top

Tricouri escaladă

Tricourile de cățărare sunt modele versatile pe care le puteți folosi pe stânci, pe un panou sau în timpul unui antrenament de bouldering. Modelele de cățărare oferă bucurie și confort maxim.
View as Grid List

196 Produse

 1. -7%
  Tricou escaladă Edelrid Rope T-Shirt II - iceaxe

  Lista de dorințe

 2. -7%
  Tricou escaladă Edelrid Onset T-Shirt - ecru

  Lista de dorințe

 3. -3%
  Tricou uscare rapida Vaude Sveit Shirt - black

  Lista de dorințe

 4. -37%
  Tricou cu imprimeu Nograd Magic Forest - sand/sand

  Lista de dorințe

 5. -40%
  Tricou bumbac Nograd Wood T-Shirt - terracotta

  Lista de dorințe

 6. -37%
  Tricou cu imprimeu Nograd Do More With Less - sand

  Lista de dorințe

 7. -35%
  Tricou bumbac Nograd Corporate - white/dark blue.blue

  Lista de dorințe

 8. -25%
  Tricou cu imprimeu E9 Beach - vintage blue

  Lista de dorințe

 9. -25%
  Tricou bumbac E9 Moveone2.3 - grape - grape

  Lista de dorințe

 10. -25%
  Tricou bumbac E9 Place - tobacco

  Lista de dorințe

 11. -25%
  Tricou bumbac E9 Onemove2.3 - green lake

  Lista de dorințe

 12. -25%
  Tricou bumbac E9 Moveone2.3 - slate

  Lista de dorințe

 13. -25%
  Tricou cu imprimeu E9 Place - ocean blue

  Lista de dorințe

 14. -25%
  Tricou bumbac E9 Beach - agave

  Lista de dorințe

 15. -25%
  Top de cățărare pentru femei E9 Noa2.2 - teal

  Lista de dorințe

 16. -33%
  Top femei Patagonia Mibra Tank - quartz coral

  Lista de dorințe

 17. -25%
  Top femei Wild Country Session Bra - petrol

  Lista de dorințe

 18. -21%
  Tricou bumbac Wild Country Heritage T-Shirt - onyx

  Lista de dorințe

 19. -21%
  Tricou bumbac Wild Country Heritage T-Shirt - petrol

  Lista de dorințe

 20. -25%
  Top femei Wild Country Session Bra - onyx

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

196 Produse

Ștergere

Camasiile de alpinism - minimalism confortabil

Producătorii renumiți de îmbrăcăminte de alpinism folosesc în principal bumbac pentru fabricarea cămășilor. Astfel, Ocun, Black Diamond, Black Diamond, Rafiki, Patagonia, Wild Country și alte branduri știu foarte bine că acest material este cel mai bun pentru perete. Acest lucru se datorează faptului că activitatea de cățărare nu este la fel de intensă ca și alergarea, astfel încât proprietățile de respirație ale poliesterului nu sunt necesare. Cămășile de cățărare din bumbac oferă o ventilație optimă, așa că veți fi protejați de supraîncălzire. Acest lucru va ajuta, de asemenea, la menținerea unui climat confortabil și uscat în jurul pielii, ceea ce va crește satisfacția de a merge un metru în plus pe perete. Tricourile din bumbac sunt, de asemenea, extrem de moi și, prin urmare, plăcute la atingere. Acest lucru vă va ajuta să evitați iritarea pielii.

Cămăși de alpinism - respirabilitate maximă

Când activitatea dumneavoastră de cățărare este mai intensă și aveți de-a face cu pereți mai dificili, merită să luați în considerare și materialele sintetice. Astfel de producători precum Salewa, Arcteryx și nu numai, folosesc în principal poliester și poliamidă sau combinația celor două țesături. În acest fel, tricourile lor de alpinism păstrează o parte din respirabilitatea naturală a pielii. Acest lucru limitează riscul de supraîncălzire rapidă și elimină excesul de umiditate legat de activitatea fizică. Acest lucru va contribui, de asemenea, la menținerea unui climat confortabil și uscat în jurul pielii dumneavoastră. Cămășile sintetice dispun uneori de materialul durabil Cordura®. Acesta vine de obicei sub forma unor panouri inserate în zonele cele mai predispuse la abraziune.

Camasiile de alpinism - libertate maximă de mișcare

Nimic nu ar trebui să vă limiteze activitatea de cățărare, așa că producătorii folosesc elastan și materiale speciale de construcție. Cămășile de alpinism din bumbac și sintetice prezintă adesea un amestec din acest material. Acesta este adesea susținut de o construcție elastică și de o croială casual. Acest lucru înseamnă că nimic nu vă va limita în drumul dvs. spre vârf. Unele cămăși dispun, de asemenea, de un burduf la subsuori. Acest lucru vă permite să folosiți gama maximă de mișcări ale mâinilor, astfel încât să puteți ajunge cu ușurință la următoarea priză.

Camasiile de alpinism elegante - ieșiți în evidență din mulțime!

Magazinul 8a.ro oferă cămăși în zeci de opțiuni de culoare, astfel încât veți găsi modelul potrivit pentru gustul dumneavoastră. Cu toate acestea, producătorii merg mereu un pas mai departe, așa că multe modele prezintă imprimeuri cu grafică deosebită. Acestea sunt adesea realizate de artiști care proiectează imagini distinctive corespunzătoare pasiunii tale pentru alpinism. Acest lucru înseamnă că tricourile din garderoba dvs. exprimă întotdeauna cu stil pasiunea utilizatorului lor.