top

Arcteryx

Arcteryx este un producător canadian a cărui ofertă include haine tehnice; echipament de alpinism; încălțăminte de alpinism și rucsacuri de munte. Produsele Arcteryx sunt o combinație de soluții moderne și funcționalitate ridicată.
View as Grid List

135 Produse

 1. -2%
  Geaca impermeabila femei Arcteryx Beta Jacket - serene/solace

  Lista de dorințe

 2. -20%
  Geaca barbati Arcteryx Nuclei Hoody - dark sprint

  Lista de dorințe

 3. -13%
  Haina femei Arcteryx Solano Coat - expanse

  Lista de dorințe

 4. -30%
  Pantofi trail Arcteryx Norvan SL 3 - cosmic cyan/black

  Lista de dorințe

 5. -13%
  Pantaloni barbatesti Arcteryx Levon Pant - serene

  Lista de dorințe

 6. -14%
  Vestă Arcteryx Proton Vest - solace

  Lista de dorințe

 7. -5%
  Vestă barbati Arcteryx Proton Vest - black/black

  Lista de dorințe

 8. -24%
  Ghete trekking barbati Arcteryx Acrux TR GTX - black/black

  Lista de dorințe

 9. -10%
  Bocanci alpinism Arcteryx Acrux LT GTX - sprint/black

  Lista de dorințe

 10. -24%
  Pantaloni escalada femei Arcteryx Konseal Pant - solasta

  Lista de dorințe

 11. -21%
  Geaca de munte femei Arcteryx Beta AR Jacket - fika

  Lista de dorințe

 12. -17%
  Geaca GORE-TEX femei Arcteryx Beta AR Jacket - solasta

  Lista de dorințe

 13. -19%
  Geaca matlasata femei Arcteryx Cerium Hoody - groovie

  Lista de dorințe

 14. -17%
  Geaca izolată pentru femei Arcteryx Atom Jacket - solace

  Lista de dorințe

 15. -31%
  Pantaloni escalada Arcteryx Konseal Pant - jungle

  Lista de dorințe

 16. -3%
  Geaca barbati Arcteryx Atom LT Hoody - solace

  Lista de dorințe

 17. -16%
  Geaca izolată Arcteryx Atom SL Hoody - sprint

  Lista de dorințe

 18. -19%
  Geaca matlasata Arcteryx Cerium Hoody - serene/solace

  Lista de dorințe

 19. -9%
  Pălărie sport Arcteryx Sinsolo Hat - jungle

  Lista de dorințe

 20. -19%
  Pantaloni cu membrana Arcteryx Beta Pant - forage

  Lista de dorințe

 21. -14%
  Pantaloni softshell Arcteryx Gamma LT Pant - serene

  Lista de dorințe

 22. -16%
  Pantaloni de munte femei Arcteryx Beta AR Pant - black/black

  Lista de dorințe

 23. -20%
  Pantaloni cu membrana Arcteryx Beta AR Pant - black/black

  Lista de dorințe

 24. -8%
  Geaca femei Arcteryx Atom LT Hoody - serene

  Lista de dorințe

 25. -16%
  Vesta femei Arcteryx Atom LT Vest - black/black

  Lista de dorințe

 26. -30%
  Hanorac alergare Arcteryx Taema Hoody - sprint heather

  Lista de dorințe

 27. -13%
  Sutien sport Arcteryx Essent Bra - solasta

  Lista de dorințe

 28. -20%
  Șapcă Arcteryx Bird Trucker Curved - jungle

  Lista de dorințe

 29. -25%
  Rucsac drumetie Arcteryx Mantis 26 Backpack - fika

  Lista de dorințe

 30. -15%
  Hanorac cu gluga Arcteryx Delta Hybrid Hoody - serene

  Lista de dorințe

 31. -33%
  Pantofi outdoor Arcteryx Aerios Aura Mid - boxcar/conifer

  Lista de dorințe

 32. -13%
  Pantaloni GORE TEX Arcteryx Alpha Pant - black

  Lista de dorințe

 33. -19%
  Pantaloni GORE TEX femei Arcteryx Alpha Pant - black

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

135 Produse

Ștergere

Colecțiile Arcteryx includ haine, încălțăminte și echipamente montane concepute în funcție de nevoile utilizatorilor

Creat cu gândul la alpiniști, brandul Arcteryx a evoluat de-a lungul timpului pentru a include haine și echipamente pentru toate tipurile de alpinism și drumeții. Acest lucru este cel mai bine demonstrat de pantaloni și jachete GORE-TEX® Arcteryx jachete de puf ultraușoare sau hanorace tehnice elastice. Toate produsele sunt concepute pentru a fi utilizate în cele mai exigente condiții meteorologice, precum și în teren montan dificil. Acestea funcționează bine nu numai pe cele mai dificile trasee de alpinism, ci și în timpul drumețiilor sau al excursiilor montane mai solicitante. Pentru a facilita selecția unor modele specifice, acestea au fost grupate în colecții care cuprind haine concepute pentru o anumită activitate montană.

Cele mai cunoscute modele de produse includ cu siguranță jachetele Arcteryx Alpha concepute pentru alpiniști și alpiniști. Nu mai puțin populare sunt și hainele Beta fabricate pentru o utilizare mai versatilă pe traseele montane. Jachetele Softshell din colecția Gamma sau lenjeria termică Phase sunt, de asemenea, foarte căutate. Multitudinea de opțiuni înseamnă că fiecare utilizator va găsi un model optim adaptat nevoilor sale.

Hăinuțe de munte, cizme de alpinism și echipamente perfect adaptate activității

Producătorul canadian se străduiește să se asigure că fiecare produs este realizat cu gândul la o anumită activitate. Pentru a facilita selectarea setului optim, a fost aplicată o divizare în mai multe colecții - aceste colecții grupează hainele, echipamentele și încălțămintea pentru scopuri similare. ARCTERYX ESSENTIALS este colecția de bază a Arcteryx. Aceasta include produse versatile care sunt potrivite pentru o gamă largă de activități. Confecționate din țesături premium, hainele oferă calități de performanță foarte ridicate. Datorită croielii atent selecționate, hainele oferă confort și o ergonomie ridicată în timpul deplasării pe terenuri dificile. ARCTERYX SKIING AND SNOWBOARDING este o colecție strâns legată de sporturile de iarnă. Mergeți la schi, splitboarding sau snowboarding la munte? Aceste haine Arcteryx au fost create special pentru tine. Modelele individuale funcționează bine cu haine în straturi, oferind condiții termice optime și protecție completă împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. În plus, acestea nu limitează mișcarea în timpul coborârilor dinamice pe pante abrupte.

Colecțiile ulterioare ale mărcii au deja un scop specializat. ARCTERYX ALPINISM ȘI CĂLĂTORIE este colecția high-tech a mărcii Arcteryx care a fost creată cu gândul la cățărare. Fie că mergeți pe stânci sau plănuiți să faceți noi trasee în munții înalți, această gamă de haine vă va oferi o protecție excelentă împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. ARCTERYX HIKING AND TREKKING este colecția Arcteryx care a fost creată special pentru trekking și drumeții montane. Hainele sale se caracterizează prin durabilitate ridicată și performanță excelentă. Țesăturile special selectate au proprietăți de uscare rapidă, proprietăți excelente de absorbție proprietăți excelente de absorbție și nu capătă rapid un miros neplăcut. Toate aceste caracteristici sunt extrem de utile atunci când se abordează drumeții de mai multe mile.

Arcteryx are, de asemenea, o colecție dedicată alergătorilor montani numită ARCTERYX TRAIL RUNNING Este o îmbrăcăminte foarte ușoară, care elimină perfect umezeala și vă permite să mențineți niveluri optime de termoreglare în timpul efortului maxim. Produsele extrem de ușoare oferă o libertate maximă de mișcare pentru alergările rapide pe traseu. În același timp, acestea oferă o protecție excelentă împotriva elementelor în cazul unei defecțiuni meteorologice.

Tehnologie modernă pentru uzura zilnică

Marca Arcteryx a observat o cerere pentru hainele sale și în rândul utilizatorilor care folosesc zilnic produsele mărcii. Așa că a decis să creeze mai multe colecții care vor combina cea mai bună calitate a manoperei, țesăturile și tehnologia modernă și designul minimalist pentru care brandul este cunoscut. Dacă și dumneavoastră sunteți interesați de astfel de produse, ar trebui să consultați produsele din colecțiile ARCTERYX 24 VEILANCE și SYSTEM A În magazinul nostru veți găsi haine de vară și de iarnă pentru fiecare zi. Începând de la cămăși aerisite din bumbac cu imprimeuri la modă, care au un design frumos completat, de exemplu, de cele mai recente soluții din familia GORE-TEX®.

Denumirea precisă a modelelor individuale Arcteryx

Majoritatea modelelor de jachete, pantaloni și hanorace Arcteryx au abrevieri care sună misterios în numele modelului, cum ar fi SV, AR, SL. Cu toate acestea, odată ce le-am decodificat că se dovedește că acestea sunt informații extrem de utile despre un anumit produs. Această alocare unei anumite serii vă va permite să știți dintr-o privire dacă avem de-a face cu o jachetă ultraușoară sau cu un model foarte robust conceput pentru alpinism.

SV: Severe Weather - cele mai dure condiții meteo - produse Arcteryx realizate din cele mai durabile țesături, perfecte pentru o utilizare intensivă. Produsele SV sunt concepute pentru a face față celor mai dure provocări montane. Dacă aveți nevoie de cea mai puternică protecție outdoor disponibilă, hainele din această serie vor fi cea mai bună alegere. AR: All Round - această abreviere reprezintă cele mai versatile modele Arcteryx. Își dovedește adesea utilitatea în ascensiuni montane, excursii de trekking, în timpul drumețiilor și la schi. Ele combină perfect confortul de utilizare și protecția completă împotriva condițiilor meteorologice. Hainele AR sunt alegerea optimă pentru cei implicați într-o mare varietate de activități montane.

Pot fi găsite și haine mai ușoare cu următoarele insigne: LT: Lightweight - confecționate din țesături rezistente care vor funcționa în stânci, dar fără accesorii inutile. Jachetele au mai puține buzunare sau orificii de aerisire, ceea ce a făcut posibilă reducerea semnificativă a greutății lor. Produsele LT sunt alegerea optimă dacă aveți nevoie să vă reduceți bagajul și doriți fiabilitate în condiții montane. FL: Fast & Light - Greutatea redusă a fost o prioritate în proiectarea și fabricarea produselor Arcteryx. Sunt haine și încălțăminte pentru plimbări rapide pe trasee în condiții meteo variabile. Multe dintre modelele de alergare vor purta emblema FL. SL: Superlight - cele mai ușoare haine din gama mărcii. Țesăturile extrem de subțiri, create prin cele mai noi tehnologii, reduc greutatea și volumul hainelor atunci când sunt împachetate. În acest caz, greutatea produselor din seria SL este cel mai important lucru, iar reducerea acesteia este uneori la sacrificiul rezistenței și durabilității, care este mai scăzută în comparație cu modelele foarte puternice din colecțiile mai grele.

Încălțămintea și accesoriileArcteryx înseamnă calitate înaltă

Accesoriul perfect pentru alpiniști și drumeți este reprezentat de încălțămintea de abordareArcteryx, rucsacuri, șepci și multe alte accesorii pregătite cu aceeași grijă ca și hainele de clasă superioară. Experiența vastă a designerilor și abordarea inovatoare a multor probleme face ca produsele acestei mărci să fie adesea caracterizate de un grad ridicat de inovație și de introducerea unor soluții tehnice și tehnologice complet noi în lumea outdoor. Jacheta Arcteryx, pantofii, rucsacul- tot ce ai nevoie pe munte de la acest producător expert se găsește în magazin online-ul 8a.ro!