top

Colanți termoactivi bărbați

Jambierele termoactive pentru bărbați vor asigura o temperatură optimă în timpul efortului în partea mai rece a anului. Chiloți termici cu membrană sau pantaloni softshell pentru schi, trekking și alpinism.
View as Grid List

147 Produse

 1. -10%
  Colanti barbati adidas TERREX Xperior Tights - black

  Lista de dorințe

 2. -22%
  Colanti barbati Mons Royale Cascade 3/4 - black

  Lista de dorințe

 3. -23%
  Colanti barbati Columbia Midweight Stretch Tight - shark

  Lista de dorințe

 4. -19%
  Colanti barbati Majesty Surface Pants - black/green

  Lista de dorințe

Page
pe pagină
View as Grid List

147 Produse

Ștergere

Ligii termoactive pentru bărbați protejează perfect împotriva frigului.

În perioada mai rece a anului, indiferent de activitatea montană, este necesar să protejăm organismul de răcirea prea rapidă. La fel ca în cazul părților superioare ale îmbrăcămintei, putem folosi și un sistem de îmbrăcăminte în straturi pentru a ne proteja picioarele de frig. Este suficient să vă completați pantalonii cu chiloți termoactivi pentru bărbați pentru a vă adapta la temperaturi mult mai scăzute. Această soluție vă permite să reduceți semnificativ greutatea bagajului și numărul de lucruri luate. Chiloții termoactivi bărbătești avansați, cum ar fi cei din seria The North Face AMK DotKnit, sunt perfecți pentru a fi purtați sub pantalonii tehnici de munte, atât cu membrană, cât și softshell. Un strat suplimentar crește eficient izolația și, în același timp, funcționează bine cu pantalonii, asigurând un climat confortabil în timpul activității.

Leghete termoactive pentru bărbați pentru activități montane

Chiloții termoactivi pentru bărbați pot fi împărțiți în funcție de mai multe caracteristici. Grosimea materialului folosit va fi cu siguranță foarte importantă. Sunt produse mai multe versiuni ale majorității modelelor. Cele mai ușoare sunt perfecte pentru zilele însorite de iarnă. Este, de asemenea, o alegere bună pentru activitățile care necesită un efort intens. Dacă avem o urcare lungă și abruptă pe jos sau pe schiuri de fond, trebuie să asigurăm o eliminare eficientă a umidității. Doar modelele ușoare asigură o astfel de caracteristică. La rândul lor, cei mai groși chiloți lungi pentru bărbați vor fi perfecți în timpul înghețurilor severe. Ei se potrivesc perfect sub pantalonii cu membrană subțire sau softshell, asigurând un confort termic ridicat în părțile înalte ale munților. Pantalonii termici care asigură căldura sunt adesea aleși și de fanii schiului alpin, care trebuie să se protejeze bine împotriva răcirii în telescaun. O gamă largă de modele vă permite să adaptați în mod optim proprietățile termice oferite de jambierele termoactive pentru bărbați la nevoile fiecărui utilizator - alpinist, schior sau pasionat de drumeții de iarnă pe trasee montane.

Mulți producători oferă și versiuni speciale de chiloți, pregătite pentru diverse sporturi. Jambierele termice pentru schi sunt un bun exemplu. Lungimea lor este de 3/4, prin urmare, se potrivesc perfect cu cizmele înalte de schi. Modelele mai lungi, până la gleznă, se înfășoară adesea în pantof sau se ciocnesc cu șosete înalte. Chiloții de schi elimină toate aceste probleme. în plus, multe modele au zone deosebit de deosebite, cu o structură de fibre modificată, care oferă o izolare termică sporită sau o mai bună eliminare a umidității.

Legumele termice pentru bărbați sunt materiale avansate

Materialul din care sunt confecționați chiloții sport pentru bărbați este una dintre cele mai importante caracteristici ale jambierelor. Modelele sintetice sunt extrem de eficiente în eliminarea umezelii, prin urmare, sunt foarte des alese pentru efort dinamic, intens. Dacă vă confruntați cu o urcare abruptă pe schiuri de tură sau cu o plimbare rapidă pe un traseu pe vreme rece, aceasta va fi, cel mai probabil, cea mai bună alegere. Jambierele termoactive Merino pentru bărbați sunt, de asemenea, foarte populare. Lâna Merino folosită oferă proprietăți termice excepționale, izolând perfect de gerul din exterior. În plus, este foarte plăcută la atingere, așa că purtarea hainelor din ea garantează un confort excepțional. Chiloții din Merino sunt cel mai adesea aleși pentru efort moderat, deoarece sunt perfecți în locurile în care păstrarea căldurii este o prioritate.

Pantaloni termoactivi pentru bărbați sub pantaloni cu membrană

Legumele termoactive pentru bărbați sunt o alegere frecventă pentru pantalonii cu membrană, care nu asigură o izolație suficientă prin ei înșiși. Acest lucru este vizibil mai ales în sezonul de iarnă. Combinația dintre pantalonii cu membrană și chiloții pentru bărbați este un set care va funcționa atât în timpul alpinismului, cât și la schi. Este o combinație perfectă de protecție împotriva zăpezii și a temperaturilor scăzute. Utilizarea materialelor tehnice în jambiere le permite să coopereze perfect cu membranele moderne folosite la pantaloni, elimină foarte eficient umiditatea generată de corp în timpul exercițiilor fizice. În plus, chiloții ușori pentru bărbați sunt o metodă bună de a crește puțin termicul în pantalonii softshell subțiri.

Leghete termoactive pentru bărbați - magazinul 8a.ro oferă o gamă largă de modele

În oferta noastră veți găsi chiloți termoactivi concepuți special pentru iubitorii de activități în aer liber. Materialele flexibile garantează o adaptare perfectă la siluetă și o libertate de mișcare completă. Indiferent dacă urcați pe cele mai înalte vârfuri din lume, schiați sau pur și simplu aveți nevoie de jambiere turistice călduroase, le veți găsi pe toate în magazinul 8a.ro. Cele mai renumite mărci outdoor sunt o garanție că jambierele termoactive pentru bărbați vor funcționa bine chiar și pentru cei mai exigenți utilizatori.