top

Sticle de drumeţie

Sticlele pentru drumeții și sport sunt o alegere bună pentru traseu, pentru oraș, pentru alergare și pentru antrenament. Acestea sunt un accesoriu extrem de practic și la îndemână, facilitând semnificativ hidratarea corectă a organismului pe parcursul zilei. O sticlă de apă reutilizabilă are, de asemenea, multe beneficii pentru mediu. Consultați selecția noastră largă de modele!
View as Grid List

188 Produse

pe pagină
 1. -10%
  Sticlă de voiaj Nalgene Sustain Narrow Mouth 1L - slate

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Sticlă de voiaj HydraPak Stow Bottle 500ml - mammoth grey

  Lista de dorințe

 3. -10%
  Sticlă de voiaj HydraPak Stow Bottle 500ml - redwood

  Lista de dorințe

 4. -20%
  Softflask HydraPak Softflask 250ml - malibu blue

  Lista de dorințe

 5. -10%
  Sticlă de voiaj HydraPak Recon 750ml - clear/navy/cyan

  Lista de dorințe

 6. -10%
  Sticlă de voiaj HydraPak Stow Bottle 1 L - sutro green

  Lista de dorințe

 7. -10%
  Capacul Hydro Flask Wide Mouth Flex Sip Lid - black

  Lista de dorințe

 8. -30%
  Perie HydraPak Tube Brush
  Perie HydraPak Tube Brush
  33,88 Lei 48,40 Lei

  Lista de dorințe

 9. -20%
  Softflask HydraPak Softflask 150ml - malibu blue

  Lista de dorințe

 10. -10%
  Sticlă de voiaj HydraPak Stow Bottle 500ml - tahoe blue

  Lista de dorințe

 11. -10%
  Sticlă de voiaj HydraPak Recon 750ml - clear/black/white

  Lista de dorințe

 12. -10%
  Sticlă de voiaj HydraPak Stow Bottle 1 L - mammoth grey

  Lista de dorințe

 13. -10%
  Sticlă de voiaj HydraPak Stow Bottle 1 L - tahoe blue

  Lista de dorințe

 14. -18%
  Sticla cu filtru LifeStraw Go Stainless Steel - medium blue

  Lista de dorințe

 15. -10%
  Sticlă de voiaj Kambukka Lagoon - space animals

  Lista de dorințe

 16. -10%
  Tablete de curățare Kambukka Queen of Clean

  Lista de dorințe

View as Grid List

188 Produse

pe pagină
Ștergere

Butelii de apă pentru călătorii și pentru uz zilnic

Buteliile de drumeție cu un design modern sunt o alegere populară pentru excursiile de weekend în afara orașului și pentru perioada sărbătorilor. Sunt, de asemenea, excelente pentru utilizarea zilnică, deoarece încap într-un bag, rucsac sau geantă. O sticlă de apă este o modalitate perfectă de a vă menține corpul hidratat, fie în timpul rutinei zilnice la serviciu și la școală, fie în timpul unui antrenament de alergare de seară în parc sau la sală. Magazinul 8a.ro vă oferă o gamă largă de butelii de drumeție, care diferă nu doar prin capacitatea sau materialul folosit, ci și prin multe elemente care influențează confortul de utilizare.

Ce ar trebui să caut atunci când aleg o sticlă de apă?

În momentul în care alegeți o sticlă de călătorie, este posibil să doriți să luați în considerare tipul de închidere și lățimea gâtului de umplere Diametrul mai mic permite o băutură mai confortabilă direct din sticlă, în timp ce diametrul mai mare va face mai ușoară spălarea sticlei. Acest lucru este deosebit de important dacă intenționați să turnați o varietate de băuturi dulci, nu doar apă, în sticlă. Buteliile de apă cu guriță sunt foarte populare. Acestea vă permit să beți apă direct pe traseu și adesea sunt prevăzute cu mânere pentru a le putea atașa la rucsac. Atâta timp cât folosiți mici filtre de apă pentru drumeție în izvoarele pe care le întâlniți, vă puteți asigura o rezervă suficientă de băuturi pe tot parcursul călătoriei. Atunci când alegeți o sticlă, trebuie să acordați atenție și capacității modelului. O sticlă de apă mare de 1 litru va oferi suficientă băutură, dar va fi mai puțin comod de transportat. Pentru o sticlă de zi cu zi, o capacitate de 0,5 sau 0,7 litri este de obicei suficientă. Cu toate acestea, sticlele mai mari se vor dovedi utile în drumețiile mai lungi, de o zi întreagă, când accesul la apă proaspătă va fi foarte limitat.

Ce sticlă de apă ar fi mai bună - plastic sau metal?

Buteliile de drumeție sunt fabricate dintr-o varietate de materiale. Biberonul clasic din oțel este ideal pentru drumeții și pentru utilizarea zilnică. Este foarte rezistentă. Dimensiunea potrivită înseamnă că se va potrivi cu ușurință în buzunarul unui rucsac sau într-o geantă de umăr. O biberon tradițional de drumeție din oțel va arăta foarte bine pe biroul dvs. de la serviciu. Pentru cine caută o sticlă din metal, dar ceva mai ușoară, există modele din aluminiu Interiorul acestora este de obicei acoperit cu un strat special care împiedică apa să intre în contact direct cu metalul.

Cea mai largă gamă, totuși, este oferită de buteliile de drumeție fabricate din plastic ușor, cum ar fi Tritan® Acestea sunt disponibile într-o varietate de capacități, forme și culori. Materialul sintetic oferă posibilități nelimitate. Buteliile de apă din plastic sunt o alegere populară pentru drumeții, pentru utilizarea zilnică și pentru antrenament. Folosirea unor materiale complet diferite de cele ale sticlelor PET obișnuite le face mult mai rezistente, iar apa are un gust și mai bun din ele. Cu toate acestea, este posibil să doriți să verificați dacă în materialul sticlei nu sunt folosiți compuși nocivi de BPA. În prezent, toate mărcile de top oferă soluții care nu implică această substanță chimică. În acest fel, puteți fi siguri că sticla de apă vă va oferi o băutură mult mai sănătoasă.

Sticlele de drumeție rulate reprezintă o categorie separată. Acestea ocupă foarte puțin spațiu atunci când sunt goale, ceea ce le face o alegere populară pentru călătoriile mai lungi. După ce ați folosit apa, sticla poate fi ușor de ascuns într-un buzunar mic, astfel încât să o puteți umple din nou cu apă proaspătă la următoarea oprire. Buteliile flexibile din silicon moale cu o formă alungită sunt alese, pe de altă parte, de alergători. Acestea se potrivesc perfect în buzunarele rucsacurilor de alergare și sunt, de asemenea, foarte ușoare. Biberoanele de drumeție pliabile, care sunt realizate parțial din material flexibil, sunt, de asemenea, extrem de practice. Ele ocupă mai puțin spațiu decât modelele tradiționale și sunt foarte comode de ținut în mână

Puteți cumpăra online sticle de apă de branduri de top de la magazinul 8a.ro

Oferim o gamă extrem de largă de sticle de apă de la producători de top Printre acestea se numără mărci specializate în fabricarea sticlelor pentru drumeții - Nalgene, Hydro Flask și Platypus Alegând unul dintre aceste modele, puteți fi siguri că sticla este fabricată din materiale de calitate superioară și că apa care iese din ea va avea un gust excelent pe tot parcursul zilei. Datorită gamei largi de culori și modele disponibile în magazinul 8a.ro, puteți alege sticla sau bidonul moale perfect pentru nevoile dumneavoastră, atât pentru drumeții, cât și pentru utilizarea zilnică. Fie că aveți nevoie de o sticlă de apă sportivă din plastic sau de un model clasic din metal pe care să-l luați cu dvs. la birou, cu siguranță veți găsi în gama noastră de produse.