top

Încălțăminte GORE-TEX pentru bărbați

Încălțămintea GORE-TEX® pentru bărbați este confortabilă și durabilă. Se caracterizează printr-o rezistență maximă la apă. Așa încălțat, te vei întrece la cele mai dure provocări montane, și chiar dacă vremea va fi extrem de nefavorabilă.
View as Grid List

562 Produse

 1. -16%
  Ghete trekking Zamberlan Salathe Trek GTX RR - black/grey

  Lista de dorințe

 2. -16%
  Ghete drumetie Zamberlan Salathe Trek GTX RR - black/yellow

  Lista de dorințe

 3. -5%
  Ghete tactice Lowa Zephyr MK2 GTX LO - coyote op

  Lista de dorințe

 4. -7%
  Ghete outdoor Kayland Duke Mid GTX - black/orange

  Lista de dorințe

 5. -12%
  Pantofi outdoor Merrell Moab 3 GTX - black/grey

  Lista de dorințe

 6. -8%
  Pantofi GORE-TEX Merrell Moab 3 Mid GTX - black/grey

  Lista de dorințe

 7. -19%
  Ghete trekking Asolo PW Matic 200 EVO GV - graphite

  Lista de dorințe

 8. -20%
  Ghete trekking Asolo Corax GV - black/red

  Lista de dorințe

 9. -18%
  Ghete trekking Asolo Fugitive GTX - truffle/stone

  Lista de dorințe

 10. -18%
  Pantofi GORE-TEX Asolo Fugitive GTX - light black/grey

  Lista de dorințe

 11. -18%
  Ghete trekking barbati Asolo Fugitive GTX - wool/black

  Lista de dorințe

 12. -19%
  Pantofi GORE-TEX Asolo Supertrek GTX - wool/deepteal

  Lista de dorințe

 13. -19%
  Pantofi outdoor Asolo Supertrek GTX - wool/blackcherry

  Lista de dorințe

 14. -18%
  Ghete trekking Asolo Finder GV - grap./gunmetal/flame

  Lista de dorințe

 15. -18%
  Pantofi GORE-TEX Asolo Finder GV - graphite/greenlime

  Lista de dorințe

 16. -9%
  Ghete trekking Hanwag Alaska Pro Wide GTX - century/black

  Lista de dorințe

 17. -14%
  Pantofi outdoor AKU Rocket DFS GTX - black/orange

  Lista de dorințe

 18. -8%
  Pantofi outdoor AKU Rocket DFS GTX - blue/mustard

  Lista de dorințe

 19. -4%
  Pantofi outdoor La Sportiva TX5 Low GTX - savana/tiger

  Lista de dorințe

 20. -3%
  Pantofi GORE-TEX La Sportiva Trango Tech Leather GTX

  Lista de dorințe

 21. -11%
  Pantofi outdoor Inov-8 RocFly G 390 GTX - black

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

562 Produse

Ștergere

Încălțăminte GORE-TEX® pentru bărbați - sprijin tehnic pe munte

Încălțăminte cu membrană GORE-TEX® constituie cel mai avansat suport pentru orice activitate la munte. Indiferent dacă urci iarna pe Everest, alergi sau faci drumeții lungi, încălțămintea GORE-TEX® este cea mai bună soluție, care oferă bărbaților două proprietăți esențiale: respirabilitate și impermeabilitate. Cea din urmă este exprimată în milimetri coloană de apă și, în cazul membranelor acestui brand, se ridică la 20.000 mm H2O. Aceasta asigură o protecție maximă împotriva picioarelor umede. Vei putea să te aventurezi pe trasee montane, prin ploaie și zăpadă, iar cu picioarele mereu uscate. Respirabilitatea este celălalt factor important al membranelor GORE-TEX®. Aceasta se măsoară cu scara RET (Rezistență Evaporativă Termică) și descrie rapiditatea cu care este eliminată umiditatea generată în timpul efortului fizic. Valoarea specifică a respirabilității variază în funcție de membrana utilizată, și se potrivește cu felul de activitate.

La încălțăminte GORE-TEX® pentru bărbați se folosesc patru membrane diferite, fiecare cu altele proprietăți. Așadar când alergi, coeficientul de RET va fi mai înalt decât la drumeție de iarnă, când, în schimb, impermeabilitatea va fi mai importantă. De asemenea, merită menționat că aceste ghete impermeabile se usucă rapid când te descalți, ceea ce îmbunătățește semnificativ confortul și permite să repornești la drum cu picioarele uscate. Datorită respirabiliății, GORE-TEX® reduce și riscul de supraîncălzire. Prin urmare, încălțămintea GORE-TEX® este cea mai adaptată la efortul fizic sporit.

GORE-TEX® Extended Comfort Footwear

Încălțămintea GORE-TEX® pentru bărbați cu membrană Extended Comfort este adaptată la vremea mai caldă. O găsești mai ales la pantofi ușori de trekking, uneori chiar la pantofii de alergare. Totuși, unii producători folosesc această membrană la ghete impermeabile pentru activități cu nivel de dificultate mai scăzut. Încălțămintea GORE-TEX® Extended Comfort pentru bărbați oferă o respirabilitate sporită, deoarece, pe căldură, riscul de supraîncălzire este mai mare. În acest fel, transpirația generată în timpul drumețiilor de vară va fi eliminată mai repede, ce va spori eficiența mersului. Această membrană nu este compusă de niciun strat izolator, ce asigură condiții optime piciorului expus la transpirația sporită. Încălțămintea GORE-TEX® Extended Comfort pentru bărbați asigură impermeabilitate maximă. Astfel nici ploile nici bălțile de pe traseu nu vor uda interiorul ghetelor. Merită observat că membrana GORE-TEX® Extended Comfort Footwear este foarte acomodabilă și se potrivește de asemenea la activitățile din oraș.

Membrana Extended Comfort este situată în carâmbul de încălțăminte GORE-TEX®, astfel încât nu poate fi văzută nici din interior, nici din exterior. De fapt, singurul lucru vizibil este căptușeala pe deasupra. Datorită acestei amplasări, membrana capătă umiditatea din picior într-un mod mai eficient, care poate fi evaporată cu ușurință spre exterior.

GORE-TEX® Performance Comfort

Încălțămintea GORE-TEX® Performance Comfort sunt dotate de cea mai performantă membrană. O găsești de obicei în bocanci sau ghete impermeabile pentru bărbați pentru că este însoțită de un strat termoizolant subțire. Această soluție este adaptată pentru o ieșire la munte iarnă, toamnă târziu sau primăvară devreme, când temperaturile sunt mai scăzute. În același timp, datorită respirabilității ridicate, ghete impermeabile pentru bărbați se vor purta bine și în zilele mai călduroase de-a lungul anului. Impermeabilitatea ghetelor GORE-TEX® cu aceasta membrană este ultimă. Prin urmare este o alegere perfectă pentru trasee înzăpezite sau pe perioada ploilor abundente. Se știe că picioarele udate duc repede la o răceală, de asemenea este important să vă protejați eficient. În plus, membrana GORE-TEX® Performance Comfort formează o barieră împotriva vântului, așadar nu vei fi expus la scăderea temperaturii corpului. Merită adăugat că această soluție tehnică este compusă și din straturi funcționale pentru a spori rezistența sa. Acest lucru înseamnă că încălțămintea GORE-TEX® pentru bărbați rezistă mult mai bine la șocurile diverse din timpul unei drumeții.

GORE-TEX® SURROUND® Footwear

Încălțămintea GORE-TEX® SURROUND® Footwear pentru bărbați este concepută pentru toate moduri de alergare pe munte. Aceasta este o veste bună pentru cei care participă la competiții sau se antrenează la trail. Cu siguranță, acest tip de încălțăminte se potrivește și drumeților de viteză, care parcurg poteci în mod dinamic cu echipament minimalist. Încălțămintea GORE-TEX® SURROUND® asigură piciorului respirabilitatea de jur împrejur, ceea ce o adaptează perfect activităților sportive cardio. Transpirația generată în timpul alergării este eliminată din partea inferioară, superioară și laterală a piciorului, așadar că nu riști supraîncălzirea. Membrana GORE-TEX® SURROUND® Footwear caracterizează cele mai performante ghete impermeabile pentru bărbați. Datorită lor, chiar alergând pe ploaie, picioarele tale rămân mereu uscate. De fapt, la fel și în zilele călduroase, datorită valorilor optime de respirabilitate.

Deseori pe carâmbul pantofilor GORE-TEX® SURROUND® Footwear pentru bărbați sunt situate niște elemente din plasă. Rolul lor este de a spori aerisirea picioarelor. În acest fel, riscul supraîncălzirii este limitat, iar funcția de respirabilitate a membranei este mai eficace. În plus, talpa intermediară a încălțămintei GORE-TEX® SURROUND® Footwear este compusă dintr-un strat de canaluțe care asigură circulația aerului și garantează încă mai bună aerisire a tălpilor. Pe de altă parte, încălțămintea GORE-TEX® SURROUND® Footwear este dotată de un fel de ciorap interior suplimentar care ferește apa să treacă înăuntru. Rămâne evident că încălțămintea GORE-TEX® pentru bărbați, asigură rezistența optimă la apă și respirabilitatea eficientă, păstrând, în același timp, caracterul sportiv.

GORE-TEX® Insulated Comfort

Încălțămintea GORE-TEX® pentru bărbați cu membrană Insulated Comfort a fost concepută pentru a fi folosită în condiții extreme de iarnă. Această soluție o găsești în bocanci de iarnă, cu care se practică urcări pe ghețarii și vârfurile Alpilor sau chiar pe Everest. GORE-TEX® Insulated Comfort se caracterizează prin rezistența maximă la apă, fără căreia trecerea printr-o potecă înzăpezită poate fi anevoioasă. Datorită parametrilor superiori de impermeabilitate, umiditatea exterioară nu pătrundă la picior, garantând ultimul confort termic. Încălțămintea GORE-TEX® de acest tip este dotată, de asemenea, de un strat de termoizolație sintetică pentru a garanta căldura picioarelor ca și pentru a elimina umiditatea. Așadar menții echilibrul termic care, mai ales la înălțime, este de bază.

În gama GORE-TEX® Insulated Comfort de bocanci pentru bărbați găsești nu numai modele de expediție concepute pentru condiții extreme. Aici găsești la fel ghete impermeabile de iarnă cu care să te duci la schi, la trekking sau chiar în oraș când vremea este mai geroasă. De fapt este o soluție universală, care se potrivește bine la toate feluri de condiții de iarnă.