top

Mâncare de luat în munţi

Alimentele pentru alpinism trebuie să fie special pregătite pentru a oferi proprietățile nutritive adecvate, astfel încât organismul dumneavoastră să se poată recupera rapid după un marș sau o ascensiune obositoare.
View as Grid List

227 Produse

 1. -4%
  Liofilizat Firepot Dal cu orez și spanac 535 g

  Lista de dorințe

 2. -4%
  Liofilizat Firepot Paste vegane orzo bolognese 460 g

  Lista de dorințe

 3. -6%
  Gustare LyoFood Cireșe liofilizate 30 g

  Lista de dorințe

 4. -3%
  Gustare LyoFood Căpșuni liofilizate 20 g

  Lista de dorințe

 5. -4%
  Set Tactical FoodPack Sixpack Alpha

  Lista de dorințe

 6. -2%
  Baton energizant This-1 Protein – chocolate

  Lista de dorințe

 7. -2%
  Baton energizant This-1 Protein – coconut

  Lista de dorințe

 8. -5%
  Gustare Tactical Foodpack Kids Pineapple Chips 15 g

  Lista de dorințe

 9. -5%
  Gustare Tactical Foodpack Gouda Cheese Bites 40 g

  Lista de dorințe

 10. -5%
  Gustare Tactical Foodpack Kids Apple Chips 15 g

  Lista de dorințe

 11. -5%
  Gustare Tactical FoodPack Kids Peach Chips 15 g

  Lista de dorințe

 12. -5%
  Gustare Tactical Foodpack Cheddar Cheese Bites 40 g

  Lista de dorințe

 13. -5%
  Liofilizata Tactical Foodpack Paste cu legume 410 g

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

227 Produse

Ștergere

Alimente pentru drumeții și expediții montane - alimente liofilizate

Magazinul online 8a.ro oferă multe tipuri diferite de alimente, perfecte ca mese principale ale zilei. Extrem de apreciate alimentele liofilizate sunt mese complete, din care lipsește doar apa. Posibilitatea de a le pregăti rapid și valoarea nutritivă ridicată le fac să fie o hrană perfectă pentru expediție, asigurându-vă în orice moment toate substanțele necesare. Alimentele liofilizate sunt disponibile într-o mare varietate de arome, permițându-vă astfel să rupeți cu ușurință rutina bucătăriei de drumeție. Cu un meniu corect alcătuit, vă puteți bucura cu ușurință de preparate culinare dintr-o altă parte a lumii în fiecare zi.

Alimente pentru traseul la munte - batoane energizante

În timpul expedițiilor de drumeție este extrem de important să susținem sistematic organismul cu energie suplimentară pentru a preveni o criză. Micile gustări de alpinism sunt excelente în acest scop. De aceea, proviziile alimentare bine planificate pentru munte trebuie să includă batoane energetice speciale. Acestea vă permit să vă reîncărcați rapid energia pe traseu pentru a ajunge la tabără fără probleme. De asemenea, ele sunt adesea folosite în timpul antrenamentelor și al încărcărilor maxime care apar în timpul alergărilor montane din ce în ce mai populare. Batoanele energizante sunt disponibile în multe arome diferite, astfel încât puteți alege cu ușurință cea mai delicioasă opțiune.

Carnea uscată - o gustare perfectă la munte

În timpul expedițiilor montane, mulți drumeți vor aprecia și carnea de vită uscată, realizată prin metode tradiționale de conservare a alimentelor. Carnea de calitate superioară este o sursă excelentă de proteine, extrem de ușoară și care economisește spațiu. Deși funcționează bine ca alimente pentru munte, datorită gustului său, este adesea aleasă și ca o gustare gustoasă în timpul activităților zilnice. Gama largă de alimente pentru drumeții din magazinul 8.co.uk va permite tuturor să creeze meniul potrivit pentru orice excursie. Aici puteți cumpăra alimente de expediție pentru drumeții mai lungi, precum și alimente pentru o excursie la munte. Alimentele speciale pentru alpinism nu sunt potrivite doar pentru escaladarea celor mai înalte vârfuri, ci și pentru drumeții scurte, sport sau excursii mai lungi.