top

Mănuşi pentru schi de tură

Mănușile de schi de tură au fost create ținând cont de nevoile iubitorilor de excursii de tură. Pe de o parte, vă puteți baza pe izolarea împotriva frigului, iar pe de altă parte, vă puteți bucura și de o bună respirabilitate.
View as Grid List

92 Produse

 1. -5%
  Mănuși Salewa Ortlex PTX/TWR - black out

  Lista de dorințe

 2. -4%
  Manusi impermeabile Ortovox Alpine Pro Glove - sly fox

  Lista de dorințe

 3. -12%
  Mănuși Dynafit DNA 2 Gloves - black grey

  Lista de dorințe

 4. -25%
  Manusi schi de tura Karpos Race Glove - black/black

  Lista de dorințe

 5. -24%
  Mănuși schi de tura Kombi Outdoor-Zy Glove - black

  Lista de dorințe

 6. -15%
  Mănuși Karpos Leggero Glove - black multicolor

  Lista de dorințe

 7. -14%
  Manusi schi Black Diamond Legend - anthracite

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

92 Produse

Ștergere

Mănuși de schi de tură - izolație și respirabilitate

Mâinilor tale nu le plac condițiile de îngheț? Alegeți mănuși care asigură un confort termic optim, astfel încât disconfortul cauzat de răceală să nu vă strice tura de schi. Modelele pe care le găsiți în oferta magazinului 8a.ro folosesc soluții tehnologice avansate. Datorită acestora, ele reprezintă o barieră în fața temperaturilor scăzute, protejând mâinile sensibile împotriva frigului. Producătorii folosesc o varietate de materiale ca izolație. Multe modele se bazează pe izolația *PrimaLoft®*. Fibrele izolatoare ușoare au milioane de canale de aer care formează o plasă fină. Acestea protejează perfect împotriva frigului și își păstrează o parte din proprietăți și după contactul cu umiditatea. Indiferent de forma de izolație aleasă de producători, aceasta trebuie să fie, de asemenea, respirabilă. În timpul turei de schi, straturile individuale ale materialului elimină umezeala generată în jurul pielii, astfel încât climatul din jurul mâinilor să fie plăcut uscat pentru o perioadă lungă de timp.

Mănușile Touring sunt, de asemenea, confortabile.

Aceste modele folosesc căptușeală plăcută la atingere, care previne iritarea pielii mâinilor dumneavoastră. Acest lucru crește nivelul de confort resimțit atunci când purtați mănușile. Totul este, de asemenea, confortabil datorită întinderii și tăieturii care se potrivește bine la mână. Poziția stabilă a mănușilor este, de asemenea, susținută de o bordură sau de o altă formă de ajustare la manșetă. Datorită acesteia, întregul ansamblu nu va aluneca în jos atunci când urcați și coborâți. Designerii au acordat atenție construcției adecvate a părții de prindere. Este mai aderentă, ceea ce se traduce prin posibilitatea de a ține confortabil bastoanele. Atunci când doriți să fiți liberi să vă mișcați degetele, alegeți modele cu un design cu cinci degete. Acestea vă permit să deschideți confortabil buzunarul unui rucsac sau să desfaceți o jachetă pentru ventilație.

Mănuși de schi de tură - protecție nu numai împotriva înghețului

Oferta 8a.ro include și modele care au fost realizate cu ajutorul unei membrane. Structura sa microporoasă împiedică pătrunderea moleculelor de apă în timpul contactului direct cu zăpada. Totul nu se va uda pentru o perioadă lungă de timp. Membranele oferite de magazinul 8a.ro sunt caracterizate de un design avansat. Ca urmare, acestea nu numai că oferă o rezistență ridicată la apă, dar asigură și respirabilitate. Acestea permit eliminarea umezelii din piele, astfel încât vă puteți bucura de un climat confortabil cu un strat de țesătură. Se întâmplă, de asemenea, că mănușile de schi-turism protejează împotriva vântului. Structura materialului blochează rafalele de aer să pătrundă în interior. Acest lucru reduce posibilitatea de răcire, care poate fi cauzată și de condițiile de vânt.

Mănuși de schi de tură - oferta 8a.ro

În magazinul nostru online veți găsi diverse modele de mănuși. Oferim mănuși de la producători renumiți, cum ar fi Black Diamond sau Dynafit. Designerii care lucrează pentru aceste mărci au o experiență vastă în crearea de modele adaptate la specificul schiului de tură. Soluțiile tehnologice propuse de aceștia se combină cu construcția confortabilă a mănușilor. Ca urmare, ansamblul oferă un confort extrem de ridicat în timpul utilizării. Utilizând site-ul 8a.ro, puteți alege și alte elemente ale garderobei dumneavoastră de touring.