top

Accesorii de bucătărie

Ustensilele de bucătărie pentru camping sunt o parte esențială a bucătăriei temporare care este amenajată atunci când se stă în aer liber. Fiecare globetrotter sau fan al campingului va aprecia cu siguranță toate gadgeturile de camping.
View as Grid List

35 Produse

 1. -5%
  Infuzor de ceai Hydro Flask Tea Infuser - goji

  Lista de dorințe

 2. -18%
  Protecție Jetboil Micromo Bottom Cover - black

  Lista de dorințe

 3. -31%
  Strecurătoare Outwell Collaps Colander - black

  Lista de dorințe

 4. -25%
  Set turistic Hydro Flask Cut And Serve Platter - birch

  Lista de dorințe

 5. -16%
  Recipient cu mancare Sea To Summit X-Seal & Go Small

  Lista de dorințe

 6. -21%
  Cutie pentru prânz Baladeo Nagano

  Lista de dorințe

 7. -20%
  Cutie pentru prânz Baladeo Akita

  Lista de dorințe

 8. -25%
  Placă de tăiat GSI Outdoors Folding Cutting Board

  Lista de dorințe

 9. -25%
  Set de bucătărie GSI Outdoors Gourmet Kitchen Set 11

  Lista de dorințe

 10. -25%
  Set de bucătărie MSR Alpine Deluxe Kitchen Set

  Lista de dorințe

 11. -25%
  Cratita de voiaj GSI Outdoors Pinnacle Base Camper Large

  Lista de dorințe

 12. -25%
  Set de recipiente GSI Outdoors Spice Rack

  Lista de dorințe

 13. -22%
  Presă de cafea Jetboil Coffee Press Silicone

  Lista de dorințe

 14. -18%
  Aprinzator Primus Piezo Igniter

  Lista de dorințe

 15. -24%
  Set de bucătărie MSR Ultralight Kitchen Set

  Lista de dorințe

 16. -24%
  MSR Alpine Dish Brush/Scraper

  Lista de dorințe

 17. -25%
  Strecurătoare MSR Alpine Grater/Strainer

  Lista de dorințe

 18. -24%
  Placă de tăiat GSI Outdoors Ultralight Cutting Board

  Lista de dorințe

 19. -24%
  Recipient de sare GSI Outdoors Salt & Pepper Shaker

  Lista de dorințe

 20. -17%
  Prajitor de pâine Primus Toaster

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

35 Produse

Ștergere

Când am nevoie de accesorii de bucătărie?

În special cei care petrec mult timp în aer liber și doresc să își facă activitățile cât mai confortabile, ar trebui să aleagă accesoriile de bucătărie pentru camping. Rucsacul outdoor al fiecărui globetrotter și turist care apreciază confortul șederii în aer liber, ar trebui să aibă ceva loc liber pentru un aparat de cafea. Acesta vă va permite să vă relaxați cu o ceașcă de băutură caldă, chiar și atunci când vă aflați în sălbăticie, în timp ce vă bucurați de frumusețea naturii. Așadar, este o idee bună să adăugați la echipamentul dumneavoastră câteva accesorii de bucătărie, dacă nu doriți să renunțați la un plus de confort, care de multe ori pare inaccesibil atunci când stați în aer liber.

Accesorii de bucătărie ușoare și la îndemână - vă vor ușura luarea în unele aventuri de camping

Căutați modalități de a nu vă refuza gustul cafelei aromate în timpul excursiei cu cortul? Cafetiera de călătorie din oțel inoxidabil este o alegere perfectă pentru toți acei fani ai cafelei care își petrec timpul liber în aer liber. Cei care nu vor să bea niciun substitut în timpul călătoriilor prin lume, trebuie să-i găsească un loc în bagaj. Acesta și multe alte gadgeturi de călătorie sunt deosebit de utile în special pentru călătoriile mai lungi. Pentru a economisi ceva spațiu, multe dintre aceste produse sunt compacte și pliabile. Astfel, este mai ușor să vă potriviți celelalte echipamente și să le transportați în rucsac. Dimensiunile minimaliste facilitează luarea tuturor accesoriilor pentru o varietate de călătorii. Acestea sunt perfecte pentru alpiniști, turiști și pasionați de trekking.

Accesorii de bucătărie compactă pentru camping și nu numai

Construcția accesoriilor de bucătărie pentru camping trebuie să fie compactă, mai presus de toate. Orice globe-trotter știe că spațiul dintr-un rucsac sau bagaj pe care îl luați în aer liber, este limitat. Dacă nu vrei să faci compromisuri în privința unui plus de confort, trebuie să alegi gadgeturi și accesorii de dimensiuni mici, care pot fi ușor de comprimat. Din fericire, producătorii sunt conștienți de acest lucru, așa că tratează dimensiunile compacte ca pe una dintre caracteristicile prioritare pe care le oferă în sortimentele lor. Astfel, multe modele de ustensile de bucătărie pot fi ușor de acomodat într-un bagaj mic.

Accesorii minimaliste pentru bucătărie - brandurile de exterior oferă soluții bine gândite

Gadgeturile de bucătărie pentru camping vor completa echipamentul fiecărui turist prin funcționalitățile pe care le oferă. Cu o selecție atât de largă, fiecare pasionat de camping, tabere și drumeții va găsi modelul potrivit în sortimentul magazinului 8a.ro. Aici puteți comanda în mod convenabil o varietate de ustensile de bucătărie pentru camping, dar și echipamente pentru activități în aer liber, haine de trekking și accesorii. Dacă experiența în aer liber este tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă relaxa, vizitați magazinul nostru online. Puteți comanda comod de acasă toate echipamentele necesare. Printre produsele de la mărci cunoscute și apreciate, fiecare turist va găsi tot ce are nevoie și multe altele. Adăugați în rucsacul dumneavoastră o busolă, o lanternă frontală și o husă pentru hărți, iar timpul petrecut în aer liber va fi și mai distractiv.