top

Mănuși femei

Mănușile de iarnă pentru femei vă protejează eficient mâinile de frig. Vă oferim modele de la producători de renume, potrivite pentru toate activitățile montane. Mănuși pentru drumeții, schi, alergare sau alpinism de iarnă. De asemenea, gama include mănuși de vară pentru femei - pentru via ferratas și asigurare.
View as Grid List

204 Produse

pe pagină
 1. Manusi tactice MoG 2nd Skin - black

  Lista de dorințe

 2. Manusi tactice MoG Fast Rope

  Lista de dorințe

 3. Manusi tactice MoG DuoFlex

  Lista de dorințe

 4. -15%
  Mănuși fleece Arcteryx Rho Glove - moonlit

  Lista de dorințe

 5. -5%
  Mănuși lungi ciclism Evoc Enduro Touch Glove - black

  Lista de dorințe

 6. -5%
  Mănuși ciclism Evoc Lite Touch Glove - black

  Lista de dorințe

 7. -5%
  Mănuși ciclism Evoc Lite Touch Glove - multicolour

  Lista de dorințe

 8. -5%
  Mănuși lungi ciclism Evoc Enduro Touch Glove - curry

  Lista de dorințe

 9. -10%
  Manusi via ferrata La Sportiva Ferrata Gloves - red

  Lista de dorințe

 10. -13%
  Mănuși alergare Salomon Cross Warm Glove - surf the web

  Lista de dorințe

 11. -13%
  Mănuși alergare Salomon Cross Warm Glove - forest night

  Lista de dorințe

 12. -31%
  Manusi schi de tura Karpos Race Glove - black/black

  Lista de dorințe

 13. -29%
  Mănuși lână Mons Royale Volta Glove Liner - dusty pink

  Lista de dorințe

 14. -34%
  Mănuși lână Mons Royale Volta Glove Liner - blue slate

  Lista de dorințe

 15. -32%
  Manusi rezistente la vant Trekmates Rigg Gloves - black

  Lista de dorințe

 16. -32%
  Mănuși softshell Trekmates Rigg Gloves - dark olive

  Lista de dorințe

 17. -32%
  Mănuși fleece Trekmates Ogwen Stretch Grip Glove - black

  Lista de dorințe

 18. -32%
  Mănuși pentru smartphone Trekmates Ullscarf Gloves - black

  Lista de dorințe

 19. -34%
  Mănuși munte Trekmates Thaw Gloves - black

  Lista de dorințe

 20. -34%
  Manusi impermeabile Trekmates Chamonix GTX Mitts - black

  Lista de dorințe

 21. -34%
  Manusi rezistente la vant Trekmates Rigg Convertible Mitts - black

  Lista de dorințe

 22. -10%
  Mănuși femei Ortovox Fleece Light Glove - black steel blend

  Lista de dorințe

 23. -32%
  Mănuși softshell Direct Alpine Express Plus - black

  Lista de dorințe

 24. -30%
  Manusi schi femei Ortovox Merino Freeride Glove - pacific green

  Lista de dorințe

 25. -25%
  Mănuși Ortovox Full Leather Glove - sly fox

  Lista de dorințe

 26. -10%
  Mănuși femei Ortovox Tour Light Glove - winetasting

  Lista de dorințe

 27. -10%
  Mănuși femei Ortovox Tour Light Glove - black raven

  Lista de dorințe

 28. -25%
  Manusi schi femei Ortovox Merino Mountain Glove - black raven

  Lista de dorințe

 29. -20%
  Mănuși ciclism ION Logo - forest green

  Lista de dorințe

 30. -29%
  Mănuși fleece Sticky X Therm Glove - black

  Lista de dorințe

 31. -36%
  Mănuși ciclism Oakley Switchback Mtb Glove - forged iron

  Lista de dorințe

 32. -10%
  Mănuși femei Mountain Equipment Guide Glove - cosmos/tan

  Lista de dorințe

 33. -15%
  Mănuși fleece Arcteryx Rho Glove - black

  Lista de dorințe

 34. -15%
  Mănuși softshell Arcteryx Alpha SL Glove - black/black

  Lista de dorințe

View as Grid List

204 Produse

pe pagină
Ștergere

Mănușile pentru femei sunt un accesoriu esențial pentru zilele mai reci și nu numai

Deși mănușile pentru femei sunt cel mai adesea asociate cu partea mai rece a anului, acestea pot fi necesare pe tot parcursul anului în timpul multor activități montane. Cea mai mare varietate se regăsește, bineînțeles, în rândul modelelor de iarnă, al căror scop principal este acela de a vă proteja mâinile de pierderea rapidă de căldură. Mănușile de damă puternic izolate sunt un accesoriu esențial pentru ținuta oricărui pasionat de drumeții, alpinism de iarnă sau schi. Mănușile confortabile sunt, de asemenea, excelente pentru utilizarea zilnică, atunci când trebuie să ajungeți la serviciu printr-un oraș acoperit de zăpadă. Mănușile subțiri pentru femei sunt produse și cu gândul la vară. Atunci, scopul lor este de a proteja mâinile în principal de abraziuni sau de cornete. Ele sunt folosite pentru navigarea pe via ferratas, în timpul cățărării pe frânghie sau chiar în timpul drumețiilor, când mergeți cu bețe toată ziua. În plus, mănușile îmbunătățesc aderența unei mâini transpirate în zilele călduroase. Vă punem la dispoziție mănuși pentru femei pentru toate anotimpurile anului

Mănușile de iarnă pentru femei - o parte esențială a ținutei de iarnă

O parte semnificativă a gamei noastre include mănuși de iarnă pentru femei concepute pentru sporturile de iarnă, în special pentru schi. Notabile printre acestea sunt cele mai călduroase modele de expediție, inclusiv mănuși groase sau mănuși de schi pentru femei Aceste modele se remarcă prin durabilitatea ridicată și designul fantastic. Paleta de culori a mănușilor pentru femei este adesea semnificativ diferită de cea a versiunilor pentru bărbați, astfel încât acestea pot fi asortate și mai bine cu o jachetă de schi sau cu pantaloni pentru a forma un set perfect asortat. Mănușile de schi pentru femei pe care le oferim sunt special concepute pentru o utilizare confortabilă cu bastoane de schi. Profilul optim al mănușilor înseamnă că mânerele pentru bastoane de schi vor sta ferm în mâinile tale, chiar și atunci când schiezi pe pârtii și în afara lor timp de ore întregi. Întăririle bine plasate le protejează de abraziunea ușoară rezultată din utilizarea frecventă. Mănușile de schi pentru femei sunt căptușite cu o umplutură sintetică care împiedică scurgerea rapidă a căldurii chiar și în zilele reci. O membrană, de obicei GORE-TEX®, le asigură rezistența la apă. Puteți găsi acest simbol pe majoritatea modelelor de top de la cei mai importanți producători din lume.

Mănuși din puf și fleece pentru trekking și multe alte activități

Gama noastră de produse include, de asemenea, mănuși mai subțiri, care sunt excelente la temperaturi moderate. Modelele ușoare realizate din țesături softshell oferă o protecție excelentă împotriva vântului, oferind în același timp și o respirabilitate foarte mare. Mănușile softshell pentru femei vor face o treabă excelentă atunci când veți aborda provocări montane pe vreme schimbătoare. Cele mai multe dintre ele suportă ecrane tactile, astfel încât să puteți opera cu ușurință navigația GPS, aplicațiile de antrenament sau pur și simplu să faceți o fotografie cu smartphone-ul dvs. Mănușile din fleece, care oferă un confort excepțional, reprezintă o parte semnificativă a gamei.

Mănuși subțiri pentru sezoanele de tranziție

Mănușile cele mai subțiri sunt perfecte pentru primăvară și toamnă, când trebuie să vă protejați mâinile nu atât de ger, cât de frig. Mănușile ușoare pentru femei din lână merino sau fleece subțire funcționează bine în acest rol. Ele oferă o protecție optimă împotriva frigului și le puteți introduce cu ușurință în buzunarul jachetei sau al hanoracului atunci când vremea se încălzește. Cele mai subțiri mănuși pentru femei sunt așa-numitele liners Acestea sunt modele care se potrivesc bine formei mâinii, astfel încât pot fi folosite fie ca atare, fie ca strat suplimentar de încălzire în interiorul mănușilor groase de iarnă. Cele mai subțiri mănuși pentru femei sunt o alegere populară în rândul femeilor pasionate de alergare. Printre modelele ușoare se numără și mănușile pentru activități montane. Mănușile robuste mănușile din piele pentru femei pentru drumeții, via ferratas sau asigurare vă vor proteja mâinile de abraziuni și cornete.

Puteți găsi mănuși de iarnă și toamnă pentru femei la magazinul 8a

8a.ro oferă o selecție largă de mănuși pentru femei care se vor descurca bine chiar și la temperaturi foarte scăzute și pe teren înzăpezit, permițându-vă în același timp să practicați sportul sau să vă folosiți echipamentul de drumeție. Mănușile pentru femei pe care le oferim se remarcă prin confort, izolație termică, țesături respirabile și o serie de soluții tehnice practice. Pe lângă șepci de damă și eșarfe, mănușile sunt un atribut integral al iernii. Acestea ne protejează mâinile nu numai în situațiile de zi cu zi - când faceți comisioane sau când mergeți la serviciu, ci mai ales în medii mult mai dificile, cum ar fi alpinismul sau schiatul. Aceste tipuri de mănuși de drumeție pentru femei trebuie să îndeplinească mult mai multe cerințe decât mănușile obișnuite de zi cu zi. Modelele includ mănuși softshell cu protecție excelentă împotriva vântului, precum și mănuși cu membrană GORE-TEX® pentru cele mai solicitante condiții.