top

Lenjerie termoactivă pentru bărbați

Lenjeria de corp termoactivă pentru bărbați este stratul de bază al unei ținute de munte - va oferi o protecție eficientă împotriva frigului și va elimina umezeala de pe corp spre exterior, protejându-vă de transpirația excesivă sau de hipotermie. Oferim o gamă largă de lenjerie de corp termo-activă pentru bărbați, concepută pentru drumeții și multe activități sportive.
View as Grid List

651 Produse

 1. -6%
  Boxeri Thermowave Merino Life Trunks - forest green

  Lista de dorințe

 2. -10%
  Boxeri Stance Ramp Camo Boxer Brief - armygreen

  Lista de dorințe

 3. -8%
  Boxeri Stance Skelly Nelly Wholester - teal

  Lista de dorințe

 4. -8%
  Boxeri Stance Crosshatch Wholester - black

  Lista de dorințe

 5. -10%
  Boxeri Stance Snackin Scoobs Boxer Brief - mustard

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

651 Produse

Ștergere

Legătura intimă termoactivă pentru bărbați este baza oricărei ținute

De ce alegerea lenjeriei de corp termo-active pentru bărbați joacă un rol fundamental în completarea unei ținute pentru orice activitate? Răspunsul la această întrebare este foarte simplu. Lenjeria intimă respirabilă intră în contact cu pielea pe tot parcursul zilei. Fie că vă puneți un hanorac călduros, vă adăpostiți de ploaie îmbrăcând o jachetă de ploaie sau folosiți o jachetă softshell într-o zi cu vânt, lenjeria de corp termo-activ pentru bărbați vă însoțește cel mai adesea din momentul în care părăsiți hostelul sau parcarea până când vă întoarceți din drumeție sau din ascensiune. Acesta este motivul pentru care este esențială pentru confortul termic pe care îl veți simți pe tot parcursul zilei. Doar materialele și croiala corect selecționate vor asigura un confort maxim. Cuvertura intimă termo-activă pentru bărbați nu va irita pielea și va gestiona eficient umiditatea care apare pe suprafața sa, transferând-o rapid către următoarele straturi de îmbrăcăminte.

Este important să rețineți aici că brățările termice sportive pentru bărbați realizate din materiale de înaltă calitate vor funcționa în mod optim cu straturi ulterioare de îmbrăcăminte termo-activă, cum ar fi un hanorac și o jachetă de ploaie sau softshell. Chiar și cea mai bună membrană de înaltă respirabilitate nu vă va menține confortul dacă purtați lenjeria de corp nepotrivită pe dedesubt. De exemplu, lenjerie intimă din bumbac care va reține umezeala aproape de corp. Este important să adoptați o abordare holistică în ceea ce privește îmbrăcămintea pentru activitățile în aer liber și la munte și să selectați corect elementele individuale, inclusiv lenjeria de corp termo-activă pentru bărbați. Pentru a vă ajuta să luați o decizie cât mai informată, mărcile de top au dezvoltat o gamă largă de modele. Seriile individuale variază nu numai în ceea ce privește grosimea, ci și în ceea ce privește croiala, care este dezvoltată având în vedere activități specifice, cum ar fi cățăratul, alergarea sau schiatul. Lenjeria de corp termică modernă pentru bărbați oferă proprietăți funcționale excelente.

Cum influențează lenjeria de corp termo-activă pentru bărbați?

Funcția principală a oricărei cămăși de corp termice este de a asigura echilibrul termic în timpul activității fizice. Lenjeria de corp termică adecvată pentru bărbați vă va permite să vă antrenați mai eficient sau să obțineți timpi mai buni la competiții. Pe de altă parte, lenjeria intimă pentru drumeții oferă un confort mai mare atunci când parcurgeți kilometri pe traseu. Primul tip de îmbrăcăminte bine ales, de tip prim strat, este eficient pentru a preveni supraîncălzirea și, în același timp, răcirea corpului. Lenjeria intimă funcțională pentru bărbați trebuie să fie, de asemenea, respirabilă. Doar o evacuare eficientă a umidității poate asigura condițiile potrivite în apropierea pielii în timpul activității fizice.

Cureață termică ușoară și respirabilă pentru bărbați pentru vară și pentru exerciții fizice intense

Un tricou termo-activ de vară este o necesitate pentru activitățile întreprinse la temperaturi ridicate, în special pentru exerciții fizice intense. Acesta se va completa perfect cu bermudele pentru bărbați pentru un confort maxim. Acesta este motivul pentru care brățara termică pentru bărbați pentru vară este confecționată din materiale specializate, extrem de ușoare și respirabile. Cu ajutorul fibrelor sintetice special dezvoltate, îmbrăcămintea termică se usucă rapid și elimină foarte eficient umezeala care se formează la suprafața pielii. Panourile speciale respirabile, precum și tăieturile optimizate, fac din lenjeria termică pentru bărbați pentru alergare, ciclism, alpinism sau drumeții, oferită în numeroase colecții, alegerea optimă. Aceasta vă va menține cât mai confortabil atunci când vă confruntați cu provocări la temperaturi ridicate.

Cuvertura termică călduroasă pentru bărbați pentru iarnă - din lână merino și nu numai

Îmbrăcămintea termică caldă, cum ar fi un tricou termic, boxeri sau jambiere, reprezintă o bază excelentă pentru îmbrăcămintea sportivă și de drumeție în timpul activităților de iarnă. Lenjeria de corp termică adecvată pentru bărbați oferă un strat izolator excelent, în timp ce elimină umezeala produsă de corp. Acest lucru este extrem de important atunci când alegeți lenjeria de corp termoactivă pentru bărbați pentru schi sau alpinism de iarnă. Materialele mai groase folosite în ea protejează corpul de o pierdere rapidă de căldură și de pericolul hipotermiei. Curentul de lenjerie intimă termo-activ pentru bărbați din lână merino, care are proprietăți izolatoare remarcabile, este extrem de plăcut la atingere și nu absoarbe rapid mirosurile neplăcute, este foarte popular. Este soluția perfectă pentru cei mai pretențioși utilizatori. Oferim numai lenjerie intimă pentru bărbați de cea mai bună calitate, perfectă pentru a face față provocărilor montane, inclusiv modelele dinThe North Face AMK DotKnit colecția The North Face AMK DotKnit

Cum să alegi lenjeria de corp termo-activă pentru bărbați pentru activități sportive?

Cuvintele de corp respirabile specializate pot fi concepute pentru anumite activități sportive sau în aer liber. Bineînțeles, marea majoritate a modelelor reprezintă brăcăminte intimă termoactivă pentru bărbați versatilă, care este perfectă atât pentru drumeții, cât și pentru activități sportive. Pentru această din urmă activitate, însă, este posibil să doriți să luați în considerare modelele dedicate. Lenjeria de corp termică pentru bărbați pentru schi oferă un confort maxim pe pârtii, reîncălzind eficient zonele corpului care sunt cele mai predispuse la răceală. În schimb, îmbrăcămintea termoactivă concepută pentru alergătorii montani va fi axată pe eliminarea rapidă a umezelii și pe menținerea unei respirabilități ridicate. O lenjerie de alergare de înaltă calitate are un impact clar asupra confortului pe care îl simțiți în timpul alergării și, prin urmare, asupra rezultatelor pe care le obțineți.

Gama largă de lenjerie de corp termo-activă - magazinul 8a.ro

Cuvintele termo-active pentru bărbați nu vă limitează mișcările și sunt incredibil de confortabile, urmărindu-vă fiecare mișcare. Acest lucru este extrem de important, deoarece este stratul cel mai apropiat de corpul tău și, prin urmare, cel mai responsabil pentru confortul tău. Magazinul 8a.ro oferă cele mai bune produse de la branduri outdoor de top. Legheta sport thermo-active pentru bărbați și îmbrăcămintea termică, cum ar fi tricouri și hanorace thermo-active, jambiere termice pentru bărbați, boxeri și chiloți, sunt de cea mai bună calitate. În gama noastră de produse sunt disponibile atât lenjerie de corp din lână merinos, cât și din material sintetic.

Întrebări frecvente

Cum se spală lenjeria de corp termo-activă?

Spălarea lenjeriei termoactive nu este dificilă, există doar câteva reguli de bază. Cea mai importantă este să respectați toate recomandările de pe eticheta produsului. De cele mai multe ori, lenjeria intimă termoactivă pentru bărbați poate fi spălată în mașina de spălat, dar pe programe manuale delicate și, de obicei, la 30 de grade Celsius. Produsele de la majoritatea producătorilor nu sunt potrivite pentru centrifugare. De asemenea, este foarte important să nu folosiți detergenți obișnuiți sau balsamuri pentru a spăla lenjeria intimă. Detergenții speciali pentru spălarea lenjeriei de corp termoactive vor fi cea mai bună alegere. Dacă o spălați de mână, săpunul gri sau fulgii de săpun vor funcționa de asemenea bine.

Care este diferența dintre lenjeria de corp termoactivă și cea termică?

Cașca de corp termo-activă pentru bărbați este concepută pentru a oferi condiții optime pentru corp în timpul activității fizice. Acest lucru înseamnă că trebuie să mențină temperatura optimă lângă corp și să fie foarte respirabilă. În funcție de intensitatea exercițiului și de temperatura de afară, trebuie să răcească sau să încălzească eficient corpul. Pe de altă parte, lenjeria de corp termică include modele cu proprietăți de izolare îmbunătățite. Funcția sa principală este de a vă proteja împotriva pierderilor rapide de căldură. Lenjeria de corp termică este, de obicei, modele mai groase, pregătite pentru a fi folosite în anotimpurile mai reci.

Cum îmi aleg mărimea la lenjeria de corp termo-activ?

Pentru a funcționa corect, lenjeria de corp termică pentru bărbați și femei trebuie să fie bine ajustată la siluetă. Dacă se potrivește perfect corpului, aceasta poate elimina eficient umezeala și poate oferi un confort termic adecvat. Prin urmare, cel mai bine este să alegeți lenjeria de corp termoactivă pentru bărbați în aceleași mărimi ca și celelalte articole de îmbrăcăminte. Acest lucru se datorează faptului că producătorii îi ajustează croiala în mod corespunzător, astfel încât toate straturile să funcționeze perfect împreună. Cea mai frecventă greșeală este de a alege lenjerie intimă mai mare, astfel încât să fie mai "lejeră". Spațiul suplimentar dintre țesătură și piele reduce semnificativ proprietățile sale termoactive.