top

Încălțăminte de iarnă pentru femei

Încălțămintea de iarnă pentru femei are în vedere un look la modă și o purtare confortabilă. Sunt perfecți pentru un atac brusc al iernii în oraș, dar și pentru excursii de iarnă la schi sau plimbări lungi prin zăpadă. Oferim o gamă largă de pantofi Columbia pentru femei pentru fiecare anotimp al anului.
View as Grid List

38 Produse

pe pagină
 1. -38%
  Pantofi outdoor femei ZeroC Storo GTX LD - olive

  Lista de dorințe

 2. -38%
  Pantofi outdoor femei ZeroC Storo CityCross GTX LD - plum/brown

  Lista de dorințe

 3. -32%
  Ghete iarna femei Sorel Joan of Arctic - camel brown/black

  Lista de dorințe

 4. -28%
  Ghete iarna femei Sorel Caribou - buff

  Lista de dorințe

 5. -29%
  Ghete iarna femei Sorel Caribou - black/stone

  Lista de dorințe

 6. -33%
  Ghete iarna femei Sorel Snow Angel - black

  Lista de dorințe

 7. -27%
  Ghete iarna femei Sorel Winter Carnival - black/stone

  Lista de dorințe

 8. -34%
  Pantofi drumetie femei Merrell Siren 4 Thermo Demi WP - black

  Lista de dorințe

 9. -41%
  Ghete iarna femei ZeroC Sestriere LD - black/white

  Lista de dorințe

 10. -38%
  Ghete iarna femei ZeroC Sestriere LD - navy

  Lista de dorințe

 11. -38%
  Pantofi outdoor femei ZeroC Storo CityCross GTX LD - black

  Lista de dorințe

 12. -35%
  Ghete iarna femei CMP Kinos WP - corteccia

  Lista de dorințe

 13. -38%
  Ghete iarna femei Helly Hansen Wildwood - storm/trooper

  Lista de dorințe

 14. -24%
  Ghete iarna femei CMP Kinos WP - antracite

  Lista de dorințe

 15. -25%
  Ghete iarna femei Merrell Antora Sneaker Boot - black

  Lista de dorințe

 16. -30%
  Cizme de zăpadă de damă Sorel Whitney II Short Lace - quarry

  Lista de dorințe

 17. -25%
  Ghete iarna femei Salomon OUTblast TS CSWP - slate/urban chic

  Lista de dorințe

 18. -38%
  Pantofi femei Sorel Lennox Lace - velvet tan

  Lista de dorințe

 19. -35%
  Ghete iarna femei Salomon Shelter CS WP - black/ebony/wine tasting

  Lista de dorințe

 20. -50%
  Ghete iarna femei Columbia Maragal Mid WP - elk/red canyon

  Lista de dorințe

 21. -42%
  Pantofi femei Sorel Ainsley Conquest - black

  Lista de dorințe

 22. -50%
  Pantofi femei Sorel Ainsley Conquest - camel brown/black

  Lista de dorințe

View as Grid List

38 Produse

pe pagină
Ștergere

Cizme de iarnă pentru femei - elegante și călduroase

Cizmele de iarnă pentru femei oferite de magazinul 8a.ro sunt dovada că este posibil să combini cu succes un aspect modern și la modă cu funcționalitatea maximă a celor mai noi tehnologii și o manoperă solidă. Printre modelele disponibile puteți găsi cizme de iarnă pentru femei cu croială sportivă sau de drumeție, adaptate special pentru condițiile de iarnă. Acestea te protejează eficient de frig și îți oferă aderență pe zăpadă, dar oferă și un aspect deosebit. Vă oferim cizme de iarnă pentru femei care se referă la stilul clasic Pielea naturală, blana călduroasă (inclusiv cea ecologică) sau ornamentele suplimentare vor fi pe placul tuturor iubitorilor de modele tradiționale. Doamnele care preferă soluțiile de ultimă generație vor aprecia cizmele de iarnă moderne pentru femei cu membrană GORE-TEX® și cu fețe realizate din cele mai avansate materiale disponibile. Indiferent de stilul pe care îl alegeți, puteți fi siguri că ghetele dvs. se vor comporta cu brio la temperaturi scăzute.

Ce cizme de iarnă pentru femei ar trebui să aleg?

Când căutați pantofi de iarnă, poate doriți să luați în considerare câteva proprietăți specifice pe care aceștia ar trebui să le aibă. Modelele potrivite pentru temperaturi mai scăzute vă vor oferi un confort mult mai mare și vă vor permite să vă bucurați la maximum de peisajul înzăpezit, în loc să vă faceți griji pentru picioarele reci. În primul rând, Cizmele de iarnă pentru femei trebuie să aibă o talpă groasă Aceasta va asigura o izolare eficientă față de sol și va împiedica picioarele să se răcească rapid. În plus, ar trebui să ofere un nivel ridicat de aderență. Acest lucru se realizează cu ajutorul a două soluții. Se folosesc grade speciale de cauciuc, precum și o bandă de rulare cu o formă adecvată. În acest fel, pantofii mențin o tracțiune mai bună în zăpada adâncă, dar și pe solul înghețat.

În al doilea rând, designul părții superioare este extrem de important. Dacă aveți de gând să folosiți cizmele în zăpadă adâncă, acestea ar trebui să fie confecționate din materiale impermeabile care să împiedice în mod eficient ca cizmele să se ude rapid. Cizmele de iarnă pentru femei cu membrană GORE-TEX® sunt deosebit de populare. Aceasta combină perfect protecția împotriva apei cu o respirabilitate ridicată. Există, de asemenea, pantofi cu multe alte membrane disponibile. Multe cizme de zăpadă vin cu o protecție foarte eficientă împotriva îmbibării ușoare. În aceste modele, partea inferioară a feței este realizată din spumă sau cauciuc și este integrată cu talpa. Ca urmare, chiar și atunci când vă deplasați prin zăpadă afânată, pantofii vă vor proteja eficient picioarele de udare.

În al treilea rând, cizmele de iarnă pentru femei trebuie să ofere performanțe termice optime și să vă protejeze picioarele de frig. Acest lucru se realizează cel mai adesea prin utilizarea unei izolații suplimentare, pentru a menține picioarele la temperatura potrivită. Prin urmare, cizmele de iarnă pentru femei dispun de un material sintetic termoizolant, similar celui utilizat la îmbrăcămintea sintetică. Perna de aer creată astfel vă protejează eficient picioarele de mediul rece. O căptușeală călduroasă din fleece sau blană artificială este o altă soluție. Aceste soluții contribuie, de asemenea, la un nivel ridicat de confort la purtare. De asemenea, producătorii nu uită de o izolație sporită pe partea inferioară. Merită să verificați dacă tălpile cizmelor de iarnă sunt prevăzute cu tălpi izolate sau sunt suficient de groase. Combinarea unei astfel de încălțăminte cu șosete de damă potrivite va face ca fiecare călătorie în sezonul de iarnă să fie o pură plăcere.

Cizme de iarnă pentru femei pentru traseu și oraș

Dacă sunteți în căutarea unor cizme pentru drumeții de iarnă, poate doriți să luați în considerare modelele cu șiret cu o parte superioară mai înaltă. Încălțămintea care amintește de cizmele clasice de trekking va oferi o stabilitate mai mare pe traseu. Șireturile vă vor permite, de asemenea, să ajustați perfect încălțămintea la piciorul dumneavoastră. Cu acest tip de încălțăminte, veți putea, de asemenea, să folosiți crampoane de drumeție în cazul în care există gheață pe potecă sau potecă. Popularele cizme de zăpadă pentru femei sunt perfecte pentru plimbări în oraș sau după schi. Sunt pantofi foarte confortabili care vă protejează eficient împotriva frigului și a zăpezii. Magazinul 8a.ro oferă o gamă largă de pantofi pentru femei într-o varietate de stiluri și modele. Avem în stoc cizme de iarnă pentru femei pentru sport și drumeții, inclusiv unele care vor funcționa pentru călătoriile de iarnă ski touring Oferim, de asemenea, cizme de zăpadă și adidași de iarnă perfecți, eleganți și extrem de călduroși, pe care îi puteți purta în fiecare zi, inspirați de activitățile și stilurile de viață montane. Oferim cizme de iarnă pentru femei de la mărci renumite: The North Face, Merrell, Keen, Columbia - atât din cele mai recente colecții, cât și modele care sunt în prezent la reducere.