parte ajută eliminarea transpirației, evacuând-o spre exterior. Membranele cele mai performate sunt o adevărată capodoperă tehnologică, dezvoltată în laboratoarele științifice: acestea sunt făcute din niște materiale extrem de elastice, subțire și poroase, cu orificii prea mici pentru picături de apă, dar, în schimb, suficient de mari pentru particule de vapor. Așadar cu jacheta de ploaie poți să alergi, să te catâri, și să te plimbi pe munte în tot confortul, iar transpirația va fi expulzată spre în afară.

La ce trebuie să te uiți când cumperi o geacă impermeabilă?

În funcție de destinație, există diferite laminate, adică asamblaje de membrană cu materialul exterior. Din acest motiv, gecile impermeabile diferă semnificativ prin greutate, grosime și, în cele din urmă, funcționalitate a hainei. Există trei tipuri de laminate: dublu, triplu și de 2,5. O jachetă de ploaie pentru bărbați dotată cu un laminat triplu este, de obicei, cea mai durabile. Greutatea ei este relativ de scăzută. Aici găsim geci impermeabile pentru clienții mai exigenți, care sunt mai rezistente la abraziune. Ele se potrivesc perfect la înălțime, sau când porți un rucsac greu. Acest tip de jachete impermeabile pentru bărbați este perfect respirabil și dispune de o serie de soluții tehnice, printre care, aerisirea suplimentară de sub brațe, gluga mare, numărul redus de buzunare pentru a limita greutatea, fermoarele laminate.

În schimb, gen de geacă impermeabilă cu un laminat dublu este mult mai răspândit. Se recunoaște ușor deoarece gecile acestea sunt dotate cu căptușeala. Ele pot fi folosite și zilnic, datorită croielii universale. Și prețul accesibil este în favoarea lor. Ultimul tip regrupează geci de ploaie pentru bărbați cu laminat 2,5. Aici găsim jachete de sport lejere și subțiri. Ele oferă o respirabilitate optimă. Sunt perfecte pentru cardio-antrenamente. Avantaj lor principal constituie faptul că pot fi împachetate într-o husă mică sau direct într-un buzunar. Un astfel de pachet ocupă un spațiu extrem de mic, adesea încape într-o palmă. Un astfel tip de jachetă de ploaie pentru bărbați este apreciat de cicliști și alergători, mai ales la trailuri sau la curse de distanțe lungi.

Ce geacă de ploaie să-ți alegi pentru munte?

Alegerea tipului de geacă de munte cu membrană depinde strict de activitatea practicată. O geacă de ploaie universală, cu multe buzunare, este cea mai adaptată pentru drumeții sau turism. Ea îți dă acces facil la cele necesare pe tot parcursul traseului. Dacă geacă impermeabilă pentru bărbați servește doar drept protecție pe vreme rea, ia model cât mai lejer care ocupă puțin spațiu în rucsac. Iar, dacă plănuiești o tură cu elemente de escaladă, îți recomandăm un model cu armare suplimentară. Sortiment bogat de bărbați Columbia, Berghaus, Patagonia permite tuturor să aleagă cel mai bun model.

Există un softshell rezistent la ploaie?

Deseori softshell-uri sunt o alternativă pentru un strat superior de îmbrăcăminte. Cu toate acestea, ele sunt recomandate doar când nu plouă sau plouă puțin. Materialul lor este impregnat și nu lasă apa se treacă prea repede, dar, pe deoparte, nu este impermeabil. Există, de asemenea, softshell-uri cu membrană. Cu toate acestea, cele mai multe dintre ele sunt concepute pentru a proteja împotriva vântului. Cusăturile lor nu sunt laminate și, prin urmare, în timpul ploii umezeala va pătrunde în interior. Dacă pleci într-o excursie mai lungă pe timp de ploaie, sau vrei să fii sigur că hainele tale nu vor fi ude, o singură alegere bună constituie o jachetă de ploaie pentru bărbați.

Cum se spală o geacă impermeabilă?

Spălarea jachetelor de ploaie nu este dificilă. În primul rând, urmărește cu strictețe instrucțiunile producătorului de pe etichetă. În al doilea rând, folosește detergenți speciali pentru îmbrăcăminte tehnică cu membrană. În al treilea rând, să nu-ți fie teamă să-ți speli geaca atunci când e nevoie. În al patrulea rând, dacă este necesar, nu uită să impregnezi materialul exterior imediat după spălare.

Jachete de ploaie cu membrană în magazinul 8a.ro

Oferim o gamă largă de cele mai bune geci de ploaie pentru munte de la cele mai renumite branduri outdoor, de pildă The North Face, Salewa, Columbia, Salomon și multe alte. Indiferent de tip de activitate pe care o practicați, cu siguranță vei găsi haina concepută special conform nevoilor tale. Geaca de ploaie pentru bărbați este o alegere perfectă pentru ture și drumeții, atât în pădurile suburbane, cât și pe munte. Modelele de munte se potrivesc perfect la escaladă dar și pentru provocări montane mai ambițioase pe tot parcursul anului. Nu am uitat nici de pasionații de alergare. Special pentru ei punem la dispoziție numeroase jachete impermeabile și respirabile. Geaca de ploii pentru bărbați se va potrivi de minune cu silueta ta. Geaca impermeabilă se poartă bine și în oraș. Croiala universală cu un număr mare de buzunare organizate eficient este o alegere perfectă pentru utilizarea zilnică. Alege printre multe modele recente. Culorile discrete se armonizează cu hainele de oraș, asigurând deodată chic și funcționalitate. Magazinul 8a.ro oferă, de asemenea, elegante geci de ploaie pentru femei.