top

Pantaloni scurţi bărbaţi

Pantalonii scurți pentru bărbați reprezintă esența confortului și ușurinței în purtare. Lungimea, croiala și culorile lor depind de preferințele dumneavoastră individuale și de protecția așteptată împotriva radiațiilor UV dăunătoare.
View as Grid List

441 Produse

pe pagină
 1. -15%
  Pantaloni scurti ciclism 100% R-Core - black

  Lista de dorințe

 2. -15%
  Pantaloni scurti ciclism 100% Airmatic - navy

  Lista de dorințe

 3. -15%
  Pantaloni scurti ciclism 100% Celium - black

  Lista de dorințe

 4. -10%
  Pantaloni scurti drumetie Didriksons Craig Shorts - flame

  Lista de dorințe

 5. -10%
  Pantaloni softshell Rab Torque Mountain Pants - army/beluga

  Lista de dorințe

 6. -10%
  Pantaloni scurti Protest Faster Swim Short - pink

  Lista de dorințe

 7. -10%
  Pantaloni scurti Protest Prtlohni Board Short - clay

  Lista de dorințe

 8. -10%
  Pantaloni scurti barbati Ortovox Piz Selva Shorts - deep ocean

  Lista de dorințe

 9. -10%
  Pantaloni scurti drumetie Karpos Rock Bermuda - black

  Lista de dorințe

 10. -10%
  Pantaloni scurti drumetie Turbat Bali - blue nights grey

  Lista de dorințe

View as Grid List

441 Produse

pe pagină
Ștergere

Diferențe în designul pantalonilor scurți pentru bărbați

Printre multiplele modele, există modele cu croială foarte scurtă, precum și modele mai lungi, până la genunchi, cu croială 3/4. Acestea sunt confecționate din materiale respirabile și cu uscare rapidă, astfel încât sunt perfecte pentru zilele de vară și pentru călătoriile de vară pe trasee și în afara lor. Pantalonii scurți sunt o completare excelentă pentru t-shirt-uri pentru bărbați, cu care puteți obține o ținută confortabilă pentru vară.

Corturile oferă o versatilitate maximă

Shorturile scurte pentru bărbați sunt o categorie de îmbrăcăminte extrem de diversă, permițându-vă să alegeți modelul optim din numeroasele propuneri. Pantalonii scurți clasici pentru drumeții sunt adesea prevăzuți cu compartimente de depozitare discrete. Modelele cu buzunare cargo încăpătoare sunt, de asemenea, foarte populare. Acestea sunt excelente pentru a transporta o mulțime de obiecte mici. Pe de altă parte, pantalonii scurți sport pentru bărbați trebuie să răspundă cerințelor unui stil de viață activ și ale exercițiilor fizice intense. Cele mai performante modele sunt concepute pentru a îndepărta umezeala de pe corp: se potrivesc mai strâns în jurul șoldurilor și al picioarelor și sunt foarte elastici. Cele mai ușoare materiale sunt folosite pentru confecționarea pantalonilor scurți de alergare, care sunt perfecți pentru a parcurge în viteză potecile de munte. Pe de altă parte, sunt disponibile modele de alpinism foarte rezistente, perfecte pentru excursiile de vară pe stânci. Magazinul de munte 8a.ro oferă pantaloni scurți de la cele mai cunoscute mărci, pentru a satisface pe deplin nevoile celor mai pretențioși utilizatori. Aceștia sunt produși cu o atenție meticuloasă asupra celor mai mici detalii, iar materialele tehnice folosite la ei funcționează excelent la temperaturi ridicate. Datorită gamei largi de pantaloni scurți disponibile, puteți alege modelul perfect pentru o drumeție, o vacanță în familie sau chiar pentru utilizarea zilnică în oraș. Alege-ți pantalonii scurți, ochelarii de soare, un tricou respirabil și sandale sport pentru bărbați pentru a fi pregătit pentru vremea caldă care se apropie.