top

Cunoașteți-ne dintr-o perspectivă mai largă

Magazinul pentru alpinism 8a.ro
Declarație cuprinsă în denumire
Brand 8a.ro
Denumirea 8a.ro se referă la gradul de dificultate pe scara franceză de alpinism.
Acesta este un nivel accesibil aproape tuturor, dar trebuie să îl câștigi temeinic. Reprezintă granița simbolică dintre pasiune, care este încă amatorism, și adevăratul profesionalism. Odată ce a trecut, cățăratul tinde să devină un mod de viață, ceea ce înseamnă să ridici constant ștacheta și să te străduiești să atingi forma maximă. Denumirea obligă! În același mod în care abordăm alpinismul, abordăm și afacerile.
De la autor
Călătoria a fost prezentă în viața mea încă din 1992. De atunci, mi-am subordonat majoritatea deciziilor și afacerilor mele acestei pasiuni, deși sunt un fan și al altor activități: trekking, trail running, mountain bike sau schi de tură. De asemenea, m-am simțit întotdeauna foarte bine ca vânzător. Ideea de a deschide un magazin de echipamente de alpinism și de munte mi-a venit brusc când eram reprezentant al unei companii de outdoor. De atunci, viața mea profesională a fost și mai strâns legată de hobby-ul meu. Vreau să ofer cele mai bune echipamente pentru activitățile montane și, în acest fel, să-i contaminez pe alții cu pasiunile mele.
Alpinist
Alpinist
Alpinist
Motto-ul nostruÎn continuă mișcare, cucerind noi culmi!
Misiune
Ne propunem să devenim din ce în ce mai buni în ceea ce facem. Ne vom asculta întotdeauna clienții, vom observa tendințele și vom învăța noi tehnologii, deoarece numai așa putem îmbunătăți calitatea serviciilor noastre. Ne-am construit poziția pe piață pe baza încrederii clienților noștri, care sunt bucuroși să folosească cunoștințele noastre și să cumpere echipamente de la noi pentru a-și îndeplini pasiunile. Vrem să multiplicăm acest capital și să fim și mai aproape de oamenii care - ca și noi - iubesc jocurile.
Viziune
Ne bucurăm să vedem că a doua generație de iubitori de munte cumpără deja de la 8a.ro, dar ne dorim să servim și a treia și a patra generație. Încercăm să fim mereu la curent și să observăm cele mai recente tendințe în domeniul papetăriei și al comerțului online. Scopul nostru este de a oferi clienților noștri cel mai optim model de afaceri. Multe lucruri s-au schimbat deja pe parcursul activității noastre și vor continua să se schimbe în viitor. De asemenea, ne schimbăm. Suntem din ce în ce mai buni pentru clienții noștri.
  • Echipa 8a.ro
   Noi urmăm pasiunea
   Marca 8a.ro, deși a luat naștere din pasiunea pentru cățărare, nu a fost niciodată limitată la o singură disciplină. Pe măsură ce urci mai sus, ți se lărgește și perspectiva, oferindu-ți o imagine mai completă a lumii. Poate de aceea, încă de la început, am fost dornici să îi sprijinim pe toți cei care doresc să își urmeze visele în aer liber, indiferent de ceea ce implică acestea.
  • Echipament de parașutism la 8a.ro
   Explorăm noi direcții
   Deși este unul dintre pilonii principali ai ofertei noastre, echipamentele pentru persoanele care se confruntă cu trasee verticale au fost și sunt doar o parte din ceea ce puteți găsi în compania noastră. Am fost creați pentru a oferi asistență alpiniștilor, dar încercăm, de asemenea, să le facem viața mai ușoară fanilor altor activități montane: excursioniști, alergători, exploratori, cicliști și schiori. Suntem, de asemenea, frecventați de călătorii care evită munții.
  • Magazin Turistic 8a.ro
   Cunoaștem piața pe dinafară
   Clienții noștri sunt în continuă mișcare și nici noi nu ne vom odihni pe lauri. Căutăm în mod activ produse care să fie pe placul pasionaților de activități în aer liber, să le protejeze sănătatea și să îi ajute să profite mai mult de viață. Ne-am concentrat pe disciplinele pe care le practicăm noi înșine. Oferim cele mai bune mărci și o gamă largă de produse și oferim, de asemenea, consiliere de specialitate.
Ce ne face diferiți de alte magazine
1. Noi nu recunoaștem compromisurile
Selecționăm cu atenție produsele care vor apărea în magazinul nostru. Ne concentrăm pe calitate, așa că lucrăm doar cu mărci în care avem încredere. Știm că echipamentul de exterior trebuie să fie fiabil, pentru că de el depinde nu numai confortul, ci și siguranța dumneavoastră.
2. Suntem mereu la curent cu noutățile
În oferta noastră puteți găsi atât hituri atemporale, bazate pe brevete care și-au dovedit eficiența de ani de zile, cât și noutăți care au șansa de a revoluționa piața în viitorul apropiat. Urmărim îndeaproape ceea ce se întâmplă în sectorul outdoor. Un târg al industriei? Nu ai cum să ne ratezi acolo! Urmărim tendințele, ne uităm la inovații, testăm și comparăm.
3. Actăm rapid, dar cu plăcere
Știm că nu totul este bun, așa că adoptăm o abordare simplă a noilor brevete. Selectăm doar ceea ce merită atenția clienților noștri. Atunci când descoperim ceva valoros, luăm o decizie expresă și începem procedurile. Facem tot ce putem pentru a ne asigura că soluțiile interesante și modelele de bărci ajung fără întârziere la fanii munților.
4. Ne întâlnim cu clienții
Deși comerțul se mută online în aceste zile, ne amintim de acei oameni care încă preferă modul tradițional de a face cumpărături. Clienții care abordează magazinele online la distanță, sunt bineveniți să viziteze showroom-ul nostru din Gliwice, unde, într-un mediu confortabil, puteți atinge, încerca și compara articolele din oferta 8a.ro.
5. Îmbunătățiți-vă propriile competențe
Deși știm multe despre activitățile în aer liber, încă ne îmbunătățim abilitățile. Vizităm seminarii și participăm la cursuri de formare regulate organizate de producători, în cadrul cărora învățăm noi tehnologii. Suntem bine informați și curioși, pentru că numai așa putem fi credibili ca dealeri.
6. Nu ne este teamă să întrebăm
Câțiva clienți sunt interesați de cele mai noi tehnologii, alții caută răspunsuri la întrebări de bază. Suntem pregătiți pentru asta! Vânzătorii noștri din magazinul staționar și personalul nostru de la Serviciul Clienți sunt capabili să explice funcționarea unui sistem complex în termeni simpli, dar pot, de asemenea, să prezinte lumea exterioară unei persoane care nu a experimentat-o niciodată. Pentru noi, nicio întrebare nu este prea dificilă sau prea banală.
7. Împărtășim cunoștințele
Polonia este o țară de câmpie, astfel încât nivelul general de cunoștințe despre echipamente și activități în teren muntos nu este încă foarte ridicat. Sperăm că, odată cu moda activităților în aer liber, acest lucru va începe să se schimbe. În orice caz, am decis să adăugăm propria noastră cărămidă la acest lucru. Cu gândul la persoanele care caută sfaturi, ponturi sau inspirație pentru munte, în 2015 am lansat 8academy.pl. Pe acest portal puteți găsi articole scrise de cunoscuți alpiniști, alpiniști din Himalaya sau călători, precum și o bază de date extinsă de ghiduri pregătite de specialiștii noștri.
8. Suntem responsabili
Pe lângă faptul că educăm, încercăm să creăm și anumite atitudini. Suntem deosebit de mândri de acțiunile sociale pe care le-am conceput și organizat, care au avut un impact larg în comunitatea montană și de alpinism. În 2016, am lansat campania "Antrenează în siguranță". Proiectul a avut ca scop să atragă atenția fanilor de alpinism asupra unei greșeli frecvente, cu consecințe uneori tragice, și anume eșecul de a lega capătul frânghiei. O altă campanie a noastră - "Nu aruncați gunoi în munți" - a fost menită să sensibilizeze turiștii cu privire la problema gunoiului lăsat în munți. Multe cabane de alpinism și cabane de munte au fost implicate în această campanie. Reprezentanții grupurilor cărora le-am adresat comunicarea au reacționat, de asemenea, în mod pozitiv.