top

Căşti pentru schi şi ski de tură

Căștile de schi și de schi de tură se numără printre piesele esențiale de echipament pentru fiecare schior. Căștile de schi pentru pârtiile amenajate se referă la un nivel ridicat de protecție în timpul coborârilor rapide, precum și la o protecție termică excelentă împotriva frigului. Pe de altă parte, o cască de schi de tură, pe de altă parte, trebuie să asigure, de asemenea, siguranța în timpul unei ascensiuni sau în timp ce se urcă în teren montan abrupt.
View as Grid List

27 Produse

 1. -4%
  Casca schi de tura La Sportiva Combo Helmet

  Lista de dorințe

 2. -15%
  Casca schi de tura CAMP Voyager - basalt grey/green

  Lista de dorințe

 3. -37%
  Casca schi Smith Scout - matte carnelian

  Lista de dorințe

 4. -35%
  Casca schi de tura Smith Maze MIPS - matte high fives

  Lista de dorințe

 5. -35%
  Casca schi de tura Smith Maze MIPS - matte sangria

  Lista de dorințe

 6. -23%
  Casca schi de tura Smith Summit MIPS - matte carnelian/black

  Lista de dorințe

 7. -26%
  Casca schi POC Fornix - uranium black matt

  Lista de dorințe

 8. -38%
  Casca schi POC Fornix - hydrogen white matt

  Lista de dorințe

 9. -36%
  Casca schi POC Obex Pure - cerussite kashima matt

  Lista de dorințe

 10. -35%
  Casca schi POC Obex BC MIPS - purple matt

  Lista de dorințe

 11. -37%
  Casca schi Marker Squad - coral

  Lista de dorințe

 12. -35%
  Casca schi Marker Ampire 2 MIPS - white

  Lista de dorințe

 13. -37%
  Casca schi Marker Squad - white

  Lista de dorințe

 14. -30%
  Casca schi de tura Salewa Vert Helmet - white

  Lista de dorințe

 15. -25%
  Casca schi Marker Ampire 2 MIPS - grey/green

  Lista de dorințe

 16. -26%
  Casca schi Marker Ampire 2 MIPS - red/teal blue

  Lista de dorințe

 17. -29%
  Casca schi Marker Phoenix2 MIPS - white

  Lista de dorințe

 18. -23%
  Casca schi Marker Phoenix2 MIPS - black

  Lista de dorințe

 19. -14%
  Casca schi de tura Camp Speed Comp - black

  Lista de dorințe

 20. -14%
  Casca schi de tura Camp Speed Comp - blue

  Lista de dorințe

 21. -36%
  Casca schi de tura Smith Mission - matte white

  Lista de dorințe

 22. -40%
  Casca schi de tura Smith Scout - matte french navy

  Lista de dorințe

 23. -36%
  Casca schi Oakley MOD3 - white

  Lista de dorințe

 24. -21%
  Casca escalada Grivel Duetto Helmet - blue

  Lista de dorințe

 25. -22%
  Casca escalada Grivel Duetto - grey

  Lista de dorințe

 26. -37%
  Casca schi Smith Mission - matte black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

27 Produse

Ștergere

Căștile de schi - o piesă esențială de echipament

În zilele noastre, fiecare pasionat de schi știe foarte bine că o cască de schi este un accesoriu esențial În trecut, când schiatul nu era atât de popular ca în prezent, era suficientă o cască groasă. Doar schiorii de schi alpinism care navigau pe terenuri montane dificile în afara traseelor marcate foloseau căști de schi de tură. Cu toate acestea, pe măsură ce schiul alpin a crescut în popularitate, numărul de persoane pe pârtii a crescut foarte mult. În plus, progresele în proiectarea echipamentelor au făcut posibilă atingerea unor viteze mult mai mari pe schiuri. Toți acești factori au făcut ca căștile de schi să fie esențiale pentru o siguranță maximă în caz de cădere sau de accident. Protecția capului este cea mai importantă, dar nu singura funcție a unei căști de schi alpin. Modelele de la mărcile de top asigură, de asemenea, o izolare eficientă împotriva frigului. De asemenea, căștile cu vizieră pot înlocui cu succes ochelarii de protecție.

Cum aleg o cască de schi?

Căștile de schi sunt disponibile într-o varietate de modele, așa că merită să luați în considerare pe ce fel de schiuri schiați și în ce fel de vreme veți folosi casca. Prima și cea mai importantă caracteristică a oricărei căști de schi este dimensiunea acesteia. Potrivirea corectă pentru cap este o condiție prealabilă pentru performanța corectă a acesteia. Acesta este motivul pentru care ar trebui să vă măsurați circumferința capului înainte de a cumpăra o cască. De cele mai multe ori, căștile de schi sunt fabricate în mai multe mărimi, așa că alegerea celei potrivite nu ar trebui să fie o problemă. Pentru cei mai tineri pasionați de schi, oferim căști de schi pentru copii Acestea sunt modele corespunzător mai mici, care de obicei sunt produse și în versiuni de culori speciale.

În al doilea rând, ar trebui să stabiliți dacă sunteți în căutarea unei căști pentru schi alpin sau pentru schi de tură Primele dispun de un design mai închis. Funcțiile lor de bază sunt de a proteja și de a asigura izolarea termică. Căștile pentru schi de tură sunt de obicei mai ușoare și oferă o ventilație sporită. La urma urmei, le veți folosi nu numai la coborâre, ci și în ascensiuni. Îndepărtarea excesului de aer cald va fi atunci o prioritate. În plus, căștile de schi de tură trebuie să îndeplinească standardele suplimentare aplicabile căștilor de munte.

În al treilea rând, vă recomandăm să verificați ce funcționalități suplimentare au căștile de schi în cauză. Dacă mergeți la schi doar pe vreme însorită, ar fi bine să aflați dacă modelul ales are pernuțe detașabile pentru urechi sau orificii de aerisire deschise. La soare, acestea vor valora greutatea lor în aur. Opțiunea de a scoate sub strat pentru a putea fi împrospătat este, de asemenea, o funcție foarte importantă. La majoritatea căștilor de schi de la mărcile de renume, această soluție vine în mod standard.

În al patrulea rând, este important să verificați dacă casca de schi se va potrivi bine cu ochelarii de protecție. Dacă întregul set - casca și ochelarii - provine de la aceeași marcă, nu ar trebui să existe nicio problemă de potrivire a acestora. Cu toate acestea, dacă combinați modele de la două mărci, ar fi bine să verificați dacă spațiul dintre cască și marginea superioară a ochelarilor nu este prea mare atunci când îi puneți, expunând astfel sinusurile. O altă problemă frecventă implică alegerea unor ochelari de protecție care sunt prea mari și pot fi împinși peste marginea căștii pe nas. Căștile de schi și ochelarii de protecție ar trebui să ofere un confort deplin la montare. La urma urmei, vă veți petrece întreaga zi pe pârtii în ele și orice nepotrivire, chiar și ușoară, se va multiplica pe parcursul a mai multor ore de schi.

Ce este structura căștilor de schi turistic?

Căștile moderne de schi de tură se mândresc cu o ușurință excepțională, care se obține prin utilizarea materialelor adecvate. Straturile groase de absorbție a impactului sunt, de obicei, realizate din polistiren expandat, iar carcasa exterioară este din policarbonat. Aceste două elemente, combinate împreună, garantează un aspect fantastic și mențin greutatea totală extrem de redusă. De asemenea, ele asigură un nivel de protecție extrem de ridicat. Acest lucru se datorează faptului că căștile de schi touring îndeplinesc standardele stricte stabilite pentru căștile de alpinism, precum și pentru căștile de schi. Acest lucru înseamnă că vă protejează capul de căderile de pietre la urcare la fel de eficient cum vă protejează de căderi la coborâre. O cască de schi de tură este un element esențial pentru orice schior care dorește să cucerească vârfurile folosindu-se de propriile forțe.

Căști de schi de tură - funcționalitate

Căștile de schi de tură oferite la magazinul nostru pot diferi în multe detalii. Gurile de aerisire folosite în căști asigură un schimb eficient de aer în timpul urcărilor și în timpul coborârilor la temperaturi ușor mai ridicate. Multe modele oferă opțiunea de a le acoperi pentru a izola capul pe vreme rece. Căștile selectate includ, de asemenea, căști călduroase detașabile pentru urechi. Acest lucru vă permite să vă adaptați perfect casca de ski touring la condițiile meteo. Fiecare model oferă opțiunea de reglare a circumferinței pentru a optimiza adaptarea căștii de schi la cap, astfel încât aceasta să mențină o stabilitate optimă la coborâre. Marginea frontală optimizată a căștilor vă permite să potriviți cu ușurință ochelarii de schi Toate modelele de la mărci precum CAMP, Dynafit și Grivel se mândresc cu o greutate redusă și materiale de calitate superioară. Toate acestea au rolul de a asigura o protecție maximă, indiferent dacă sunteți în căutarea unei căști de schi de tură pentru competiții sau pentru drumeții.