top

Pantaloni scurţi pentru escaladă

Pantalonii scurți de cățărare sunt ideali pentru excursiile de vară pe stânci și pentru antrenamentele pe panou. În zilele călduroase, cățăratul în pantaloni scurți oferă un confort termic mai bun, comoditate și mobilitate.
View as Grid List

209 Produse

pe pagină
 1. -22%
  Pantaloni scurti pentru escaladă Maloja Zyprian - deep sunset

  Lista de dorințe

 2. -13%
  Pantaloni escalada femei E9 Onda Rock2.3 - caramel

  Lista de dorințe

 3. -13%
  Pantaloni escalada femei E9 Onda Rock2.3 - vintage blue

  Lista de dorințe

 4. -10%
  Pantaloni scurti pentru escaladă E9 N 3Angolo Short - rosemary

  Lista de dorințe

 5. -10%
  Pantaloni scurti pentru escaladă E9 Wet2.3 - olive

  Lista de dorințe

 6. -20%
  Pantaloni escalada Edelrid Me Legacy Shorts IV - bluegrey

  Lista de dorințe

View as Grid List

209 Produse

pe pagină
Ștergere

Corpi scurți de alpinism ideali pentru stânci și panouri

Dacă este vorba de modele pentru femei sau bărbați, libertatea totală de mișcare este prioritatea absolută în cazul pantalonilor scurți de alpinism. Indiferent dacă sunteți sau nu un maestru al cățărării, pantalonii scurți de cățărare oferă o susținere excelentă în timpul ascensiunii. Fie pe stâncă, fie pe un perete artificial de cățărare. Pantalonii scurți de cățărare se caracterizează printr-o flexibilitate ridicată datorită utilizării fibrelor selectate corespunzător. De asemenea, oferă proprietăți de uscare rapidă și o respirabilitate excelentă. Acesta este motivul pentru care, chiar și vara, pe traseele însorite, vă puteți bucura de un confort termic optim și de o senzație de uscăciune plăcută în jurul pielii. Atunci când vă alegeți pantalonii scurți de cățărare, puteți fi siguri că fiecare detaliu a fost conceput cu gândul la depășirea problemelor de cățărare. Branduri de cățărare de top precum Black Diamond, Ocun, Nograd, E9 sau Rab au depus toate eforturile pentru a se asigura că, pe lângă proprietățile tehnice, pantalonii scurți de cățărare se caracterizează printr-o rezistență ridicată la deteriorări mecanice și un design original. La magazinul nostru de munte 8a.ro găsiți cu siguranță pantalonii scurți de cățărare tocmai pentru dumneavoastră.

Care este diferența dintre pantalonii scurți de alpinism și modelele de exterior?

Corturile de alpinism sunt concepute în primul rând pentru a satisface cerințele alpiniștilor. Fie că faceți escaladă pe bolovani sau cățărare sportivă, fie că vizitați pereții de cățărare, pantalonii scurți de cățărare sunt concepuți pentru a vă oferi un confort fără compromisuri. Astfel, atunci când sunt purtați sub hamul de cățărare, aceștia nu pot absolut deloc să ciupească sau să comprime. Acesta este motivul pentru care, de cele mai multe ori, au talia ușor mai înaltă, armonizându-se perfect cu cureaua hamului de cățărare. Și, de asemenea, o bordură elastică largă, astfel încât, atunci când hamul este fixat, nimic nu vă va ciupi. Acordați atenție și la dispunerea buzunarelor, care vă permit să ajungeți la ele chiar și atunci când purtați hamul.

Ceea ce face ca pantalonii scurți de cățărare să se deosebească de alte modele este, de asemenea, elasticitatea lor mare. Îmbrăcămintea de cățărare este adesea confecționată din bumbac. Acest material oferă un mare confort atunci când este purtat și este perfect pentru utilizarea zilnică. În prezent, multe modele folosesc și un adaos de fibre elastice, datorită cărora totul capătă flexibilitate și se adaptează perfect la corp și la mișcările pe care le faceți. Flexibilitatea pantalonilor scurți de cățărare este obținută și datorită croielii lor speciale. Pantalonii scurți de cățărare care prezintă o pană suplimentară cusută în zona între picioare, oferă o gamă completă de mișcări fără senzația că materialul vă limitează. Acesta este motivul pentru care puteți face toate mișcările pe stânci, chiar și cele mai acrobatice. Pantalonii scurți de cățărare prezintă, de asemenea, o rezistență peste medie la deteriorări mecanice, în principal la abraziuni și rupturi. Acestea sunt un efect natural al mișcării pe un teren accidentat și provocator, cum este mediul stâncos.

De ce vă vor plăcea pantalonii scurți de alpinism?

În primul rând, veți aprecia pantalonii scurți de alpinism pentru varietatea de tăieturi, culori și modele originale. Atât modelele foarte scurte, cât și pantalonii scurți de cățărare ¾, care protejează puțin mai bine picioarele atât de abraziuni, cât și de soare, se bucură de o popularitate neîntreruptă. Mai ales atunci când vă cățărați pe stânci în astfel de formațiuni precum fisuri sau coșuri, pantalonii scurți de cățărare ¾ se pot dovedi salvatori pentru pielea picioarelor dumneavoastră. Modelele ceva mai lungi sunt adesea prevăzute cu șnururi pentru a ajusta circumferința picioarelor pantalonilor scurți. Acest lucru este extrem de confortabil, deoarece le puteți înfășura în orice moment, astfel încât să puteți obține pantaloni scurți de cățărare din modelul ¾.

Puteți găsi pantalonii scurți de alpinism perfecți pentru dumneavoastră în magazinul 8a.ro

Modelele de escaladă sunt perfecte pentru excursiile pe stânci atunci când vremea este însorită. Cu toate acestea, nimic nu ar trebui să vă împiedice să le folosiți și atunci când vă antrenați pe un panou. Oferta include multe modele, de la pantaloni scurți de cățărare, trecând prin modele lungi până la genunchi, până la pantaloni scurți de ¾ lungime. Tăietura potrivită și cele mai bune materiale, care oferă o flexibilitate și o respirabilitate excelente, vor face din ei o alegere absolut perfectă dacă vă cățărați. Cu toate acestea, nimic nu ar trebui să vă împiedice să folosiți pantalonii scurți de cățărare și ca pantaloni scurți universali de exterior.