top

Mâncare de luat în munţi

Alimentele pentru alpinism trebuie să fie special pregătite pentru a oferi proprietățile nutritive adecvate, astfel încât organismul dumneavoastră să se poată recupera rapid după un marș sau o ascensiune obositoare.
View as Grid List

230 Produse

pe pagină
 1. -10%
  Gustare LyoFood Cireșe liofilizate 30 g

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Gustare LyoFood Fructe liofilizate Plimbare prin pădure 30 g

  Lista de dorințe

 3. -10%
  Gustare LyoFood Fructe liofilizate Încântare exotică 30 g

  Lista de dorințe

 4. -10%
  Gustare LyoFood Căpșuni liofilizate 20 g

  Lista de dorințe

 5. -10%
  Gustare LyoFood Banane liofilizate 30 g

  Lista de dorințe

 6. -10%
  Gustare LyoFood Măr liofilizat 20 g

  Lista de dorințe

 7. -10%
  Liofilizat LyoFood Bistro Eco dal de linte 210 g

  Lista de dorințe

 8. -10%
  Liofilizat LyoFood Bistro Eco chana masala 210 g

  Lista de dorințe

 9. -10%
  Liofilizat LyoFood Bistro Eco tagine marocan 210 g

  Lista de dorințe

 10. Set Tactical FoodPack Ration Foxtrot

  Lista de dorințe

 11. Set Tactical FoodPack Ration India

  Lista de dorințe

 12. Set Tactical FoodPack Ration Hotel

  Lista de dorințe

 13. Set Tactical FoodPack SOS with Meat

  Lista de dorințe

 14. Set Tactical FoodPack KIDS Combo Desert

  Lista de dorințe

 15. Set Tactical FoodPack SixPack Charlie

  Lista de dorințe

 16. Set Tactical FoodPack KIDS Combo Forest

  Lista de dorințe

 17. Set Tactical FoodPack WeekPack Juliett

  Lista de dorințe

View as Grid List

230 Produse

pe pagină
Ștergere

Alimente pentru drumeții și expediții montane - alimente liofilizate

Magazinul online 8a.ro oferă multe tipuri diferite de alimente, perfecte ca mese principale ale zilei. Extrem de apreciate alimentele liofilizate sunt mese complete, din care lipsește doar apa. Posibilitatea de a le pregăti rapid și valoarea nutritivă ridicată le fac să fie o hrană perfectă pentru expediție, asigurându-vă în orice moment toate substanțele necesare. Alimentele liofilizate sunt disponibile într-o mare varietate de arome, permițându-vă astfel să rupeți cu ușurință rutina bucătăriei de drumeție. Cu un meniu corect alcătuit, vă puteți bucura cu ușurință de preparate culinare dintr-o altă parte a lumii în fiecare zi.

Alimente pentru traseul la munte - batoane energizante

În timpul expedițiilor de drumeție este extrem de important să susținem sistematic organismul cu energie suplimentară pentru a preveni o criză. Micile gustări de alpinism sunt excelente în acest scop. De aceea, proviziile alimentare bine planificate pentru munte trebuie să includă batoane energetice speciale. Acestea vă permit să vă reîncărcați rapid energia pe traseu pentru a ajunge la tabără fără probleme. De asemenea, ele sunt adesea folosite în timpul antrenamentelor și al încărcărilor maxime care apar în timpul alergărilor montane din ce în ce mai populare. Batoanele energizante sunt disponibile în multe arome diferite, astfel încât puteți alege cu ușurință cea mai delicioasă opțiune.

Carnea uscată - o gustare perfectă la munte

În timpul expedițiilor montane, mulți drumeți vor aprecia și carnea de vită uscată, realizată prin metode tradiționale de conservare a alimentelor. Carnea de calitate superioară este o sursă excelentă de proteine, extrem de ușoară și care economisește spațiu. Deși funcționează bine ca alimente pentru munte, datorită gustului său, este adesea aleasă și ca o gustare gustoasă în timpul activităților zilnice. Gama largă de alimente pentru drumeții din magazinul 8.co.uk va permite tuturor să creeze meniul potrivit pentru orice excursie. Aici puteți cumpăra alimente de expediție pentru drumeții mai lungi, precum și alimente pentru o excursie la munte. Alimentele speciale pentru alpinism nu sunt potrivite doar pentru escaladarea celor mai înalte vârfuri, ci și pentru drumeții scurte, sport sau excursii mai lungi.