top

Crampoane şi colţari pentru încălţăminte

Crampoanele sau crampoanele pentru încălțăminte bine montate sunt un accesoriu esențial pentru a naviga pe cărări și pe trasee mai ușoare în timpul iernii. Suprafețele acoperite de zăpadă și înghețate necesită soluții speciale.
View as Grid List

14 Produse

pe pagină
View as Grid List

14 Produse

Ștergere

Compact și fiabil - crampoane și crampoane pentru încălțăminte

Pentru confortul și siguranța clienților noștri, oferim plăcuțe profesionale pentru încălțăminte de iarnă, crampoane și crampoane care funcționează bine atât cu încălțămintea de drumeție, cât și cu cea de alergare și cea urbană. Cu crampoanele atașate la încălțăminte, picioarele nu alunecă și mersul pe cărări alunecoase devine mult mai ușor. Există o varietate de modele printre crampoanele pentru drumeții. Cele mai multe, însă, se bazează pe o fixare flexibilă care se înfășoară foarte bine în jurul pantofului și oferă suficientă stabilitate pentru crampoane. Având în vedere varietatea de dimensiuni disponibile, crampoanele și crampoanele pentru pantofi pot fi perfect adaptate la încălțămintea dumneavoastră. Crampoanele, realizate din materiale robuste, sapă cu brio în gheață, oferind aderență pe suprafețe ușor înghețate și pe zăpadă tare. Crampoanele de drumeție pot fi pliate foarte ușor până la dimensiuni reduse, astfel încât să le puteți lua cu dvs. în fiecare excursie sau plimbare de iarnă. Cele mai multe modele vin, de asemenea, cu o husă de transport foarte utilă. Punerea și scoaterea crampoanelor este foarte intuitivă, astfel încât să o puteți face rapid pe traseu.

Pantoane antiderapante, crampoane și crampoane pentru pantofi - o gamă largă la magazinul 8a.ro

Magazinul nostru oferă o gamă largă de crampoane pentru toți oamenii activi. Crampoanele și crampoanele de top de la Climbing Technology și Nortec garantează cea mai bună calitate și fiabilitate. Printre modelele disponibile puteți găsi crampoane de iarnă excelente pentru pantofii dvs. de alergare, care vă vor permite să vă continuați antrenamentul chiar și în cele mai reci zile ale anului. Crampoanele pentru pantofi de drumeție sunt, de asemenea, foarte populare și funcționează bine pe potecile mai ușoare. Crampoanele și crampoanele montate pe pantofi sunt ideale pentru drumețiile de iarnă, atunci când doar mici porțiuni de poteci sunt înghețate sau acoperite de zăpadă. Crampoanele de mână sunt, de asemenea, o alegere obișnuită pentru zilele de iarnă în oraș. Crampoanele scurte plasate în plăcuțele de cauciuc ale pantofilor sunt excelente pentru trotuarele alunecoase.