top

Ochelari de bicicletă

Ochelarii de bicicletă sunt un accesoriu necesar atunci când mergeți rapid în teren accidentat, pe șosea sau chiar în oraș. Oferta include ochelari pentru biciclete protecție mare împotriva radiațiilor UV dăunătoare, a vântului și a insectelor.
View as Grid List

89 Produse

  1. -33%
    Ochelari de soare GOG Eter - matt black/polychromatic red

    Lista de dorințe

  2. -24%
    Ochelari ciclism POC Do Blade - fluo orange translucent

    Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

89 Produse

Ștergere

Ochelari de ciclism - care să îi alegi?

Ochelarii sunt un accesoriu esențial în echipamentul fiecărui ciclist. Fie că se circulă pe autostradă sau pe potecile de munte, trebuie să ne protejăm ochii de iureșul aerului, de insecte, crengi sau de soarele orbitor. Doar ochelarii de ciclism de înaltă calitate garantează o combinație de lentile de înaltă calitate, rame perfect proiectate și purtare confortabilă. Atunci când vă alegeți un model pentru dvs. dintre aceștia, merită să acordați atenție mai multor caracteristici.

Ochelarii de bicicletă ar trebui să fie destul de mari pentru a proteja în mod eficient împotriva curentului de aer și a insectelor în timpul mersului rapid. Atunci când mergeți pe șosea, ochelarii de ciclism aerodinamici vor face o treabă excelentă, oferind performanțe excelente chiar și la viteze foarte mari. Pentru ochelarii de MTB sau pentru bicicletele turistice, forma va fi ceva mai puțin importantă. Mai importantă va fi robustețea ramei, care, în aer liber sau în călătoriile lungi, trebuie să supraviețuiască unor evenimente mult mai neașteptate. Atunci când alegeți ochelarii de ciclism, trebuie să decideți și în ce condiții îi veți folosi. În mod obișnuit, sunt disponibile 3 tipuri diferite de sticlă - de obicei protecție solară, transparentă și galbenă sau portocalie. Primii sunt o alegere necesară în zilele însorite. Cele din urmă sunt excelente pentru a pedala pe timp de noapte sau în amurg, fără a întuneca și mai mult imaginea. Parbrizele galbene sau portocalii vor îmbunătăți vederea pe timp de ceață sau pe vreme gri. Oferta include, de asemenea, două opțiuni suplimentare pentru ochelarii de soare, și anume ochelari de bicicletă fotocromici și polarizați.

Ochelari fotocromici pentru ciclism

Ochelarii fotocromici câștigă popularitate în rândul sportivilor, inclusiv al cicliștilor. Acestea sunt modele cu parbrize realizate din materiale de ultimă generație care răspund la schimbările de intensitate a luminii. Cu cât este mai strălucitoare, cu atât ochelarii se vor întuneca mai mult. Ca urmare, aceștia se adaptează la condițiile de pe traseu. Ochelarii de ciclism fotocromici în aer liber vor oferi o protecție mai bună împotriva soarelui puternic, iar atunci când traseul este mai lung în pădurile umbroase, aceștia vor deveni mai clari de la sine. Aceasta este o soluție extrem de convenabilă, astfel încât nu va trebui să schimbați lentilele ochelarilor.

Ochelari polarizați pentru ciclism

Ochelarii polarizați sunt optimiști în lumina foarte puternică a soarelui, când contururile mediului devin neclare. Datorită designului special al sticlei, ochelarii acutizează eficient imaginea. În același timp, aceștia minimizează erupțiile și reduc riscul de strălucire bruscă. Ochelarii polarizați pentru ciclism sunt cei mai buni pentru zilele însorite. Ei vă permit să vă concentrați și mai bine asupra drumului sau potecii, minimizând strălucirea care vă distrage atenția. Ochelarii de bicicletă polarizați de înaltă calitate vor funcționa bine și în multe alte aplicații, inclusiv în sporturile nautice și în drumeții.

O selecție largă de ochelari pentru ciclism în magazinul online 8a.ro

În magazinul nostru veți găsi numai ochelari de ciclism și MTB de marcă, care protejează eficient împotriva razelor UV dăunătoare și vă protejează perfect ochii de iureșul aerului. În ofertă sunt disponibile modele pentru toate anotimpurile. Ochelari de ciclism versatili pentru soare, noapte și condiții meteo dificile. Ochelarii de ciclism cu lentile interschimbabile, care vă vor permite să reglați gradul de întunecare în funcție de vreme, sunt foarte populari. Cei mai pretențioși cicliști vor fi fericiți să aleagă ochelari de ciclism fotocromici, care se vor adapta singuri la iluminare, fără intervenția dumneavoastră. Descoperă ochelarii de ciclism care funcționează foarte bine purtați cu cască!