top

Geci GORE-TEX bărbaţi

Jachetele GORE-TEX® pentru bărbați oferă rezistență maximă la apă și cel mai înalt nivel de respirabilitate pentru orice activitate în aer liber. Acestea garantează protecție totală împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile.
View as Grid List

162 Produse

 1. -4%
  Scurta de ploaie Salomon Outline GTX 2.5 L Jacket - rubber

  Lista de dorințe

 2. -5%
  Geaca impermeabila Patagonia Triolet Jkt - shrub green

  Lista de dorințe

 3. -24%
  Geaca barbati Peak Performance Pac GORE-TEX Jacket - black

  Lista de dorințe

 4. -10%
  Geaca barbati Mammut Seon Pac HS Hooded Jacket - black

  Lista de dorințe

 5. -13%
  Geaca impermeabila Mountain Equipment Firefly Jacket - dusk

  Lista de dorințe

 6. -19%
  Geaca impermeabila Haglofs L.I.M GTX Jacket - tarn blue/blue

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

162 Produse

Ștergere

Jachete GORE-TEX® pentru bărbați - 100% impermeabile

Ce care diferențiază acest tip de jachetă de altele este membrana sa respirabilă. Sunt folosite tehnologii specializate pentru a crea o structură extrem de subțire, cu pori atât de mici încât sunt impermeabile la picăturile de apă. Ca urmare, membrana ține ploaia și zăpada afară. În același timp, porii sunt suficient de mari pentru a permite particulelor de vapori de apă să treacă liber. Acest lucru contribuie la respirabilitatea ridicată a acestui tip de jachete. Această soluție menține climatul optim în apropierea corpului chiar și în timpul exercițiilor fizice. A te simți confortabil de uscat este extrem de important, mai ales în munții înalți. Datorită parametrilor extrem de mari de rezistență la apă și de respirabilitate, jachetele pentru bărbați GORE-TEX® sunt alese de alpiniști, drumeți și excursioniști. Acestea funcționează foarte bine în cele mai rele condiții meteorologice, permițându-vă să porniți pe traseu în timpul unei ploi torențiale sau a unui viscol. Jachetele cu membrană GORE-TEX® se remarcă prin rafinamentul perfect al detaliilor și prin tehnologiile avansate. Materialele exterioare robuste și întăriturile suplimentare utilizate frecvent garantează o durată lungă de viață a produsului.

Jachetele GORE-TEX® pentru bărbați sunt disponibile în mai multe varietăți

Jachetele GORE-TEX® pentru bărbați sunt fabricate în mai multe versiuni. În funcție de scopul jachetei, sunt disponibile diverse laminate, adică conexiuni ale membranei cu materialul exterior. Cele mai subțiri soluții sunt utilizate la jachetele pentru alergare. Cu ajutorul tehnologiei avansate, membrana poate fi aplicată la exterior, astfel încât apa să poată curge liber pe suprafața sa. Ușurința remarcabilă a acestei soluții înseamnă că întreaga jachetă poate încăpea într-o mică husă de transport. Jachetele GORE-TEX® pentru bărbați pentru drumeții sunt cele mai populare. Acestea încorporează două soluții - dublu și triplu laminat. Aceste jachete oferă un nivel ridicat de durabilitate, ceea ce este esențial atunci când porniți pe traseu cu un rucsac greu. Acestea variază de la jachete ideale pentru drumeții la modele de munte preferate de utilizatorii mai experimentați. Modele care sunt perfecte pentru cățărare, expediții la mare altitudine sau proiecte specializate.

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu această diafragmă, să lăsăm un fapt de istorie să servească drept monedă de schimb. Brevetul pentru un material extrem de durabil cu o structură poroasă a fost primit de Gore încă din anii 1970. 11 ani mai târziu, astronauții din prima misiune a navetei spațiale a NASA folosesc costume spațiale într-o misiune pe Lună. Pe acestea se folosește o membrană impermeabilă și rezistentă la vânt. Anii următori aduc un interes masiv pentru politetrafluoroetilena expandată, adică ePTFE. Aceasta este cunoscută la nivel mondial sub denumirea de GORE-TEX®.

De ce o să vă placă gecile GORE-TEX® pentru bărbați?

În primul rând, pentru versatilitatea și funcționalitatea lor ridicată. Jachetele GORE-TEX® pentru bărbați sunt, în esență, jachete cu membrană de înaltă calitate, al căror scop principal este de a vă proteja de condițiile meteorologice nefavorabile. Dar le veți aprecia și pentru numeroasele soluții tehnice care vă simplifică utilizarea lor. Vorbim, de exemplu, despre croiala sportivă. Jacheta se potrivește perfect siluetei masculine. Nu vă limitează mișcările, oferindu-vă o libertate totală, ceea ce este deosebit de important atunci când faceți alpinism sau schi de tură. Gluga spațioasă, reglabilă, va permite să se potrivească o cască pe dedesubt. Buzunarele - de obicei două buzunare spațioase - sunt plasate deasupra centurii de șold a rucsacului sau a hamului de cățărare. Ca urmare, accesul la ele este ușor. Jachetele GORE-TEX® pentru bărbați sunt, de asemenea, relativ ușoare. Prin urmare, pot fi folosite ca îmbrăcăminte de urgență în cazul unei ruperi bruște a vremii. Acestea sunt prevăzute cu cusături și fermoare laminate - cel principal și cele de pe buzunare. Prin urmare, potențialul de pătrundere a apei este redus la minimum.

Cum se spală o jachetă cu membrană?

Jachetele GORE-TEX® pentru bărbați se pot spăla la mașină. La fel ca în cazul oricărei alte piese de îmbrăcăminte tehnică, cel mai important lucru este să respectați recomandările indicate pe etichetă. Detergentul de rufe pe care îl alegeți este, de asemenea, important. Pudrele de spălat clasice nu sunt o alegere bună în acest caz. Pentru spălarea unei jachete cu membrană trebuie să folosiți detergenți speciali pentru îmbrăcăminte tehnică cu membrană, care nu conțin aditivi specifici, cum ar fi înmuitori. Detergenții de marcă pentru spălarea hainelor de exterior garantează că jacheta nu își va pierde proprietățile.

Ar trebui să aleg o jachetă pentru bărbați cu sau fără membrană?

Cunoscând toate beneficiile jachetelor GORE-TEX® pentru bărbați, alegerea este evidentă. Dacă avem nevoie doar de protecție completă împotriva ploii, zăpezii sau a rafalelor de vânt, îmbrăcămintea cu membrană va fi cea mai potrivită. Este pur și simplu un strat care vă separă în mod eficient de vremea rea, chiar și în condiții extreme. Hainele fără membrană sunt perfecte pentru vremea frumoasă. Oferă o respirabilitate foarte mare și, prin urmare, este de preferat pentru activități fizice intense sau activități la temperaturi ridicate. Cu toate acestea, fiecare iubitor de turism și de munte ar trebui să aibă jachetă pentru bărbați GORE-TEX® Arcteryx sau o jachetă de o altă marcă de renume.

Cum să alegi o jachetă GORE-TEX?

Dacă vă gândiți să vă luați prima jachetă GORE-TEX®, există două metode de a o alege. Prima este alegerea unei jachete pentru activitatea pe care o faceți. Majoritatea producătorilor își organizează colecțiile în funcție de scopul îmbrăcămintei. Printre jachete GORE-TEX® Salewa pentru bărbați sau jachete ale altor mărci de top, sunt disponibile jachete pentru modelele de turism montan, alpinism, schi și alergare. Fiecare dintre ele are membrane și structură special selectate pentru o anumită formă de activitate. A doua metodă este de a alege o jachetă în funcție de membrana utilizată. Dacă ne dorim durabilitate, căutați jachete cu membrană GORE-TEX® PRO. Dacă suntem în căutarea respirabilității, alegeți o jachetă cu GORE-TEX® Active, etc.

Cunoașteți jachetele GORE-TEX® pentru bărbați la 8a.ro

Oferim o gamă largă de jachete de la producători de top de îmbrăcăminte montană și turistică. Ne concentrăm pe mărci globale cu o experiență vastă în producția de îmbrăcăminte cu membrană pentru cele mai dure condiții meteorologice și pentru utilizatori foarte exigenți. Indiferent de nevoile dvs., adică protecție împotriva ploii pe traseu, pe pârtia de freeride sau în timpul cățărărilor solicitante în munții înalți, tehnologia GORE-TEX® vă va proteja perfect nu numai împotriva ploii, zăpezii și vântului, ci și va evacua lent și eficient excesul de umiditate generat de corp. În plus, puteți utiliza zilnic, în oraș, jachetele GORE-TEX®. Multe modele au o croială universală și culori discrete care se potrivesc ținutei de zi cu zi. Faceți cunoștință cu gecile pentru bărbați cu membrană GORE-TEX® incluse în oferta de pe 8a.ro. Găsiți modelul perfect pentru dumneavoastră!