top

Prosoape cu uscare rapidă

Prosoapele cu uscare rapidă sunt perfecte pentru drumeții și călătorii, atunci când trebuie să vă reduceți bagajul. Confecționate din materiale atent selecționate, sunt ușoare și ușor de împachetat.
View as Grid List

49 Produse

 1. -21%
  Prosop de voiaj PackTowl Luxe Face - terracotta

  Lista de dorințe

 2. -8%
  Prosop de voiaj PackTowl Luxe Hand - terracotta

  Lista de dorințe

 3. -25%
  Prosop de voiaj PackTowl Personal Face - sage

  Lista de dorințe

 4. -20%
  Prosop de voiaj Sea To Summit DryLite Towel XS - sage

  Lista de dorințe

 5. -18%
  Prosop de voiaj Sea To Summit DryLite Towel L - sage

  Lista de dorințe

 6. -19%
  Prosop de voiaj Fjord Nansen Frota L - blue

  Lista de dorințe

 7. -18%
  Prosop par uscare rapida Fjord Nansen Tramp L - honey

  Lista de dorințe

 8. -30%
  Prosop par uscare rapida Robens Fjell Trekking Towel M

  Lista de dorințe

 9. -31%
  Prosop de voiaj Robens Fjell Trekking Towel S

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

49 Produse

Ștergere

Prosoape cu uscare rapidă - caracteristici

Prosoapele cu uscare rapidă sunt de obicei produse într-o gamă largă de dimensiuni, de la modelele minimaliste la cele mari, asemănătoare unui prosop de plajă. În acest fel, atât iubitorii de confort, cât și cei care caută soluții cât mai ușoare vor găsi modelul potrivit. Majoritatea modelelor oferite în magazinul nostru sunt prosoape cu uscare rapidă fabricate din microfibră sau țesături sintetice similare. Acestea diferă în ceea ce privește grosimea țesăturii, textura și aspectul, pentru a numi doar câteva dintre ele. Cu toate acestea, toate au un lucru în comun - absorb foarte bine umezeala. Majoritatea modelelor pot absorbi de câteva ori mai multă apă decât greutatea lor. Proprietățile speciale ale țesăturii sunt cele care fac ca prosoapele cu uscare rapidă să fie mult mai eficiente la uscarea corpului decât modelele tradiționale. În plus, materialul sintetic se usucă foarte repede. Acesta este un mare avantaj atunci când faceți drumeții sau camping, când nu aveți prea mult timp la dispoziție pentru a vă usca prosoapele înainte de a vă continua călătoria. În acest caz, un prosop cu uscare rapidă poate fi atașat la rucsac, astfel încât acesta să se usuce complet pe traseu. Modelele selectate sunt dotate și cu sisteme antibacteriene avansate. Acestea previn în mod eficient înmulțirea rapidă a bacteriilor, eliminând mirosurile și păstrând prosoapele proaspete pe toată durata călătoriei.

Cele mai bune prosoape cu uscare rapidă pentru drumeți și camperi

Magazinul 8a.ro oferă o gamă largă de prosoape cu uscare rapidă. De la cele mai mici modele, ideale pentru excursii de o zi, la modele de trekking, până la cele mai mari modele pentru șederi mai lungi într-un singur camping. Ne bazăm doar pe mărci de încredere, a căror experiență vastă garantează produse de înaltă calitate. Prosoapele cu uscare rapidă Sea To Summit, Fjord Nansen și Lifeventure sunt toate alegeri de încredere. Acestea constituie un accesoriu excelent pentru activități în aer liber și sunt o completare excelentă pentru orice gentuță cosmetică de călătorie