top

Saci de dormit sintetici

Sacii de dormit sintetici se numără printre cele mai frecvent alese modele datorită versatilității și proprietăților lor excelente de performanță. De asemenea, sunt cea mai bună soluție atunci când mergeți cu cortul în medii umede.
View as Grid List

131 Produse

 1. -30%
  Sac de dormit de voiaj Outwell Camper (200 cm) - grey

  Lista de dorințe

 2. -31%
  Sac de dormit de voiaj Outwell Elm (195 cm) - anthracite

  Lista de dorințe

 3. -31%
  Sac de dormit sintetic Outwell Cedar (195 cm) - green

  Lista de dorințe

 4. -30%
  Sac de dormit de voiaj Outwell Cedar Lux (195 cm) - blue

  Lista de dorințe

 5. -30%
  Sac de dormit sintetic Easy Camp Orbit 200 (205 cm)

  Lista de dorințe

 6. -30%
  Sac de dormit sintetic Easy Camp Moon 300 (195 cm)

  Lista de dorințe

 7. -29%
  Sac de dormit pentru copii Easy Camp Moon 200 Jr.

  Lista de dorințe

 8. -30%
  Sac de dormit sintetic Robens Basecamp (195 cm) - khaki

  Lista de dorințe

 9. -16%
  Sac de dormit Salewa Rozes Light - ombre blue

  Lista de dorințe

 10. -14%
  Sac de dormit sintetic Coleman Pathfinder

  Lista de dorințe

 11. -13%
  Sac de dormit pentru copii Coleman Lotus S

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

131 Produse

Ștergere

Diferiți saci de dormit sintetici pentru diferite activități

O gamă completă de modele, de la cele mai mari, potrivite pentru camping, la saci de dormit mai mici, care încap într-un rucsac, vă permite să alegeți modelul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Temperatura recomandată la care sacul de dormit trebuie să ofere proprietăți termice optime rămâne întotdeauna criteriul de bază atunci când alegeți un sac de dormit sintetic. Acesta vă permite să comparați modelele individuale între ele, astfel încât să puteți alege cu ușurință sacul de dormit de iarnă potrivit sau unul pentru o excursie cu cortul în mijlocul verii. Sacii de dormit sintetici sunt fabricați în diferite forme și dimensiuni. Dacă vă preocupă confortul, un sac de dormit de tip plapumă este o alegere bună. Forma dreptunghiulară și faptul că poate fi complet descheiat este ideală pentru excursiile mai lungi cu cortul. Sacii de dormit de tip mumie, mai strâmți, sunt alegerea tuturor drumeților care călătoresc cu toate bagajele în rucsacuri sau genți de bicicletă. De obicei, au dimensiuni mai mici și o greutate mai mică. De asemenea, se potrivesc mai bine corpului dumneavoastră, ceea ce face mai ușor să vă țină de cald în nopțile mai reci. În funcție de model, sacii de dormit sintetici pot fi dotați cu diverse elemente care afectează confortul de utilizare și cresc performanța termică. Printre acestea se numără benzi izolatoare de-a lungul fermoarului, un guler termic la gât, o glugă anatomică, un compartiment pentru picioare cu o formă adecvată și un buzunar interior pentru lampi de cap sau alte lucruri esențiale.

Ce sac de dormit ar trebui să aleg - puf sau sintetic?

Aceasta este o dilemă foarte frecventă pentru drumeții începători. În cele mai multe cazuri care implică utilizarea unui sac de dormit pentru camping în perioada mai caldă a anului, un sac de dormit sintetic se va descurca perfect. Izolația sintetică este mai rezistentă la umezeală, se usucă destul de repede și păstrarea sacului de dormit curat este foarte ușoară. Sacii de dormit din puf au un avantaj atunci când doriți să păstrați greutatea și volumul bagajului la un nivel minim, precum și la temperaturi extrem de scăzute. Sacii de dormit din puf sunt cel mai adesea aleși de pasionații de trekking experimentați care călătoresc ușor și de participanții la expediții la mare altitudine.

Ce sac de dormit ar trebui să aleg pentru vară?

În timpul călătoriilor de vară, de obicei nu aveți nevoie de un sac de dormit foarte cald, așa că modelele sintetice ușoare funcționează foarte bine. Ca la orice alt sac de dormit, lucrul de bază este să verificați temperatura de confort indicată de producător. Alegerea unui model cu parametrul adaptat la condițiile în care veți petrece noaptea se traduce printr-un somn confortabil. Atât un sac de dormit prea puțin izolat, cât și unul prea cald vă vor înrăutăți odihna. Modelele minimaliste, foarte ușoare, vor funcționa bine atunci când stați la o cabană de munte sau în cele mai călduroase nopți. Sacuri de dormit de vară de la Deuter, Outwell, Marmot sau alte mărci de top includ o gamă largă de modele.

Pot spăla la mașină un sac de dormit sintetic?

Majoritatea producătorilor permit spălarea sacilor de dormit sintetici în mașina de spălat, însă trebuie să verificați întotdeauna instrucțiunile producătorului pentru spălarea modelului dvs. special. De obicei, se recomandă un program delicat și o temperatură de spălare scăzută. În plus, este adesea interzisă centrifugarea sacului de dormit. Dacă decideți să vă spălați sacul de dormit într-o mașină de spălat, vă recomandăm să folosiți agenți de spălare destinați izolațiilor sintetice. Poate fi dificil să clătiți detergentul obișnuit din fibrele sintetice. Uscarea unui sac de dormit este, de asemenea, o etapă foarte importantă. Uscarea într-un uscător de rufe este adesea permisă. Dacă nu este, sacul de dormit trebuie uscat într-un loc aerisit. Consultați mai multe detalii despre spălarea sacilor de dormit.

O gamă largă de saci de dormit sintetici doar la magazinul 8a.ro

Magazinul nostru de munte oferă o gamă completă de saci de dormit sintetici, de la modele de camping care încap în portbagajul mașinii, până la modele compacte de trekking care ocupă doar o mică parte din rucsac. Indiferent de anotimpul în care călătoriți, veți găsi întotdeauna modelul potrivit - sacii de dormit sintetici cu trei sezoane, de iarnă și de vară garantează o potrivire optimă pentru aproape orice temperatură și condiții. Împreună cu stele și saltele autogonflabile potrivite, acestea vor asigura o vacanță perfectă în cort.