top

Batoane și geluri energizante

Batoanele și băuturile energizante vă vor da un impuls rapid de energie pentru a continua să mergeți sau să urcați. Dimensiunile lor mici înseamnă că se potrivesc cu ușurință în buzunarul unui rucsac mic, unde sunt mereu la îndemână.
View as Grid List

11 Produse

pe pagină
View as Grid List

11 Produse

Ștergere

Batoane energizante pentru toată lumea - o varietate de arome

Batoanele energetice sunt disponibile în multe arome diferite, astfel încât toată lumea își poate găsi setul perfect. Batoanele clasice cu nuci sau fructe vor fi pe placul tradiționaliștilor, în timp ce aromele mai pline de imaginație se vor potrivi oricui caută noutatea. Batoanele energizante sunt produse cu o atenție deosebită pentru a se asigura că produsele pe care le conțin oferă organismului doza potrivită atât de energie, cât și de vitamine și micronutrienți esențiali. Acestea sunt perfecte pentru o drumeție lungă, pentru cățărare sau pentru ciclism, permițându-vă să vă "reîncărcați" rapid și eficient.

Batoane energetice la magazinul 8a.ro

Gama largă de produse a magazinului 8a.ro include cele mai gustoase batoane energizante realizate din ingrediente naturale, inclusiv marca Chimpanzee. Formula unică și grija deosebită pentru păstrarea unei arome maxime, combinate cu originea organică a ingredientelor, le fac deosebit de populare. Oferim și batoane vegane.