top

Blue Ice

Blue Ice este o marcă franceză destul de tânără. Compania a fost fondată cu misiunea de a crea echipamente de alpinism durabile și fiabile. Produsele Blue Ice combină cele mai noi materiale și durabilitatea ridicată.
View as Grid List

8 Produse

pe pagină
 1. -40%
  Ham escalada Blue Ice Addax Harness - blue - 2019

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Ham escalada Blue Ice Cuesta Harness - chocolate

  Lista de dorințe

 3. -10%
  Ham schi de tura Blue Ice Choucas Light - blue

  Lista de dorințe

 4. -10%
  Ham escalada Blue Ice Addax Harness - blue

  Lista de dorințe

 5. -10%
  Ham schi de tura Blue Ice Choucas - white/white

  Lista de dorințe

 6. -10%
  Ham escalada Blue Ice Cuesta Harness - decadent chocolate

  Lista de dorințe

 7. -10%
  Ham escalada Blue Ice Choucas Pro Harness - blue

  Lista de dorințe

View as Grid List

8 Produse

pe pagină
Ștergere

Cum a fost creat brandul Blue Ice?

La început, cel mai important lucru a fost să ne urmărim pasiunea pentru munte - să urcăm, să schiem, să cucerim noi vârfuri și să experimentăm puterea naturii. În 2008, pasiunea s-a transformat în ceva mai mult, în proiectul care trebuia să-i unească pe toți iubitorii de munte, indiferent de activitatea pe care o practică și de nivelul la care se află. Așa a fost creat brandul Blue Ice, brand care și-a propus să creeze echipamente montane clasice și fiabile, care să reziste mulți ani. În spatele acestei idei se află nu doar pasionații de munte, ci mai ales profesioniștii, care știu exact de ce au nevoie alpiniștii. Alpiniștii și ghizii fac parte din echipa care se ocupă de testarea fiecărui echipament și de reglarea fină a ergonomiei acestuia. Punctul forte al produselor Blue Ice constă în combinația dintre simplitatea maximă a designului și performanța excelentă. Datorită acestei abordări, marca franceză se poate alătura celor mai importanți producători de echipamente montane în cursa pentru inimile alpiniștilor, schiorilor și pasionaților de drumeții.

Ce distinge produsele Blue Ice?

În zilele noastre există o grabă tot mai mare a producătorilor montani pentru soluții tot mai noi. Formele inovatoare sau materialele din ce în ce mai ușoare nu se traduc întotdeauna printr-o funcționalitate ridicată și, mai presus de toate, prin durabilitate în condiții dificile, de munte. Designerii Blue Ice au ales să se inspire din epoca de aur a alpinismului și a himalayismului. Echipamentul folosit în acea perioadă, adesea proiectat chiar de pionierii explorării munților, se caracteriza în primul rând prin durabilitate și rezistență ridicate. Marca franceză își propune să reproducă aceste calități de bază în echipamentele pregătite cu ajutorul celor mai noi tehnologii. Acest lucru ne oferă colecția Blue Ice de echipamente montane, fiabile în cele mai nefavorabile condiții. Evident, greutatea sa este menținută la minimum, ori de câte ori este posibil, pentru a fi mai ușor de transportat și de utilizat. Problemele de mediu nu sunt deloc neglijabile în întregul proces de producție. Grija deosebită față de natură este importantă pentru toți iubitorii de munte.

Blue Ice escaladă pioleți și hamace de gheață

Marca franceză oferă o gamă largă de echipamente esențiale pentru explorarea munților pe timp de iarnă. Gama sa include, printre altele, topoare de gheață excelente. Forma lor simplă și cele mai bune materiale disponibile se traduc printr-o durabilitate excepțională. Fie că optați pentru un piolet simplu pentru turism montan, fie pentru un model tehnic pentru escaladă mixtă, puteți fi siguri de cea mai bună calitate a manoperei. Faptul că Blue Ice poate fi dotat cu toate accesoriile necesare reprezintă, de asemenea, un mare avantaj. Protecții pentru lame și vârfuri, Folosirea unei game de modele diferite, de exemplu, plutoane pentru piolet sau suporturi suplimentare pentru mâini, plutoane pentru piolet sau suporturi suplimentare pentru mâini, permit ca fiecare model să fie personalizat astfel încât să răspundă tuturor cerințelor dumneavoastră.

Harnașamentele de escaladă sunt, de asemenea, foarte populare. O abordare inovatoare în ceea ce privește proiectarea lor a dus la modele foarte ușoare, caracterizate de o durabilitate necesară. Marca Blue Ice oferă cu precădere modele pentru alpinism și schi alpinism. Datorită dimensiunilor reduse, acestea pot fi ușor de depozitat într-un buzunar mic din rucsac pentru transport. Este alegerea perfectă atunci când vă doriți un echipament compact, făcut pentru condiții montane.

Rucsacuri de alpinism Blue Ice.

Marca dispune de o gamă largă de rucsacuri de munte. Acestea sunt structuri ușoare, dar robuste, care se comportă bine în mediul montan. Acestea oferă acces rapid la interior și o construcție relativ simplă, ceea ce le face extrem de intuitive pentru a fi utilizate chiar și în cele mai dificile condiții. Modelele mai mici sunt perfecte pentru excursii de o zi pe stânci, în timp ce modelele mai mari vă vor permite să faceți excursii montane cu cazare peste noapte. Rucsacurile de munte Blue Ice vă permit să transportați convenabil o coardă și alte accesorii esențiale.

Echipamente și accesorii de bază pentru alpinism - Blue Ice

Pe lângă linia extinsă de rucsacuri, pioleți și hamuri, marca franceză oferă și genți pentru coardă, bucle sau genți pentru cretă. Biroul companiei este așezat în Valea Chamonix, în inima Alpilor, ceea ce înseamnă că fiecare rucsac de cățărare sau alt element de accesorii conceput de marcă este perfect realizat. Marele avantaj al fiecărui produs este că a fost testat în condițiile montane pentru care a fost conceput. Echipamentul montan și de alpinism Blue Ice pe care îl găsești în magazinul 8a.ro este o alegere perfectă pentru toți iubitorii de activități montane.

Blue Ice - categorii populare

Magazine Blue Ice Rucsacuri de drumeție Blue Ice Rucsacuri de drumeție Blue Ice Rucsacuri de alpinism Blue Ice Echipamente de alpinism pe gheață albastră
Harcuri de gheață albastră