top

Încălțăminte outdoor bărbați

Pantofii de exterior pentru bărbați sunt perfecți pentru trasee și trasee în aer liber. Oferă o aderență excelentă și confort maxim în timpul călătoriilor pe distanțe lungi.
View as Grid List

203 Produse

 1. -10%
  Pantofi outdoor On Running Cloud X 3 - hunter/black

  Lista de dorințe

 2. -9%
  Pantofi outdoor Merrell Vapor Glove 6 LTR - black

  Lista de dorințe

 3. -19%
  Pantofi outdoor Asolo Supertrek GTX - wool/blackcherry

  Lista de dorințe

 4. -3%
  Pantofi outdoor Keen Jasper Rocks SP - fjord blue

  Lista de dorințe

 5. -7%
  Pantofi outdoor Lomer Maipos Suede MTX - woody/root

  Lista de dorințe

 6. -6%
  Pantofi outdoor Lomer Bio Naturale Mid MTX - flag

  Lista de dorințe

 7. -26%
  Pantofi outdoor Lomer Maipos Suede MTX - boulevard/woody

  Lista de dorințe

 8. -25%
  Pantofi outdoor Lomer Bio Naturale Low MTX - antra/laguna

  Lista de dorințe

 9. -24%
  Pantofi outdoor Lomer Spider Ultra MTX - camouflage sky

  Lista de dorințe

 10. -25%
  Pantofi outdoor Lomer Bio Naturale Low MTX - soleil

  Lista de dorințe

 11. -23%
  Pantofi outdoor Lomer Spider Mid Ultra MTX - sky

  Lista de dorințe

 12. -24%
  Pantofi outdoor ZeroC Helsfyr GTX M - olive/charcoal

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

203 Produse

Ștergere

Călării bărbătești de exterior

Concepuți special pentru călătorii confortabile în aer liber - pantofii outdoor pentru bărbați vor satisface așteptările tuturor bărbaților pasionați de drumeții și drumeții pe trasee variate. Sunt, de asemenea, perfecți pentru petrecerea timpului liber în natură. Călăriile de exterior dispun de o construcție întărită și de tălpi exterioare pentru trasee care sunt perfecte pentru o varietate de tipuri de teren. Modelele pentru bărbați se potrivesc perfect picioarelor masculine, oferind spațiul necesar. Pantofii outdoor combină perfect designul modern și confortul ridicat de utilizare.

Dedicat unei varietăți de activități - pantofi bărbătești de exterior

Încălțămintea de trail oferită de noi este un grup extrem de versatil. Încălțămintea de munte pentru profesioniști iese cu siguranță în evidență printre celelalte modele. Se comportă excelent atunci când urcă pe cele mai înalte vârfuri, păstrând proprietăți optime de performanță chiar și în condiții extreme. Turiștii aleg adesea încălțăminte de trekking care oferă un suport mare pentru gleznă și permit drumeții pe distanțe lungi cu un rucsac greu. Sunt o alegere ideală pentru pasionații de trekking. Pantofii de exterior pentru bărbați mai ușori sau mai ușori sunt perfecți pentru drumeții mai scurte. Aceștia oferă o ventilație sporită și o amortizare peste medie. Încălțămintea de exterior include, de asemenea, pantofi de trail running și pantofi de abordare. Primii facilitează alergarea rapidă pe traseele montane, în timp ce cei din urmă oferă precizia necesară pe traseele montane dificile. Indiferent de încălțămintea de exterior pe care o alegeți, dacă optați pentru mărcile de top, puteți fi siguri că veți obține un nivel ridicat de confort și un stil deosebit.

O selecție completă de culori și modele - pantofi outdoor pentru bărbați la magazinul 8a.ro

Oferta noastră include o mare varietate de încălțăminte de exterior care satisface gustul diferiților utilizatori. Printre modelele disponibile, atât bărbații pasionați de activități de agrement extreme pe trasee montane, cât și pasionații de aventuri în camping, vor găsi pantofii perfecți pentru ei înșiși. Indiferent unde vă petreceți timpul în aer liber, în oferta noastră veți găsi călăria de exterior pentru bărbați potrivită, care vă va garanta un confort maxim și o potrivire perfectă la picior. Mărci de top precum Merrel, Salomon, Columbia, Salewa, The North Face și multe altele sunt garanția unei înalte calități a manoperei și a fiabilității.