top

Acoperire cap femei

Căciulile pentru femei vă vor proteja nu numai de frig, vânt și ploaia care cade, ci și de razele soarelui. Căciulile sunt o parte integrantă a garderobei oricărui pasionat de mișcare și de activități în aer liber, indiferent de anotimp.
View as Grid List

1050 Produse

 1. -4%
  Caciula Patagonia Beanie Hat - cosmic gold

  Lista de dorințe

 2. -7%
  Șapcă Ciele Alz Cap Athletics Small - cab

  Lista de dorințe

 3. -4%
  Caciula termica Thermowave Merino Cap - camo dazzle

  Lista de dorințe

 4. -5%
  Bentita sport Montura Groove Band - red

  Lista de dorințe

 5. -10%
  Căciulă de iarna Stance Kama Merino Wool Beanie - black

  Lista de dorințe

 6. -8%
  Căciulă de iarna Stance OG Pom Beanie - camo

  Lista de dorințe

 7. -5%
  Căciulă de iarna POC Pompom Beanie - uranium black

  Lista de dorințe

 8. -4%
  Cagula Mons Royale Decade Merino Fleece Hood

  Lista de dorințe

 9. Viziera Grivel Visor - black

  Lista de dorințe

 10. Viziera Grivel Visor - yellow

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

1050 Produse

Ștergere

Capace pentru femei - protecție maximă pe timp rece și stil

Gama de căciuli de iarnă pentru femei include o serie de modele care se potrivesc unei varietăți de activități. Fie că plănuiți un antrenament de alergare într-o zi geroasă, fie că mergeți la schi sau pur și simplu faceți o plimbare pe aleile înzăpezite, veți găsi căciula potrivită pentru dumneavoastră. Oferim căciuli sport pentru femei cu grosime redusă, care oferă doar o protecție de bază împotriva frigului. Este alegerea optimă în timpul celor mai intense exerciții fizice, când este esențială o absorbție eficientă a umidității. Pentru purtarea zilnică, căciulile de iarnă pentru femei mai groase vor oferi un nivel foarte ridicat de izolare termică. Frecvent decorate cu pompoane sau cu logo-uri ale unor producători populari, ele vor fi pe placul tuturor fanilor mărcilor montane. Aceste căciuli pentru femei sunt o alegere populară atât pentru uzura de zi cu zi, cât și pentru schi, pentru stilul lor inconfundabil. Magazinul de drumeții 8a.ro oferă o gamă largă de modele. Punem la dispoziție căciuli de iarnă pentru femei pentru zilele reci, precum și căciuli sport pentru alergare și trekking.

Capace de vară pentru femei

Protejarea capului și a ochilor de soarele puternic este o prioritate în timpul aventurilor de vară. Pe lângă ochelari de soare pentru femei, pălăriile de vară pentru doamne vă vor fi, de asemenea, de mare ajutor. Gama noastră vastă de produse include popularele pălării-truckers pentru femei, precum și modelele clasice din bumbac. O vizieră plată, curbată sau poate una pliabilă? Alegerea vă aparține! Pentru iubitorii de soluții clasice, am pregătit căciuli clasice testate și încercate - pălării de trekking și de drumeție pentru femei. Acestea sunt o alegere populară nu numai pentru călătoriile în regiunile tropicale, ci și pentru vacanțe. Fie că alegeți o șapcă de baseball sau o pălărie, acestea vă vor proteja ochii de razele aspre ale soarelui și vă vor garanta o vizibilitate excelentă într-o zi însorită.

Selecție completă de articole de cap pentru femei - numai la 8a.ro

Magazinul nostru oferă pălării de la mărci renumite, cum ar fi Patagonia, Arcteryx, Salewa, Icebreaker, Dynafit, The North Face și multe altele. Bentițele sport pentru femei, perfecte pentru alergare sau schi, sunt o completare excelentă a gamei noastre de produse. Acestea vă protejează perfect urechile și sinusurile împotriva pierderii rapide de căldură, oferind în același timp un nivel foarte ridicat de ventilație. În plus, am pregătit o gamă largă de cagule pentru sezonul de iarnă, deoarece acestea sunt perfecte atunci când sunt folosite sub o cască de alpinism sau de schi. Acestea oferă o performanță termică excelentă și un nivel ridicat de confort.