top

Încălțăminte de bicicletă

Pantofii de ciclism înseamnă confort maxim și eficiență maximă la pedalat în excursii, competiții și în deplasările zilnice. Descoperiți pantofii de ciclism specializați pentru femei și bărbați pentru cei mai exigenți utilizatori!
View as Grid List

79 Produse

 1. -21%
  Pantofi SPD Northwave Origin 2 - black/red

  Lista de dorințe

 2. -25%
  Pantofi MTB Northwave Tailwhip - black/honey

  Lista de dorințe

 3. -25%
  Pantofi SPD Northwave Corsair - black/deep blue

  Lista de dorințe

 4. -20%
  Pantofi SPD Northwave Origin Plus 2 - dark grey/honey

  Lista de dorințe

 5. -15%
  Pantofi femei Five Ten Freerider - taupe/white/acid

  Lista de dorințe

 6. -27%
  Pantofi ciclism ION Seek - aop

  Lista de dorințe

 7. -28%
  Pantofi ciclism CMP Lothal - nero/ferrari

  Lista de dorințe

 8. -17%
  Pantofi ciclism Ride Concepts Vice - black

  Lista de dorințe

 9. -17%
  Pantofi ciclism Ride Concepts Vice - olive

  Lista de dorințe

 10. -17%
  Pantofi ciclism Ride Concepts Hellion - black/black

  Lista de dorințe

 11. -17%
  Pantofi ciclism Ride Concepts Livewire - tahoe blue

  Lista de dorințe

 12. -17%
  Pantofi ciclism Ride Concepts Hellion - black/red

  Lista de dorințe

 13. -16%
  Pantofi SPD Ride Concepts Hellion Clip - black/charcoal

  Lista de dorințe

 14. -23%
  Pantofi ciclism Five Ten Hellcat - core blk/crystal white

  Lista de dorințe

 15. -28%
  Pantofi ciclism CMP Lothal - pink fluo/acqua

  Lista de dorințe

 16. -30%
  Pantofi ciclism CMP Lothal - titanio/nero

  Lista de dorințe

 17. -30%
  Pantofi ciclism MTB ION Scrumb Amp - thunder grey

  Lista de dorințe

 18. -24%
  Pantofi femei Kayland Grimpeur AD GTX - turquoise/fuchsia

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

79 Produse

Ștergere

Scufițe de ciclism

Deși este posibil să mergi pe bicicletă în aproape orice încălțăminte sport, cei care parcurg ceva mai mulți kilometri pe vehiculele lor singletrack știu foarte bine că numai pantofii de ciclism selectați corespunzător pot garanta un confort maxim. Acesta este motivul pentru care multe mărci de top oferă pantofi de ciclism concepuți special pentru toți iubitorii de două roți. Așadar, prin ce se deosebesc pantofii de ciclism de încălțămintea obișnuită? Majoritatea pantofilor de ciclism au o talpă exterioară mult mai rigidă decât cea a unui model turistic obișnuit. Ideea este ca pedala să nu exercite presiune asupra piciorului chiar și în timpul unei plimbări lungi. În plus, talpa mai rigidă permite ca energia pusă în pedalare să fie transferată mai eficient. Cel mai rău lucru pe care îl putem face este să alegem un model de alergare pentru pantofii noștri de ciclism. Amortizarea groasă va absorbi multă energie, ceea ce va face ca eforturile noastre să fie mai puțin eficiente. O bună aderență este, de asemenea, semnificativă în încălțămintea de ciclism. Din acest motiv, pe multe modele sunt folosite curele puternice de Velcro, astfel încât să puteți ajusta rapid pantofii perfect la picioarele dumneavoastră.

Principala întrebare pe care trebuie să ne-o punem atunci când ne alegem pantofii de ciclism este dacă avem nevoie de pantofi pentru pedale cu platformă sau pantofi pentru pedale clipless. Primii vor funcționa bine cu pedalele tradiționale. Cei din urmă pot fi dotați cu accesorii speciale pentru pedale cu clips pentru a conecta pantofii la pedală. Acest lucru ne permite să ne folosim mai mult energia, precum și o stabilitate maximă a piciorului pe pedală. Cicliștii experimentați preferă pantofii de ciclism cu fixare prin clipsare (adesea denumiți pantofi SPD).

Călăuși de ciclism diversificați

În funcție de tipul de bicicletă pe care vom merge, trebuie să alegem încălțămintea potrivită, deoarece aceasta poate varia dramatic. Pasionații de ciclism de șosea optează adesea pentru modele speciale cu clipuri care garantează o putere maximă de pedalare. Astfel, se asigură că cea mai mare parte a energiei este transferată la deplasarea bicicletei. Acest tip de încălțăminte este de obicei nepotrivită pentru mersul pe jos și va funcționa bine pentru utilizatorii mai experimentați. Pasionații de echitație montană aleg două tipuri de cizme. Încălțămintea de bicicletă echipată cu crampoane este domeniul celor care preferă bicicletele MTB, pe care se urcă la fel de multe urcări ca și coborâri. Atașarea pantofilor la pedale vă permite să vă deplasați mai eficient în urcare și previne alunecarea accidentală a pantofilor pe coborârile abrupte. Cârligul agresiv care vă permite să parcurgeți cele mai abrupte dealuri pe jos distinge un pantof de ciclism montan. Cel de-al doilea tip de cizmă, folosit adesea de pasionații de coborâre, este încălțămintea concepută pentru Downhill și Freeride. Aceeași încălțăminte de ciclism este, de asemenea, populară printre pasionații de BMX. În această încălțăminte, talpa este relativ plată și din cauciuc aderent. Acest lucru are rolul de a se asigura că picioarele rămân cât mai bine pe pedalele de pe platformă în timpul coborârilor dinamice sau al săriturilor pe bicicletă. Cea mai versatilă alegere este reprezentată de pantofii de ciclism turistic pentru bărbați și femei. Acestea sunt modele care, chiar și atunci când sunt prevăzute cu șireturi, designul permite în continuare un mers confortabil. Este o alegere excelentă pentru excursii și pentru utilizarea zilnică a bicicletei.

Puteți cumpăra încălțăminte pentru ciclism în magazinul 8a.ro

Oferim o gamă variată de pantofi de ciclism pentru bărbați și femei, care sunt perfecți pentru diverse aplicații. Printre acestea se numără modele ideale pentru naveta zilnică și pantofi de ciclism care oferă o aderență maximă la pedale cu platformă în timpul coborârilor rapide pe munte sau pe singletracks sinuoase. Printre aceștia se numără pantofii emblematici de downhill și BMX de la Five Ten. Obținerea pantofilor de bicicletă potriviți este esențială dacă pedalați ceva mai mulți kilometri, faceți trasee rapide pe munte sau săriți peste dealuri.