top

Geci GORE-TEX damă

Jachetele GORE-TEX® pentru femei oferă cel mai înalt nivel de protecție împotriva ploii, zăpezii și apei. Faceți ceea ce vă place pe teren - indiferent de vreme!
View as Grid List

145 Produse

 1. -2%
  Geaca impermeabila femei Arcteryx Beta Jacket - serene/solace

  Lista de dorințe

 2. -5%
  Geaca GORE-TEX femei Patagonia Triolet Jkt - touring red

  Lista de dorințe

 3. -21%
  Geaca de munte femei Arcteryx Beta AR Jacket - fika

  Lista de dorințe

 4. -17%
  Geaca GORE-TEX femei Arcteryx Beta AR Jacket - solasta

  Lista de dorințe

 5. -19%
  Geaca GORE-TEX femei Haglofs L.I.M GTX Jacket - frost blue/blue

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

145 Produse

Ștergere

Jachetele GORE-TEX® pentru femei vă mențin uscate

Membrana GTX este o soluție bine cunoscută de toți iubitorii de activități în aer liber. Stratul extrem de subțire ascuns sub materialul de suprafață are o structură caracteristică care este responsabilă pentru proprietățile sale fantastice. Porii speciali sunt suficient de mici pentru a nu lăsa să intre picăturile de apă, dar în același timp suficient de mari pentru ca vaporii de apă să poată scăpa prin ei. Jachetele GORE-TEX® pentru femei, dotate cu o astfel de soluție, oferă un strat exterior excelent de îmbrăcăminte în timpul numeroaselor activități, atât în munți, cât și în medii mai puțin solicitante. Jachetele cu membrană GORE-TEX® pentru femei, datorită rezistenței ridicate la apă și a impermeabilității totale la vânt, opresc condițiile meteorologice nefavorabile de afară. Pe de altă parte, acestea asigură un climat confortabil, permițând o drenare eficientă a vaporilor de apă produși de corp.

Jachete cu membrană GORE-TEX® pentru femei, pentru orice iubitor de munte

Gama de modele echipate cu legendara membrană GTX este extrem de largă. Datorită acestui fapt, fiecare turist și iubitor de sporturi montane va găsi cu siguranță jacheta GORE-TEX® potrivită pentru femei. Iar acest model îi va satisface așteptările. Jachetele GORE-TEX® pentru femei pentru drumeții și munte domină cu siguranță în magazinul nostru montan. Printre ele, vom găsi atât poziții populare, pe care le vom întâlni pe numeroase trasee montane, cât și cele mai avansate modele, pregătite pentru munții înalți. Indiferent de tipul de turism pe care îl practicați, o jachetă GORE-TEX® pentru femei, corect selectată, vă va proteja cu siguranță de apă chiar și în condiții extreme. Printre modele, merită să distingem și jachetele ultraușoare cu membrană, excelente ca jachete de urgență. De cele mai multe ori, acestea se află într-un rucsac, gata să fie îmbrăcate în orice moment și să ne protejeze de ploile neașteptate. O membrană este, de asemenea, populară în jachetele de schi pentru femei și în jachetele de iarnă. Combinate cu izolația, acestea reprezintă un duo bun care vă va permite să vă îndrăgostiți din nou de iarnă!

Jachete GORE-TEX® pentru femei în funcție de nevoile tale

Toate jachetele GORE-TEX® pentru femei oferă cel mai înalt nivel de rezistență la apă, dar diferă în ceea ce privește designul, materialele externe și scopul. Prin urmare, se pot distinge mai multe tipuri de membrane în modelele GORE-TEX® individuale. Jachetele GORE-TEX® Pro pentru femei oferă cele mai durabile laminate - combinații de țesătură exterioară, membrane și căptușeală. Este o soluție ideală atunci când vă deplasați într-un mediu montan, stâncos. Produsele GORE-TEX® sunt cele mai populare în rândul turiștilor. Acestea sunt modele extrem de versatile, perfecte pentru călătoriile cu rucsacul în spate. Modelul GTX Paclite va fi o alegere excelentă atunci când vă deplasați fără bagaje. Este un laminat relativ subțire care este optim pentru a acoperi rapid traseele. Pasionații de alergare vor aprecia cele mai recente GORE-TEX® Shakedry jachete de alergare cu un design inovator în care o membrană este plasată în exterior.

Soluții de design pentru jachetele cu membrană GORE-TEX® pentru femei

Jachetele GORE-TEX® pentru femei sunt modele specializate, echipate cu multe elemente suplimentare care sunt responsabile pentru un confort maxim de utilizare. În fiecare model, toate cusăturile sunt acoperite cu bandă adezivă, iar fermoarele sunt sigilate sau prevăzute cu clapete. Din acest motiv, apa nu pătrunde în interior. Bineînțeles, niciun model nu poate duce lipsă de o glugă. Acestea sunt disponibile într-o versiune integrată sau fără fermoar. În plus, jachetele GORE-TEX® de schi și de alpinism pentru femei GORE-TEX® au adesea glugi compatibile cu căștile. Un alt element important sunt șnururile și Velcro pentru a regla circumferința la partea inferioară, la manșete sau la guler. Jachetele GORE-TEX® pentru femei au, de asemenea, buzunare externe și interne practice. În special multe dintre ele au fost plasate în modelele turistice, astfel încât fiecare lucru mărunt să fie mereu la îndemână.

Pentru a avea la îndemână orice lucru mic.

Jachete GORE-TEX® pentru femei - Magazinul 8a.ro oferă o gamă largă de modele

Oferim o gamă largă de modele de la producători de top de îmbrăcăminte montană și outdoor. Jachetele de ploaie rafinate cu membrană sunt alegerea perfectă indiferent de sezon. Acestea vor proteja foarte mult atât împotriva norilor de primăvară, cât și a viscolelor de iarnă. Jachetele GORE-TEX® pentru femei sunt de cea mai bună calitate și din materiale moderne. Datorită testelor riguroase efectuate în condiții de laborator strict dezvoltate, fiecare model oferă o protecție completă împotriva precipitațiilor. Fiecare piesă a jachetei trebuie să fie verificată pentru a asigura o protecție eficientă chiar și în condiții de vânt. Faceți cunoștință cu jachetele pentru femei din oferta 8a.ro și găsiți modelul perfect pentru dumneavoastră!