top

Căciuli termoactive pentru femei

Șepcile termoactive pentru femei sunt o necesitate pentru iubitoarele de petrecere activă a timpului la temperaturi scăzute. Acestea vă permit să vă bucurați de izolare de frig, reducând în același timp riscul de supraîncălzire.
View as Grid List

74 Produse

 1. -4%
  Caciula termica Thermowave Merino Cap - camo dazzle

  Lista de dorințe

 2. -25%
  Caciula ciclism POC Thermal Cap - zink orange

  Lista de dorințe

 3. -15%
  Caciula ciclism POC Thermal Cap - uranium black

  Lista de dorințe

 4. -28%
  Caciula Buff Underhelmet Liner - oke garnet

  Lista de dorințe

 5. -27%
  Caciula Buff Underhelmet Liner - solid black

  Lista de dorințe

 6. -10%
  Caciula termica Houdini Desoli Hat - cloudy gray

  Lista de dorințe

 7. -21%
  Caciula termica Houdini Desoli Hat - blue illusion

  Lista de dorințe

 8. -18%
  Sapca ciclism POC Thermal Beanie - uranium black

  Lista de dorințe

 9. -17%
  Caciula termica Marmot Olden Polartec Beanie - black

  Lista de dorințe

 10. -11%
  Caciula termica Smartwool Merino Sport Beanie - deep navy

  Lista de dorințe

 11. -10%
  Caciula termica Buff Dryflx Pro Beanie - black

  Lista de dorințe

 12. -25%
  Caciula termica Buff Dryflx Pro Beanie - fuchsia

  Lista de dorințe

 13. -29%
  Caciula ciclism POC Thermal Cap - zink orange

  Lista de dorințe

 14. -10%
  Caciula termica Smartwool The Lid - charcoal heather

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

74 Produse

Ștergere

Tapace termoactive pentru femei - izolarea de frig.

Îți plac drumețiile montane de toamnă și de iarnă? Sau sunteți un fan al schiului? Pentru a vă bucura de plimbări sau de schi pe pârtii fără să vă simțiți răcit în jurul capului, apelați la șepcile termoactive pentru femei. Designul lor funcționează perfect în timpul unei activități sporite. Pe de o parte, permite izolarea de temperaturile scăzute, iar pe de altă parte, reduce senzația de supraîncălzire. În acest fel, nu va trebui să vă scoateți din când în când căciula de cap pentru a reduce cantitatea de aer cald pe care o acumulați. Respirabilitatea este importantă și în timpul schiului sau al drumețiilor montane. În acest sens, puteți conta și pe bonetele termoactive. Efortul intens înseamnă că transpirația este în creștere. Fibrele lor îndepărtează umezeala de pe piele, astfel încât vă puteți bucura de un climat plăcut în jurul frunții. Șepcile termoactive maximizează confortul în timpul petrecerii timpului activ.

Șepci termoactive pentru femei - construcție din țesătură folosită

Proiectanții de șepci termoactive se concentrează în mare parte pe lâna merinos. Aceasta conferă adesea șepcilor proprietăți termoactive. Acest material se adaptează la aura predominantă și la intensitatea efortului, astfel încât să asigure un confort termic optim. Acesta reduce posibilitatea supraîncălzirii și a răcirii. De asemenea, lâna merino este plăcută la atingere și inhibă formarea rapidă a mirosurilor neplăcute. În acest fel, șepcile termoactive pentru femei vă vor oferi prospețimea lor pentru o perioadă lungă de timp. Modelele care au grijă de termoreglare folosesc și materiale sintetice. O alegere comună este nailon, care face ca șepcile să fie mai rezistente la deteriorări accidentale. Astfel, le veți putea folosi în următoarele sezoane de schi. Poliesterul este, de asemenea, materialul care formează un duo armonios cu lâna. Acesta conferă ansamblului proprietăți de uscare rapidă și sporește respirabilitatea.

Șepci termoactive pentru femei - mărci de top, design de top

Magazinul 8a.ro este cunoscut pentru că oferă articole de îmbrăcăminte de la producători de top. Nu este diferit în cazul husei pentru cap. Veți găsi modele ale mărcilor SmartWool sau Iceabreaker. De asemenea, puteți crea o căciulă termoactivă din eșarfele Buff. Designerii acestor mărci își folosesc experiența de mulți ani pentru a construi modele funcționale. De asemenea, ei se asigură că procesul de obținere a lânii merinos folosite în căciulile lor de cap este transparent. Aceste companii controlează fiecare etapă a creșterii oilor. În plus, pentru a vă satisface așteptările, magazinul nostru vă oferă modele cu un stil variat. Avem șepci termoactive pentru femei, atât în culori discrete, cât și expresive. Unele dintre ele poartă și un logo mare al producătorului, care constituie în plus un accent interesant. Marea majoritate a modelelor termoactive au o construcție netedă, ceea ce le face perfecte sub o cască.