top

Încălțăminte trail femei

Pantofii de trail pentru femei au fost creați pentru a permite parcurgerea rapidă a traseelor. Indiferent de terenul pe care îl parcurgeți, la noi veți găsi întotdeauna pantofi de alergare montană pentru femei care oferă o aderență optimă.
View as Grid List

249 Produse

pe pagină
 1. -10%
  Pantofi alergare trail femei Merrell MTL Long Sky 2 - viz/jade

  Lista de dorințe

 2. -13%
  Pantofi alergare trail femei Saucony Xodus Ultra 2 - fossil/soot

  Lista de dorințe

 3. -8%
  Pantofi alergare femei Saucony Ride 16 - rose/black

  Lista de dorințe

 4. -7%
  Pantofi alergare trail femei Saucony Peregrine 13 - arroyo

  Lista de dorințe

 5. -13%
  Pantofi de alergare femei Saucony Guide 16 - mineral/rose

  Lista de dorințe

 6. -10%
  Pantofi alergare trail femei Merrell Antora 3 - highrise

  Lista de dorințe

 7. -10%
  Pantofi alergare trail femei Merrell Fly Strike - burlwood/marron

  Lista de dorințe

 8. -6%
  Pantofi alergare femei Inov-8 TrailFly G 270 V2 - blue/grey

  Lista de dorințe

 9. -10%
  Pantofi alergare femei adidas Supernova 2 - blue/silver/mint

  Lista de dorințe

 10. -10%
  Pantofi alergare femei adidas Adizero SL - mint/zero/fuschia

  Lista de dorințe

 11. -12%
  Pantofi alergare femei adidas Pureboost 22 - mint/fuschia/white

  Lista de dorințe

 12. -15%
  Pantofi trail Arcteryx Vertex U - black/bright phenom

  Lista de dorințe

 13. -34%
  Pantofi alergare femei Inov-8 Roclite G 275 - grey/pink

  Lista de dorințe

 14. -35%
  Pantofi alergare trail femei Inov-8 TrailFly G 270 - pine/mint

  Lista de dorințe

View as Grid List

249 Produse

pe pagină
Ștergere

Călăriile de trail pentru femei pentru viteză, lejeritate și agilitate

Doriți să vă deplasați prin traseele montane chiar mai repede? Vă plac coborârile și virajele în ritm rapid pe traseu? Nu uitați să încercați alergarea montană, care este cea mai rapidă formă de drumeție pe traseele montane. Bineînțeles, aveți nevoie de echipamentul potrivit pentru a face acest lucru. Pantofii de trail sunt, fără îndoială, unul dintre cele mai importante elemente. Încălțămintea de alergare montană pentru femei a fost dezvoltată pentru a maximiza plăcerea de a alerga pe un teren dificil. O talpă, o parte superioară și o amortizare dezvoltate corespunzător alcătuiesc un pantof care vă va permite să traversați rapid și eficient potecile stâncoase, pietrișurile și pajiștile din pășunile montane înalte. Evident, au fost dezvoltate modele pentru fiecare tip de teren, pentru a face față cât mai bine acestuia. Gama extrem de largă de pantofi de alergare montană pentru femei înseamnă că nu numai că îi puteți alege în funcție de terenul pe care alergați, dar poți fi tentat să le asortezi paleta de culori cu restul ținutei de alergare. De asemenea, vă oferim încălțăminte din game specializate, cum ar fi The North Face VECTIV™.

Pantofi de trail pentru femei dispun de soluții tehnologice avansate care susțin activ utilizatorul. Soluțiile structurale speciale fac ca fiecare pas să fie și mai eficient. Fiecare model este alcătuit din mai multe elemente separate care, atunci când sunt combinate, vă vor permite să obțineți timpi și mai buni sau să ajungeți și mai departe.

Încalțăminte de alergare montană pentru femei garantează precizie la fiecare pas

O lovitură adecvată a piciorului este extrem de importantă în alergarea montană. Aceasta vă va permite să creșteți dinamica alergării și vă va ajuta să depășiți numeroasele obstacole de pe traseu. Materialele moderne aplicate în tălpile intermediare pot stoca o parte din energia provenită din absorbția șocului în momentul așezării piciorului pe suprafață, pentru a o elibera în timpul loviturii. Spumele și gelurile speciale folosite în pantofii de trail pentru femei pot crește semnificativ eficiența pașilor următori. În plus, stratul de amortizare este conceput pentru a intercepta cele mai puternice impacturi pentru a vă proteja articulațiile de răniri ușoare. Acest lucru este foarte important în timpul unei coborâri rapide, când sarcinile sunt multiplicate. Sisteme de absorbție a vibrațiilor deosebit de elaborate se găsesc la pantofii de antrenament și la cei concepuți pentru ultramaratoane. Acesta oferă picioarelor tale o protecție și mai bună împotriva oboselii.

Pantoful de trail pentru femei este folosit cel mai des pe terenuri solicitante. Pe traseul montan, veți întâlni adesea pietre și stânci alunecoase, va trebui să traversați și tundra alpină cu iarbă. Toate aceste suprafețe necesită încălțăminte care să asigure o tracțiune perfectă. Din acest motiv, cei mai importanți producători de încălțăminte de alergare în aer liber se întrec între ei pentru a proiecta și a aduce noi evoluții pe piață. Doi factori sunt, de fapt, cei mai importanți aici. Aceștia sunt compusul de cauciuc folosit pentru fabricarea tălpii și banda de rulare folosită în aceasta. Materialul tălpii este responsabil pentru tracțiunea pe teren dur. Compușii speciali oferă o fricțiune mai bună pe stânci, ceea ce vă permite să abordați mai ușor secțiunile de altitudine ale traseului. Banda de rulare, pe de altă parte, va fi foarte importantă pe terenul moale și neted, cum ar fi pietricele, noroi sau iarbă. În funcție de scopul încălțămintei, aceasta poate avea o talpă versatilă sau una care să fie orientată către suprafețe dure sau moi. Alegând pantofii de alergare montană pentru femei potriviți, vă veți asigura o aderență maximă în condiții dificile.

Pantofi de trail pentru femei au fețe meticulos lucrate

Ceea ce atrage mai întâi atenția este întotdeauna partea superioară. Funcția sa este de a stabiliza în mod adecvat piciorul și, în același timp, trebuie să fie foarte rezistentă și respirabilă. Acesta este motivul pentru care apar diverse modele care vor funcționa bine în diferite anotimpuri. În timpul căldurii de vară, cei mai ușori pantofi de trail pentru femei cu plasă aerisită sunt alegerea preferată. Acestea oferă o respirabilitate excelentă și "preiau" o porțiune proaspătă de aer prin pantof la fiecare pas, oferind o ventilație excelentă pentru picior. Acest lucru se traduce printr-un confort maxim la alergare, chiar și la temperaturi ridicate.

Pantofi de trail pentru femei cu membrană GORE-TEX® sunt alegerea optimă pentru zilele ploioase și chiar cu zăpadă. Este un strat suplimentar în partea superioară care ține toată apa departe de interiorul pantofilor. În același timp, evacuează vaporii de apă produși de picioare în timpul exercițiilor fizice. Pantofii de alergare montană cu membrană GTX sunt o alegere excelentă pentru anotimpurile de tranziție și pentru perioada de iarnă, când picioarele sunt deosebit de vulnerabile la condițiile meteo nefavorabile. Aceste modele vin foarte des cu o șosetă interioară specială sau chiar cu ghetre complete integrate, care împiedică perfect pătrunderea pietrelor mici și a crengilor în bocanci atunci când străbați zona sălbatică.

Puteți găsi o gamă largă de pantofi de trail pentru femei la 8a.ro

Dacă sunteți la început de aventură în alergarea montană sau participați la competiții, magazinul 8a.ro vă va oferi pantofii de trail running potriviți. Avem în stoc modele potrivite pentru antrenamentele zilnice de alergare sau pentru alergarea de fond. Toți iubitorii de provocări extreme vor găsi cu siguranță pantofi de munte ultramaraton pentru femei care să le placă. Magazinul 8a.ro pune la dispoziție pantofi de trail pentru femei pentru alergare montană potriviți pentru toate condițiile meteo - fie că este vorba de căldură, ploaie sau zăpadă. Pantofii de trail pentru femei de la Salomon, Dynafit, La Sportiva, On Running și alți producători de top garantează o manoperă de calitate superioară și o potrivire excelentă la picioarele femeilor.