top

Rucsacuri de drumeție

Rucsacurile pentru drumeții și trekking vă permit să împachetați tot ce aveți nevoie pentru traseu. Consultați modelele pentru drumeții, drumeții cu rucsacul și excursii de weekend, precum și rucsacurile ultraușoare pentru drumeții rapide pentru urcarea rapidă pe vârfuri. Rucsacurile de drumeție și trekking vă vor asigura, de asemenea, un confort cât mai mare atunci când le folosiți.
View as Grid List

705 Produse

pe pagină
 1. -19%
  Rucsac drumetie Rab Aeon 27 - anthracite/anthracite

  Lista de dorințe

 2. -26%
  Rucsac drumetie cu plasa Lowe Alpine AirZone Active 22 - black

  Lista de dorințe

 3. -9%
  Rucsac drumetie Exped Impulse 30 - black

  Lista de dorințe

 4. -9%
  Rucsac drumetie Exped Impulse 30 - burgundy

  Lista de dorințe

 5. -9%
  Rucsac drumetie Tatonka Hike Pack 32 - black/titan grey

  Lista de dorințe

 6. -7%
  Rucsac trekking femei Tatonka Yukon 50+10 - navy/darker blue

  Lista de dorințe

 7. -6%
  Rucsac trekking Tatonka Yukon 60+10 - titan grey/black

  Lista de dorințe

 8. -7%
  Rucsac trekking Tatonka Pyrox 45+10 - blue

  Lista de dorințe

 9. -7%
  Rucsac trekking Tatonka Pyrox 45+10 - black

  Lista de dorințe

 10. -6%
  Rucsac trekking femei Tatonka Pyrox 40+10 Women - lime

  Lista de dorințe

 11. Rucsac trekking Fjallraven Kajka 85 - black

  Lista de dorințe

 12. -8%
  Rucsac trekking femei Gregory Facet 45 RC - sunset grey

  Lista de dorințe

 13. -8%
  Rucsac drumetie Gregory Zulu 35 - volcanic black

  Lista de dorințe

 14. -7%
  Rucsac drumetie Gregory Miko 20 - sumac red

  Lista de dorințe

 15. -6%
  Rucsac drumetie Gregory Miko 25 - optic black

  Lista de dorințe

 16. -7%
  Rucsac femei Gregory Maya 15 - sunset grey

  Lista de dorințe

 17. -9%
  Rucsac femei Gregory Maya 20 - sunset grey

  Lista de dorințe

 18. -7%
  Rucsac femei Gregory Maya 15 - iris red

  Lista de dorințe

 19. -8%
  Rucsac drumetie Gregory Zulu 35 - forage green

  Lista de dorințe

 20. -10%
  Rucsac drumetie Gregory Zulu 40 - forage green

  Lista de dorințe

 21. -7%
  Rucsac drumetie Gregory Miko 15 - sumac red

  Lista de dorințe

 22. -7%
  Rucsac femei Gregory Maya 15 - storm blue

  Lista de dorințe

 23. -9%
  Rucsac femei Gregory Maya 20 - storm blue

  Lista de dorințe

 24. -7%
  Rucsac drumetie Gregory Miko 15 - optic black

  Lista de dorințe

 25. -7%
  Rucsac drumetie Gregory Miko 20 - optic black

  Lista de dorințe

 26. -6%
  Rucsac drumetie Gregory Miko 25 - sumac red

  Lista de dorințe

 27. -9%
  Rucsac femei Gregory Maya 20 - iris red

  Lista de dorințe

 28. -7%
  Rucsac drumetie Gregory Miko 30 - optic black

  Lista de dorințe

 29. -8%
  Rucsac drumetie Gregory Facet 35 RC - sunset grey

  Lista de dorințe

 30. -8%
  Rucsac trekking Gregory Focal 38 RC - ozone black

  Lista de dorințe

 31. -6%
  Rucsac drumetie Gregory Zulu 30 - volcanic black

  Lista de dorințe

 32. -6%
  Rucsac drumetie Gregory Zulu 30 - forage green

  Lista de dorințe

 33. -7%
  Rucsac femei Gregory Jade 33 - mist grey

  Lista de dorințe

 34. -9%
  Rucsac femei Gregory Jade 38 - ruby red

  Lista de dorințe

 35. -9%
  Rucsac femei Gregory Jade 38 - mist grey

  Lista de dorințe

 36. -6%
  Rucsac drumetie Gregory Zulu 30 - halo blue

  Lista de dorințe

 37. -8%
  Rucsac drumetie Gregory Zulu 35 - halo blue

  Lista de dorințe

View as Grid List

705 Produse

pe pagină
Ștergere

Rucsacuri de drumeție și trekking la magazinul 8a.ro

Rucsacurile pentru drumeții sunt modele concepute pentru drumeții în munți, excursii de weekend pe traseu și explorarea lumii pe jos. Aceasta este o categorie largă în care veți găsi modele spațioase pentru oricine plănuiește o ieșire în oraș, precum și o varietate de rucsacuri de drumeție pentru plimbări de o zi și de weekend. În cele din urmă, acest termen include și rucsacurile de drumeție minimaliste, de mici dimensiuni, care sunt concepute pentru a încăpea doar echipamentul cel mai necesar, ultraușor. Un rucsac de drumeție mare, spațios, va fi util pentru excursii lungi sau tabere de vacanță - în el poți să încapi mai mult decât o geacă și un termos. Un rucsac mic înseamnă lejeritate și libertate de mișcare. Cu toate acestea, indiferent de mărime, rucsacurile de drumeție bune oferă un nivel ridicat de confort pentru utilizator și confort de transport, precum și fiabilitate și durabilitate. Magazinul online 8a.ro oferă o selecție largă de rucsacuri de la multe mărci respectate, precum Fjallraven, Patagonia sau The North Face.

Un rucsac de drumeție sau de trekking pentru o excursie la munte?

În timp ce alegeți un rucsac pentru o excursie de weekend sau pentru o expediție mai lungă, poate doriți să luați în considerare ce fel de trasee veți parcurge. Rucsacurile noastre HIKING / SPEED HIKING sunt, de obicei, alegerea potrivită pentru drumeții scurte în munți. Acestea sunt perfecte pentru escapadele de o zi și de weekend. Dacă aveți nevoie de un rucsac pentru o expediție de mai multe zile în terenuri muntoase solicitante, un rucsac de trekking robust este cu siguranță o alegere mai bună. Modelele TREKKING / BACKPACKING sunt perfect potrivite pentru încărcături mai mari transportate pe distanțe mai lungi.

Pentru călătorii scurte și expediții mai lungi

Un rucsac de drumeție montană are de obicei o închidere cu cordon și o clapetă. Compartimentul încărcat în partea de sus este un mod convenabil de a împacheta și vă permite să vă "umpleți" rucsacul cât mai mult posibil. Șnurul este mult mai rezistent la tensiune decât un fermoar. Rucsacurile de drumeție mai mici sunt disponibile și în versiuni cu fermoar, de obicei întărite cu curele laterale realizate din benzi și catarame. Aceste curele nu numai că vă permit să atașați ceva la rucsacul de drumeție, dar protejează și fermoarul atunci când împachetați o mulțime de lucruri în interior pentru o excursie de weekend.

Cele mai mici rucsacuri pentru excursii montane scurte oferă spațiu pentru băuturi, o mică gustare și un strat suplimentar de haine care poate fi util dacă vremea se schimbă brusc. Materialele durabile folosite la fabricarea rucsacurilor pentru drumeții și dispunerea extrem de funcțională a buzunarelor înseamnă că multe dintre modelele mai mici sunt, de asemenea, o alegere excelentă pentru utilizarea zilnică într-un mediu urban.

Pentru călătoriile de mai multe zile, alegeți un rucsac de drumeție cu o capacitate mai mare și unul sau două compartimente. În el veți putea introduce cu ușurință haine, alimente și lucruri esențiale. Destul de frecvent, rucsacurile de drumeție de mare capacitate vor avea și buzunare suplimentare - pe părțile laterale, în interiorul clapetei, pe panoul frontal sau pe centura de la brâu. La altele, numărul de buzunare și curele este limitat, astfel încât să nu se agațe de stânci sau copaci proeminenți. În timp ce comparați rucsacurile de drumeție, întrebați-vă cât de mult vă pasă de buzunarele și compartimentele suplimentare; vor fi un plus funcțional care vă va permite să ajungeți cu ușurință la telefon, șervețele, termos sau sticlă de băutură, sau vor fi o tentație de a vă umple rucsacul în mod neuniform?

Ce este un rucsac de trekking bun?

Rucsacurile de trekking sunt adesea considerate o categorie super largă de modele făcute pentru mersul pe trasee montane. Cu toate acestea, o urcare de câteva ore până în vârful unui munte și înapoi - când în rucsac nu porți în rucsac decât cele mai necesare lucruri pentru acea zi - este un tip de aventură complet diferit de o drumeție de mai multe zile. În timpul acesteia din urmă, parcurgeți trasee mai puțin circulate, cu toată mâncarea, echipamentul de dormit și proviziile de urgență așezate în spate. În acest tip de situație, rucsacurile de trekking sunt utile. Pentru călătoriile scurte, un rucsac de drumeție mai mic, cu gustări și băuturi, îmbrăcăminte suplimentară pentru vreme rea, o lanternă frontală și alte câteva obiecte mici, va fi tot ce aveți nevoie. Rucsacurile definite ca fiind pur de trekking sunt mai mari și mai încăpătoare, cu sisteme de transport mai dezvoltate, cu centuri de piept amortizate și un sistem de transport reglabil - dedicate trecerilor mai ambițioase, unde mersul la o cabană de munte este un lux pe care nu te poți baza întotdeauna.

Rucsacurile de trekking trebuie să fie pregătite pentru condiții meteo extreme și pentru greutățile călătoriilor pe distanțe lungi. Aici se termină jocul moale! În acest tip de rucsac va încăpea tot echipamentul de care aveți nevoie pentru expediție, cu care veți mărșălui sute de kilometri și, poate, veți zbura și veți parcurge jumătate de lume. Rucsacul de trekking trebuie să supraviețuiască transportului și tratamentului mai puțin atent al transportatorilor sau al cărăușilor. Cu toate acestea, chiar dacă nu aveți în minte expediții exotice prin Asia sau în Himalaya, drumețiile prin zone puțin circulate vor însemna pur și simplu să vă bazați pe rucsacul dumneavoastră. La urma urmei, acesta este locul în care veți transporta tot echipamentul de camping, hainele de rezervă și mâncarea. O defecțiune majoră a sistemului de transport, în cel mai optimist scenariu, vă va ruina călătoria și o va încheia prematur. În circumstanțe mai puțin favorabile, faptul de a nu putea transporta nimic într-un rucsac, a cărui structură nu a putut rezista la greutatea încărcăturii, vă va cauza o mulțime de probleme.

De aceea, toate mărcile de top care produc rucsacuri de trekking pun atât de mult accent pe proiectarea și testarea acestor produse specializate. Nu numai că înalta calitate a manoperei garantează producătorului că nu există reclamații sau probleme, dar, mai presus de toate, vă oferă liniștea de a ști că expedițiile dvs. montane vor fi reușite și că vă veți simți în siguranță. Un rucsac de trekking este perfect pentru drumeții de mai mulți kilometri, pentru a rezista condițiilor de pe traseu (indiferent de vreme) și în timpul campării. Cu soluții de design adecvate și materiale atent selecționate, acesta funcționează bine timp de mulți ani, iar durabilitatea și fiabilitatea pe care rucsacurile de trekking de la mărci precum Osprey, Deuter sau Gregory au devenit legendare în rândul drumeților.

De ce mărime de rucsac de drumeție aveți nevoie?

Cele mai mici rucsacuri de drumeție 10 și 15 litri vă permit să vă împachetați lucrurile esențiale. Cu un compartiment principal și, de obicei, mici buzunare cu fermoar pentru obiecte de valoare sau buzunare laterale flexibile pentru sticle, veți împacheta în principal o rezervă de apă, mici gustări (de exemplu, geluri energetice, fructe uscate, nuci) și o jachetă de ploaie sau un hanorac subțire. Acest tip de rucsac minimalist vă permite să călătoriți rapid și ușor.

Rucsacurile de drumeție de 20 sau 30 de litri (inclusiv, bineînțeles, cele de capacitate medie de 25 și 35 de litri) vă permit să împachetați pentru o excursie de o zi la munte. Acestea sunt o alegere perfectă pentru drumeții în Munții Sudety, Karkonosze, Beskidy și Bieszczady. Acestea conțin tot ce ați putea avea nevoie pentru o drumeție de câteva ore, cu o escală la o cabană de munte. Sistemul de transport ușor, capacitatea amplă de depozitare și numărul mare de opțiuni pentru a transporta, de exemplu, bastoane de drumeție, oferă o gamă largă de posibilități. De ce ați putea avea nevoie în timpul unei excursii de 8 ore? O jachetă ușoară rezistentă la vânt sau la ploaie, o pălărie (vara - o șapcă de baseball, în alte anotimpuri - una ceva mai călduroasă), o eșarfă tip buff sau o pereche de mănuși. La acestea se adaugă bețele menționate mai sus, o lanternă frontală, poate o trusă de prim ajutor și, cu siguranță, apă (multă apă pe timp de caniculă!). Din acest ultim motiv, vă recomandăm un rucsac de drumeție compatibil cu sistemul H2O și achiziționarea unei pungi de apă care să îl însoțească. Un rucsac de 30 de litri vă va permite, de asemenea, să vă faceți bagajul pentru o înnoptare la o cabană de munte.

Modele mai mari de drumeție și trekking

Rucsacurile de drumeție de 40 și 50 de litri vă oferă tot confortul de a vă împacheta pentru o călătorie mai lungă, cu înnoptări la pensiune, cort sau prelată. Puteți adăuga o rezervă de alimente liofilizate pentru mesele din timpul zilei, încălțăminte ușoară sau sandale (dacă faceți drumeții cu încălțăminte mai grea), șosete de rezervă, o bancă de energie sau un panou solar pentru a vă încărca telefonul și o geantă de toaletă cu produse de igienă fără de care nu puteți funcționa zile întregi. Un rucsac de drumeție de 45l sau 55l va putea suporta fără probleme 10 kg de echipament, permițându-vă să îl transportați confortabil. În cazul unei drumeții în echipă, atunci când o parte din echipament este distribuit între 2 persoane, pentru mulți oameni aceasta va fi cea mai mare capacitate pe care să o ia în considerare.


Rucsacurile de trekking de 60 și 70 de litri sunt alegerea perfectă pentru drumeții mai lungi și excursii cu cortul. Acesta poate conține un sac de dormit mai mare pentru nopțile reci, o saltea autogonflabilă, un kit de gătit, cum ar fi un arzător și câteva oale de drumeție. De asemenea, veți putea să încapă lenjerie de corp suplimentară, un tricou termoactiv pentru a vă schimba și o jachetă mai călduroasă pentru discuțiile de seară la șemineu. Rucsacurile mari de trekking de 80l și mai mult (adică 85l, 90l, 95l sau chiar 100l) sunt adevărați giganți. De obicei, sunt produse doar ca rucsacuri pentru bărbați - și dintr-un motiv întemeiat! Încărcate la maximum, pot fi cu adevărat problematice de ridicat și transportat. Acestea sunt rucsaci pentru cele mai lungi expediții, în care trebuie să luați nu numai o rezervă de echipament, ci și alimente și, mai ales, apă. Dacă nu poți fi sigur că vei avea acces la apă timp de mai multe zile, va trebui să cari o rezervă mare în spate.

Detalii notabile

Amintește-ți să țintești spre cel mai ușor rucsac de drumeție și trekking în care poți să te bagi, dar și să îți evaluezi cu onestitate echipamentul și dimensiunea acestuia. Îmbrăcăminte ultra minimalistă, saci de dormit din puf, un hamac în loc de cort - acest echipament este bine cunoscut de drumeții experimentați, dar cu siguranță nu este prima alegere pentru începătorii desăvârșiți. Nu urmați pur și simplu sfaturile oamenilor care au acumulat experiență de-a lungul anilor și și-au redus tot echipamentul dacă ceea ce aveți dumneavoastră este de două ori mai voluminos.

Rucsac cu plasă de distanță și ventilație în spate - cea mai bună alegere pentru vară

Rucsacurile cu plasă spațioasă pe spate sunt cele mai râvnite modele în cele mai călduroase perioade ale anului. Sistemul de transport cu plasă este o soluție care îmbunătățește considerabil circulația aerului între corp și rucsac. În consecință, favorizează evacuarea transpirației care se formează pe piele. Distanța mică obținută prin utilizarea unui cadru ușor este incredibil de eficientă atunci când vine vorba de susținerea respirabilității hainelor de drumeție acoperite de rucsac și, în același timp, la cele mai bune modele de la producătorii recunoscuți, nu afectează senzația de stabilitate a încărcăturii. Nu reduce spațiul de încărcare din compartimentul principal Rucsacurile cu plasă de ventilație sunt în principal modele de drumeție cu o capacitate de aproximativ 20, 30-40 de litri, dar există și rucsacuri de trekking de 50l sau 60l (de exemplu, Deuter).

Soluții și tehnologii practice

Modernii rucsacuri de drumeție și de trekking vin echipate cu multe caracteristici utile. Acestea fac drumețiile și mai confortabile. Cele mai multe modele au un compartiment special pentru sacuri de apă Opțiunea de a conduce cu ușurință tubul în exterior înseamnă că puteți avea acces incredibil de ușor la apă în orice moment. Pentru călătorii care obișnuiesc să transporte sticle, majoritatea rucsacilor au buzunare laterale elastice Acesta este un loc excelent nu doar pentru o băutură, ci și pentru o hartă sau o mică gustare care va fi la îndemână dacă vi se face foame. Multe modele vin cu centuri de talie prevăzute cu buzunare mici pentru obiecte mici. Este un loc bun pentru obiectele esențiale la care trebuie să aveți acces rapid în orice moment. În plus, aproape toate rucsacurile au un loc pentru a atașa bețe de drumeție sau un topor. Acest lucru este incredibil de util în părțile mai ușoare ale traseului, precum și în timpul navetei. Șnururile și buzunarele suplimentare din exterior permit accesul rapid la o jachetă de ploaie sau la un hanorac călduros.

Ce sisteme de transport sunt folosite în rucsacurile de drumeție și trekking?

Rucsacurile pentru drumeții montane diferă și în ceea ce privește sistemele de transport, complexitatea și adaptabilitatea lor la utilizator. Sistemul de purtare determină confortul la purtare și ventilația spatelui pe care le va oferi un rucsac de drumeție. Este un element cheie pentru a determina dacă puteți parcurge mulți kilometri de trasee în confort. Un sistem de purtare prost adaptat vă va face să resimțiți dureri de spate și de umeri după doar primii kilometri în noua dvs. aventură montană. Rucsacurile mari de trekking și de expediție se mândresc cu bretele și curele foarte moi, cu spumă groasă (proiectate anatomic pentru a se potrivi corpului). Cele mai mici, pe de altă parte, sunt adesea rucsacuri de drumeție cu ventilație pentru spate. Cele care sunt separate de corp funcționează deosebit de bine în timpul verii, permițând pielii să respire. Rucsacurile cu plasă de spațiere sunt cele mai solicitate modele pentru vara la munte.

Cum îmi ajustez rucsacul de drumeție?

Dacă un rucsac de drumeție trebuie să ofere confort, este esențial să alegeți modelul potrivit și să îl ajustați. Este esențial ca lungimea sistemului de transport să fie bine adaptată la înălțimea utilizatorului. Doamnele mai scunde vor aprecia modelele cu o lungime ceva mai redusă. Bărbații cu o înălțime peste medie vor alege rucsacuri pentru adulți înalți, în care întreaga structură este alungită. Reglarea lungimii tuturor curelelor este, de asemenea, foarte importantă pentru potrivirea oricărui rucsac. Curelele de umăr, cureaua de talie și cureaua de piept trebuie să aibă o lungime optimă pentru a garanta stabilitatea rucsacului. Consultați sfaturile detaliate despre cum se potrivește un rucsac de drumeție?

De ce rucsac de drumeție ai nevoie?

În primul rând, un rucsac de drumeție ar trebui să corespundă nevoilor noastre în ceea ce privește dimensiunea. Pentru excursii de o zi, modelele de bază cu o capacitate de până la 30 de litri vor fi mai mult decât suficiente. În plus, un rucsac de drumeție bun ar trebui să asigure un nivel ridicat de confort la purtare, indiferent de lungimea traseului. Aceste proprietăți pot fi găsite cu siguranță în modelele fabricate de mărcile de top. Pe măsură ce parcurgeți gama noastră de produse, veți găsi modele moderne care oferă greutate redusă, materiale super-subțiri și forme compacte (rucsaci ultraușori), dar și modele mai clasice, țesături întărite și forme atemporale. Ambele pot fi fiabile și super confortabile. O mare parte din alegere va depinde de gustul dumneavoastră individual. Luați în considerare rucsacurile de drumeție cu ventilație pentru spate dacă sunteți în căutarea a ceva pentru cele mai călduroase zile. Un buzunar intern pentru un sistem de hidratare este un extra foarte practic. Acesta vă permite să conduceți tubul de-a lungul bretelei, astfel încât să puteți bea fără a fi nevoie să vă opriți și să puneți mâna în interior. Rucsacurile de drumeție cu pungi de apă fac o treabă excelentă în timpul verii.

Rucsacuri pentru drumeții, excursii și drumeții la magazinul 8a.ro

Ne-am asigurat că magazinul 8a.ro oferă un rucsac turistic bun pentru fiecare utilizator. De aceea, punem la dispoziție rucsacuri mici de turism, rucsacuri de drumeție de dimensiuni medii, rucsacuri mari de trekking pentru excursii de mai multe zile și, nu în ultimul rând, rucsacuri de munte ultraușoare pentru traversări rapide (chiar și pe verticală!). Oferim, de asemenea, rucsacuri de drumeție pentru bărbați și femei, rucsacuri de drumeție robuste rucsacuri tactice, precum și rucsacuri pentru copii pentru cei mai tineri drumeți. Producătorii pe care i-am selectat sunt mărci de renume mondial care garantează o manoperă de înaltă calitate și o utilizare fantastică.