top

Căşti de bicicletă

Căștile de bicicletă înseamnă o mai mare siguranță în caz de cădere. O cască de biciclist bine aleasă va asigura un nivel ridicat de confort și va proteja eficient capul în caz de cădere. Consultați căștile de bicicletă pentru femei și bărbați de la branduri de top!
View as Grid List

45 Produse

 1. -25%
  Casca ciclism sosea Julbo Fast Lane - blue irise/black

  Lista de dorințe

 2. -26%
  Casca bicicleta Julbo Fast Lane - black/fluo yellow

  Lista de dorințe

 3. -22%
  Casca enduro Rudy Project Protera+ - lagoon matte

  Lista de dorințe

 4. -36%
  Casca bicicleta Smith Persist MIPS - matte dew/aurora

  Lista de dorințe

 5. -32%
  Casca de bicicletă Smith Signal MIPS - neon yellow

  Lista de dorințe

 6. -25%
  Casca ciclism sosea Uvex Rise - all black

  Lista de dorințe

 7. -25%
  Casca bicicleta Uvex Finale 2.0 - black matt

  Lista de dorințe

 8. -24%
  Casca bicicleta Uvex Finale 2.0 - moss green matt

  Lista de dorințe

 9. -25%
  Casca bicicleta Uvex Gravel X - rhino/neon yellow

  Lista de dorințe

 10. -25%
  Casca bicicleta Uvex Finale 2.0 - plum matt

  Lista de dorințe

 11. -25%
  Casca bicicleta Uvex Finale 2.0 - cloud/dark silver matt

  Lista de dorințe

 12. -26%
  Casca MTB Uvex Quatro CC MIPS - all black matt

  Lista de dorințe

 13. -25%
  Casca bicicleta Uvex Finale 2.0 - red/black matt

  Lista de dorințe

 14. -25%
  Casca bicicleta Uvex Gravel X - rhino/plum

  Lista de dorințe

 15. -25%
  Casca ciclism sosea Uvex Rise - white

  Lista de dorințe

 16. -25%
  Casca bicicleta Uvex Gravel X - hazel/deep space matt

  Lista de dorințe

 17. -26%
  Casca MTB Uvex Quatro CC MIPS - cloud/deep space matt

  Lista de dorințe

 18. -25%
  Casca enduro Uvex HLMT 10 - black/grey matt

  Lista de dorințe

 19. -19%
  Casca bicicleta POC Crane MIPS - uranium black matt

  Lista de dorințe

 20. -36%
  Casca MTB Smith Session MIPS - matte draplin

  Lista de dorințe

 21. -36%
  Casca MTB Smith Session MIPS - matte spruce/safari

  Lista de dorințe

 22. -30%
  Casca enduro ION Traze Amp MIPS - black

  Lista de dorințe

 23. -26%
  Casca bicicleta POC Octal X MIPS - uranium black

  Lista de dorințe

 24. -28%
  Casca bicicleta POC Axion - hydrogen white matt

  Lista de dorințe

 25. -35%
  Casca bicicleta Smith Persist MIPS - white cement

  Lista de dorințe

 26. -35%
  Casca bicicleta Smith Persist MIPS - black cement

  Lista de dorințe

 27. -32%
  Casca MTB Smith Convoy MIPS - black

  Lista de dorințe

 28. -34%
  Casca bicicleta Smith Signal MIPS - black

  Lista de dorințe

 29. -25%
  Casca bicicleta POC Kortal - lead blue matt

  Lista de dorințe

 30. -20%
  Casca enduro POC Kortal - actinium pink matt

  Lista de dorințe

 31. -30%
  Suport cască Silva Helmet Bracket Cross Trail

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

45 Produse

Ștergere

Căștile de bicicletă înseamnă mai multă siguranță

Deși casca de bicicletă nu este un echipament obligatoriu pentru bicicliști, tot mai mulți oameni o folosesc pentru plimbări sportive și pentru uzul zilnic. Acest lucru se datorează faptului că căștile de bicicletă moderne oferă un nivel ridicat de confort la purtare, astfel încât ne putem obișnui foarte repede cu ele. O cască de bicicletă bine ajustată va fi practic de neobservat atunci când mergeți pe bicicletă. Cerința este să alegem modelul optim, nu numai pentru dimensiunea capului nostru, ci și pentru stilul nostru de mers și pentru terenul pe care îl avem. Cei mai mulți producători de căști de bicicletă oferă o gamă largă de modele, astfel încât găsirea celei optime nu ar trebui să fie prea dificilă.

Ce cască de bicicletă să alegeți?

În primul rând, ar trebui să determinăm unde vom folosi casca de biciclist cel mai des. Deși, în teorie, majoritatea modelelor pot fi folosite pe orice bicicletă, modelele individuale pot varia considerabil. Căștile de bicicletă pentru persoanele care merg pe bicicletele de șosea sunt, de obicei, fără vizieră pentru a oferi o vizibilitate mai bună atunci când se circulă într-o poziție înclinată. În plus, aerodinamica acestor modele este foarte rafinată, deoarece joacă un rol semnificativ la viteze mari. Pe de altă parte, căștile pentru bicicletele de munte au adesea o vizieră și sunt puțin mai construite în partea din spate. În rândul pasionaților de biciclete enduro, o cască de bicicletă completă sau una cu o protecție detașabilă pentru bărbie este o alegere obișnuită. Pe de altă parte, iubitorii de ciclism evolutiv optează cel mai probabil pentru căști de ciclism BMX robuste, care oferă o protecție suplimentară pentru zona occipitală, iar construcția lor solidă asigură o protecție completă în timpul căderilor.

Primul parametru al căștii cel mai accesibil de determinat este circumferința acesteia. Fiecare cască de ciclism are o circumferință a capului sugerată pentru care ar trebui să se potrivească. În plus, majoritatea modelelor sunt echipate cu o bandă unică în partea din spate, care poate fi ajustată perfect la cap la câțiva centimetri cu ajutorul unor clicheți sau al unui buton. Este suficient să măsurați circumferința capului, iar alegerea mărimii sau a modelului potrivit nu ar trebui să fie o problemă. Uneori, circumferința capului poate să nu fie suficientă. Forma specifică a capului poate face ca o cască de bicicletă să se strângă într-un punct, să pună presiune pe tâmple sau să fie prea puțin adâncă. În acest caz, trebuie încercată o anumită cască de bicicletă. Din fericire, astfel de situații sunt destul de rare. Toate căștile de bicicletă ar trebui să respecte standardul EN 1078. Acest lucru înseamnă că designul lor a fost testat și că protejează în mod adecvat împotriva impactului. Se examinează, de asemenea, durabilitatea curelelor sau, de exemplu, capacitatea de a oferi un câmp vizual adecvat.

Cum sunt construite căștile de bicicletă?

Majoritatea căștilor de bicicletă de la mărci de renume sunt fabricate folosind tehnologia In-Mold. În procesul de producție al acestora, cele două straturi sunt unite în timp ce sunt încă în formă, prin injectarea materialului. Ca urmare, căștile se caracterizează printr-o calitate superbă a construcției, un aspect excelent și o durabilitate sporită. Învelișul exterior subțire crește rezistența la impact și protejează casca de bicicletă de deteriorarea ușoară în timpul transportului. Stratul interior mai gros, de obicei realizat din polistiren expandat, este conceput pentru a amortiza impactul și a disipa cât mai multă energie, protejând capul de șocuri excesive. Una dintre cele mai recente evoluții este acum casca MIPS. Acest sistem constă într-un strat suplimentar de material în interiorul căștii de bicicletă, care se poate deplasa ușor în cazul unei căzături. Casca de bicicletă MIPS absoarbe și mai eficient energia de impact datorită acestei soluții.

Majoritatea modelelor sunt unisex, deci sunt potrivite pentru pasionații de ciclism de sex feminin și masculin. Căștile de bicicletă pentru femei vor diferi adesea doar prin culoare sau design, potrivindu-se mai bine cu îmbrăcămintea sau cu vopseaua bicicletei. Pot exista game de mărimi diferite în acele cazuri mai rare în care modelul este împărțit în două versiuni complet separate. Căștile de bicicletă pentru bărbați sunt de obicei produse în mărimi mai mari, iar cele pentru femei în mărimi ușor mai mici, deși aceasta nu este o regulă.

Casa de biciclist trebuie să se potrivească corect

Dacă ați ales deja o cască de bicicletă, nu uitați să vă luați un moment și să o potriviți corect la cap înainte de prima plimbare. Baza este de a regla curelele cu precizie, astfel încât acestea să nu fie prea largi. De asemenea, este important ca partea din față și cea din spate a curelelor să se conecteze sub ureche. De asemenea, este important să reglați circumferința, de obicei cu ajutorul unui buton de pe spate. De asemenea, trebuie să ne amintim că o cască de bicicletă trebuie să se potrivească bine pe cap. Prea mult în spate va expune fruntea. Prea mult în față va obtura vederea. Ambele situații sunt dăunătoare în cazul unei căzături, când curelele prost reglate sau o cască care alunecă pot reduce semnificativ nivelul nostru de siguranță. Și în cele din urmă- o cască de bicicletă este eficientă doar dacă cureaua pentru bărbie este fixată.

Puteți cumpăra online căști de ciclism de mărci de top în magazinul 8a.ro

Oferim o selecție largă de căști de bicicletă de la mărci de top. Cele mai recente sisteme de siguranță de la mărci precum POC și Smith vor satisface cerințele chiar și ale celor mai experimentați cicliști. Căștile MIPS, care utilizează o tehnologie inovatoare pentru a minimiza forța de impact, se numără, de asemenea, printre modelele disponibile. Gama noastră include căști de ciclism pentru bărbați și femei, pe care le veți găsi perfect asortate la ținuta dumneavoastră și la culoarea sau tipul de bicicletă. Descoperă online cele mai bune căști de bicicletă pentru bicicletă!