top

Recipiente hidratare Soft flask şi bidoane de alergat

Sticlele de alergare sunt o soluție practică atunci când participați la competiții sau la antrenamente. Ele fac ca fiecare alergare să fie mai eficientă și veți parcurge mai ușor următorii kilometri.
View as Grid List

25 Produse

pe pagină
 1. -25%
  Sticlă de voiaj HydraPak Skyflask Speed 300ml - clear

  Lista de dorințe

 2. -25%
  Sticlă de voiaj HydraPak Skyflask IT 500ml - clear

  Lista de dorințe

 3. -20%
  Softflask HydraPak Softflask 250ml - malibu blue

  Lista de dorințe

 4. -20%
  Softflask HydraPak Softflask 150ml - malibu blue

  Lista de dorințe

 5. -25%
  Softflask HydraPak Ultraflask Speed 600ml - malibu blue

  Lista de dorințe

 6. -25%
  Softflask alergare HydraPak Skyflask 500ml - malibu blue

  Lista de dorințe

 7. -25%
  Softflask HydraPak Ultraflask Speed 500ml - malibu blue

  Lista de dorințe

 8. -27%
  Softflask Salomon Soft Flask 500ml / 17 Speed - clear blue

  Lista de dorințe

 9. -10%
  Softflask alergare Salomon Active Handheld - black/slate grey

  Lista de dorințe

 10. -28%
  Softflask Salomon Softflask 500ml 42 - slate grey

  Lista de dorințe

 11. -24%
  Softflask Salomon Softflask 400ml Insul 42 - clear blue

  Lista de dorințe

 12. -28%
  Softflask Salomon Softflask Xa Filter 490ml - clear blue

  Lista de dorințe

 13. -28%
  Softflask Salomon Softflask 500ml 42 - clear blue

  Lista de dorințe

 14. -25%
  Softflask Salomon Softflask 250ml 28 - clear blue

  Lista de dorințe

 15. -27%
  Softflask Silva Soft Flask 500ml

  Lista de dorințe

 16. -10%
  Cană de voiaj Inov-8 SpeedCup 0.2 - clear/black

  Lista de dorințe

 17. -25%
  Softflask Salomon Soft Flask 400ml Insulated - clear blue

  Lista de dorințe

View as Grid List

25 Produse

pe pagină
Ștergere

Buteliile de alergare - suportul necesar în timpul efortului.

Biberonul de apă pentru alergare se potrivește perfect cu vestele sau centurile de talie cu care mergeți pe trasee montane sau pe trasee de oraș. Designul lor asigură ca sticla de apă să rămână stabilă și să nu cadă în timpul mișcărilor dinamice. Datorită scopului sportiv al acestui tip de modele, ele sunt fabricate din plastic rezistent și ușor. Acest lucru înseamnă că sticla de apă pentru alergare nu vă va supraîncărca și, de asemenea, își va păstra durabilitatea pentru următoarele sezoane active. Datorită acestui fapt, sticla de alergare va rezista la greutățile alergărilor montane și ale antrenamentelor în oraș. Unele dintre sticlele de apă au elemente speciale care le permit să fie atașate la veste sau rucsacuri. Acest lucru garantează că își vor menține stabilitatea necesară și că le veți avea mereu la îndemână. Designul adecvat face ca sticlele de apă pentru alergare să se potrivească cu ușurință în majoritatea buzunarelor rucsacurilor de alergare sau de ciclism.

Flacoane moi - ușor de transportat și ușoare

Când ești un minimalist și îți pasă de un echipament ușor, alegerea unui balon moale în locul unei sticle de apă este cea mai bună soluție. Acest design își reduce volumul odată cu următoarea înghițitură de apă și ocupă foarte puțin spațiu după golire Acest lucru înseamnă că, atunci când beți toată apa, acest tip de sticlă de apă pentru alergare va încăpea în orice buzunar al unei jachete, veste sau pantaloni scurți. Flacoanele moi sunt echipate cu piesa de gură în loc de dopul clasic. Este mult mai ușor să le manevrați în timpul mișcărilor dinamice, astfel încât nu veți pierde timp prețios în timpul alergării. Trebuie doar să apăsați ușor piesa bucală cu buzele pentru a bea apă răcoritoare. Sticlele pentru alergare au o soluție care nu irită pielea. Piesele de gură sunt de obicei fabricate din silicon, care este foarte delicat.

Biberon de alergare - sănătos și confortabil

Câteva modele de sticle de apă pentru alergare au o piesă bucală plasată pe un tub mai lung. Datorită acestui fapt, puteți transporta o astfel de structură sau alte flacoane moi în buzunar, pe cureaua de umăr a unui rucsac de alergare sau a unei veste. Acest lucru înseamnă că veți obține un acces mai ușor la apă fără a fi nevoit să scoateți modelul și să îl țineți în mână. Datorită faptului că fiecare sticlă de apă pentru alergare este fabricată din plastic, designerii săi folosesc soluții sănătoase. Sticlele de alergare au materiale care nu conțin substanțe chimice dăunătoare sub formă de BPA sau ftalați. Din acest motiv, particulele dăunătoare pentru organism nu vor fi eliberate în apă sau în băutură. În plus, unele modele au tehnologii care reduc formarea de mirosuri neplăcute. Acest lucru înseamnă că vă veți putea bucura întotdeauna de gustul natural al apei din sticla de alergare.