top

Geci 3 în 1 bărbaţi

Jachetele 3 în 1 pentru bărbați sunt o alegere extrem de versatilă, perfectă pentru condițiile meteo schimbătoare. Jachetele impermeabile cu căptușeală, care poate fi îndepărtată în orice moment, oferă confort în timpul sezonului de tranziție al anului și în timpul iernii.
View as Grid List

53 Produse

 1. -2%
  Geaca 3 in 1 barbati Vaude Elope 3in1 Jacket - mallard

  Lista de dorințe

 2. -4%
  Geaca 3 in 1 barbati Vaude Valsorda 3in1 Jacket - khaki

  Lista de dorințe

 3. -2%
  Geaca 3 in 1 Vaude Elope 3in1 Jacket - blck

  Lista de dorințe

 4. -6%
  Geaca 3 in 1 barbati Patagonia Tres 3-in-1 Parka - new navy

  Lista de dorințe

 5. -6%
  Geaca 3 in 1 barbati Patagonia Tres 3-in-1 Parka - black

  Lista de dorințe

 6. -38%
  Geaca 3 in 1 CMP Hugo Jacket Zip Hood - black/oil green

  Lista de dorințe

 7. -20%
  Geaca impermeabila BlackYak Kostroma Jacket - phantom

  Lista de dorințe

 8. -33%
  Geaca 3 in 1 Patagonia Lone Mountain 3-in-1 Jacket - new navy

  Lista de dorințe

 9. -25%
  Geaca impermeabila BlackYak Kostroma Jacket - snorkel blue

  Lista de dorințe

pe pagină
View as Grid List

53 Produse

Ștergere

Jachete bărbătești 3 în 1 - o singură jachetă purtată în trei moduri!

Jachetele pentru bărbați 3 în 1 oferite de noi vor satisface cu siguranță toți utilizatorii care caută cele mai versatile soluții. Fiecare model este format din două elemente - o jachetă cu membrană exterioară și o căptușeală. Acestea pot fi folosite atât separat, cât și ca un set complet. O astfel de soluție nu numai că oferă confort, dar vă permite să adaptați perfect ținuta la condițiile meteorologice predominante. În zilele mai reci ale anotimpurilor de tranziție, va fi perfect să folosiți o căptușeală singură, ca un hanorac sau o jachetă izolatoare ușoară. Atunci când se face mai frig sau vremea se înrăutățește brusc, o jachetă cu membrană ne va fi de sprijin, deoarece ne va proteja perfect împotriva ploii. În timpul călătoriilor din partea mai caldă a anului, o jachetă cu membrană folosită independent va fi cu siguranță utilă, deoarece ne va proteja de a ne uda rapid în timpul vremii nefavorabile.

Jachetele 3 în 1 pentru bărbați au o membrană de înaltă calitate, care se va dovedi a fi de neprețuit în timpul activității fizice. Structura poroasă a membranei permite vaporilor de apă generați de noi să iasă în exterior. Ca urmare, vom simți un confort plăcut și uscat pe piele. Pe de altă parte, porii nu permit trecerea moleculelor de apă mult mai mari. Prin urmare, jacheta este impermeabilă. Membrana folosită o face un companion indispensabil al activităților fizice - de la drumeții montane, trecând prin schi de tură, schi, până la ciclism și plimbări zilnice.

Jachete versatile pentru bărbați căptușite pentru iubitorii de activități

Care sunt avantajele jachetelor 3 în 1 pentru bărbați în comparație cu jachetele cu membrană obișnuite? În primul rând, cumpărarea unui singur articol ne permite să avem două produse independente care vor funcționa în aproape toate condițiile. O astfel de soluție este perfectă pentru persoanele care rămân active pe tot parcursul anului. În al doilea rând, avem garanția că atât căptușeala, cât și jacheta exterioară se potrivesc perfect una cu cealaltă. Din acest motiv, utilizarea lor este atât de confortabilă. Tăieturile perfect asortate oferă libertate de mișcare în timpul diferitelor activități. În al treilea rând, jachetele 3 în 1 pentru bărbați sunt echipate cu fermoare care ne permit să le fixăm împreună. Datorită acestui fapt, în zilele mai reci, obținem toate avantajele stratului exterior și ale căptușelii, îmbrăcând de fapt o singură jachetă. Aceasta este o soluție care poate fi apreciată mai ales atunci când folosim jacheta zilnic. Mai ales atunci când o scoatem și o punem de mai multe ori. În acest fel, obținem toate avantajele îmbrăcămintei tehnice, cu confortul pe care îl găsim la modelele concepute pentru a fi folosite în oraș.

Jachetele au, de asemenea, o serie de facilități tehnice care sporesc confortul drumețiilor de iarnă, al schiului și, în cele din urmă, ne protejează de frigul din oraș. În primul rând, este o glugă confortabilă, spațioasă, integrată. Velcro pe manșete vă permite să ajustați mânecile. Buzunarele sunt aranjate astfel încât să nu interfereze punerea unui rucsac și fixarea centurii de șold cu intrarea în ele. Versatilitatea lor permite ca jachetele 3 în 1 pentru bărbați să aibă de cele mai multe ori culori discrete, care să atragă atenția. Asta pentru că sunt foarte mult alese pentru modelele de oraș.

Jachete bărbătești 3 în 1 - o membrană și...

.o căptușeală, care este concepută pentru a vă garanta un confort termic optim. Indiferent unde vă aflați, la munte, pe pârtii sau în timpul plimbărilor zilnice. Oriunde doriți să folosiți o jachetă. Printre tipurile de căptușeli, găsim cel mai adesea fleece universal. Fleece este foarte confortabil de utilizat. Respiră perfect, se usucă rapid și are proprietăți izolatoare excelente. La 8a.ro puteți găsi și jachete 3 în 1 pentru bărbați cu căptușeală și izolație sintetică. Această soluție este cu siguranță mai caldă. Indiferent de model, stratul izolator sintetic reduce riscul de răcire și elimină eficient umezeala pe care o producem. Acesta are proprietăți izolatoare chiar dacă este umed. Dispunerea în camere a izolației previne migrarea și formarea așa-numitelor zone reci locale.

Cumperi o jachetă 3 în 1 pentru bărbați și primești multe beneficii.

La magazinul 8a.ro, vă oferim seturi 3 în 1 de la cei mai renumiți producători. Jachetele 3 în 1 Columbia, The North Face sau Salewa sunt o alegere foarte bună atât pentru turism, cât și pentru utilizarea zilnică. Modelele perfect adaptate, realizate din cele mai noi materiale, oferă nu numai proprietăți tehnice excelente și confort pe traseu, ci și un stil fantastic. Faceți cunoștință cu jachetele 3 în 1 pentru bărbați incluse în oferta noastră de pe 8a.ro și găsiți modelul perfect pentru dumneavoastră!